Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk! 2016.01.25-29 ISKOLA 04. TÍZÓRAI EBÉD UZSONNA Hétfő Tej Vajkrémes-pritaminpaprikás salátás szendvics(félbarna kenyér) Csokonai leves( teljes kiőrlésű kenyér) Mákos tészta alma Snidlinges füstölt sajtkrémes szendvics Félbarna kenyér Só:1,2 g Allergén:1,7 Só: 3,6 g Allergén:1,3,7,12 Só: 0,6g Allergén: 1,7 Kedd Málnatea Csirke húskrém rozskenyérrel Tojásleves Hagymás sertés ragu Lencsefőzelék Teljes kiőrlésű kenyér Sajtos pogácsa alma Só: 1,3g Só:3,8 g Só: 0,8g Allergén: 1,3,7 Szerda Gyümölcs tea Szalámis szendvics Erdei gyümölcsös krémleves pirított napraforgó maggal Sült csirkemell Snidlinges sajtmártással Bulgurral Vitamin salátával Kockasajt kiflivel Só:0,6 g Allergén:1,7,12 Só: 3,6g Allergén: 1,3,7,12 Só: 1,5g Csütörtök Vajas-mézes francia kenyérrel Lebbencsleves Lucskos káposzta Óvári sajtos zöldséges zsemle Só: 0,7g Só:3,2 g Allergén: 1,7,9,12 Só: 1,6g Péntek Őszibarack tea Sonkás szendvics uborkával Tárkonyos zöldségleves Halpaprikás Szarvacskatésztával Alma Pizzás csiga Só:0,9 g Allergén:1,437,12 Só:0,8 g Allergén:1,6,7,12 Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk! Allergének: 1.glutén, 2.rák, 3.tojás, 4.halak, 5.földimogyoró, 6.szójabab, 7.tej-tejtermék, 8.diók,mogyorók, 9.zeller, 10.mustár, 11.szezámmag, 12.kén-dioxid és szulfátok 10mg/konc. esetén, 13.csillagfürt, 14.puhatestűek