ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 41.hét Október Hétfő Kedd Szerda

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
HOTEL ÓBESTER**** Esküvői ajánlat.
Advertisements

Egészséges táplálkozás középiskolásoknak
B-vércsoport.
Sûrített Levesek.
A táplálkozás rendje.
Egészséges táplálkozás Mindent tudunk róla A csapból is ez folyik Unalmas téma Nem lehet semmit enni Mi jut eszünkbe róla ?
Az egészséges táplálkozás irányelvei
Kalcium és D vitamin szerepe táplálkozásunkban
Étkezési szokások az ókori Hellászban
2005. november 4. Egy híres európai matematikus két dologra volt igen büszke: egyrészt arra, hogy roppant ízletes krumplis fánkot tudott készíteni, másrészt.
Ételkészítési ismeretek
térképek.,pillanatnyi időképek...
A Z EGÉSZ SZÁMOK HALMAZA (I SMÉTLÉS ) 3. óra. M IÉRT SZÜKSÉGES BEVEZETNI AZ EGÉSZ SZÁMOKAT ? Végezd el a műveleteket! = = 52-56= Melyik.
Ez egy könnyed fogyókúra, amit mindenki be tud tartani...
Testünk építőkövei – a vitaminok
Német étkezési szokások
10. rész :Táplálékunk összetevői Szénhidrátok Klikk a folytatáshoz.
Tanfolyam címe TANÁR NEVE | TANFOLYAM SZÁMA. Tanfolyam leírása  Írja be a tanfolyam anyagának rövid összefoglalását.  Hely  Előadások: hétfőn, szerdán,
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK II.
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Vérzékenységben szenvedő és gyenge látású űrhajósok számára
Erzsébet királyné étrendje és edzésterve
Élelmiszer lábnyom.
Cserépfalui főzőkonyha ajánlata
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 43.hét Október Hétfő Kedd Szerda
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 40.hét Október 2-6. Hétfő Kedd Szerda
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 40.hét Október 2-6. Hétfő Kedd Szerda
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 39.hét Szeptember Hétfő Kedd
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 39.hét Szeptember Hétfő Kedd
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Étlap olyan űrhajós számára, aki folyton ideges és csontritkulása van
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉTLAP Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Reggeli: Joghurt Banán kakaó
Idegi problémás , és gyengén látó embereknek .
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 41.hét Október Hétfő Kedd Szerda
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
Tanár neve | Kurzus száma
Nemzeti Élelmiszer Nyomon Követési Platform
Étlap Tízórai Ebéd Uzsonna 46.hét – 19 . Hétfő Kedd
Élelmiszer lábnyom.
MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK ÁRUISMERETE
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Budapest 19. Étkeztetés a Kispesti iskolákban
Előadás másolata:

ÉSZGSZ Étlap Gimnázium 41.hét 2017. Október 9-13. Hétfő Kedd Szerda EBÉD Hétfő Zöldborsó leves galuskával Sertéspörkölt Tarhonya Cékla saláta Túró rudi Kedd Daragaluska leves Lencse főzelék Sonka szelet Teljeskiőrlésű kenyér Gyümölcs Szerda Kertészleves BBQ csirkecomb filé Jázmin rizs Vegyes vágott Csütörtök Alföldi gulyásleves Teljeskiörlésű kenyér Túrótöltelékes gombóc vanília öntettel Péntek Francia hagymaleves Halfilé szezámmagos bundában Majonézes burgonya saláta Allergének: 1,7,9 Allergének: 1.Glutént tartalmazó gabonafélék, 2.Rákfélék, 3. Tojás, 4.Hal, 5. Földimogyoró, 6. Szójabab, 7. Tej és tejtermék(laktóz is) 8. Diófélék, mandula, 9. Zeller, 10.Mustár, 11.Szezámmag, 12.Kén-dioxid, 13.Csillagfürt, 14. Puhatestűek