A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mosolyogj 12. Winston Churchill.
Advertisements

A HÁROM FA.
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
SZABÁLYZAT NŐKNEK (FÉRFIAKTÓL)
Gezongen door Dana : Dana Winner Vertaling Paul wammes “Conquest of Paradise” "Verovering van Paradijs" "Verovering van Paradijs" Isten azt szeretné,
Hol a résem Miért jó nekem odaállni?
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet,
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Canta Nat king Cole: Fascinación Photographs from the internet December 2008 Editor : Ady Biber ©
Mosolyogj kicsit ezen a borús napon! Neked készítettem szeretettel!
47 év.
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
William Wordsworth Zene: O Mio Babbino Caro From „Gianni Schicchi” igyósi Moni.
Egy kis gesztus.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
… 20on alúliaknak tilos ! A kockázatok és mellékhatások tekintetében, kérjük olvassa el e terméken található tájékoztatót,tartsa be vagy kérdezze meg ifjúságát!
A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!
KELL OTT FENN EGY ORSZÁG...
A találkozás Egy csaj élete.
Szeretném ezt visszakapni! Működik! Megfontolandó.
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Mosolyogj és nevess! Nevetni jó. Nevetni egészséges.
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
- Uram, Önt meg kell műtenünk! - Azt már nem! Akkor inkább meghalok! - Ó, az egyik nem zárja ki a másikat!
Feltétel nélküli szeretet
Egy nap, egy egyetemi tanár, a következő kérdést tette fel hallgatóinak:
Szeretném ezt visszakapni! Működik!. A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának,
JÓ REGGELT  !!.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Tiéd vagyok, tiéd életem. Uram, Te vagy kegyelmes erős Isten
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
A FÉRFIAKról Zene: „Az igazi férfi”.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Szép napot.
Európai Scleroderma Nap június 29. Hogyan lehet együtt élni a sclerodermával? Mottó: Nem vagyok beteg, csak sclerodermával élek!
A történelem legnagyobb személyisége Jézus Krisztus volt. Mózes első könyve 1:1 A Biblia legelső mondata ez: Kezdetben teremtette Isten a mennyet és a.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet, lehet hogy fontos!
A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!
„ Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek.” – mondja Jézus Máté 11: 28.
JÓ REGGELT !.
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
RENDŐRVICCEK.
ORVOS VICCEK.
Vicceljünk … 15. Fáraszt ó ! Adó bevallás.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Nagyböjt III Vasárnap Á-év János 4,5-42 Jézus megérkezett Szamaria egyik városába, amelyet Szikarnak neveznek, közel ahhoz a földdarabhoz, amelyet Jákob.
LK 2, ÚGY BÁNUNK MAGUNKKAL, AHOGY SZÜLEINK BÁNTAK VELÜNK. /PÁL FERI/ A kölcsön kapott gyermek.
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
A történelem legnagyobb személyisége Jézus Krisztus volt.
A HÁROM FA.
Mosolyogj és nevess! Nevetni jó. Nevetni egészséges.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Szeretet szolgálat Joli néninél
A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!
Út a Vadonba CHRIS MCCANDLES.
Marcel Cohen fotóművész képeiből
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
A humor fiatalon tart….
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
Isten lakhelye.
A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt! Mosolyogj 13. ( orvosok ) A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!

Doktor úr, rettenetesen nagy az orrom, Plasztikai sebészeten: - Doktor úr, mennyibe kerül, hogy eltüntesse a ráncokat az arcomról? - Százezer forintba. - Olcsóbb megoldás nincs? - De van. Hordjon fátylat. * Doktor úr, rettenetesen nagy az orrom, nem tudna belőle egy formás, szép új orrot faragni? - Ebből uram? Akár hármat is ! * A hipochondria az egyetlen betegség, amelyben még nem szenvedtem.

A plasztikai sebész görögös arcélt varázsolt a hölgynek, eltüntette a ráncokat, és az orrát is kisebbre szabta. - Mit tehetek még asszonyom? - kérdi az orvos. - Tudna nekem nagy és kerek szemeket csinálni? - Természetesen ! válaszol a sebész, majd így szól az asszisztensnőjéhez: - Legyen szíves, mutassa meg a számlát a hölgynek! * - Te hallottad, hogy a Zsuzsi plasztikai sebésznél volt, és felvaratta az arcráncait? - Tényleg? - Igen, de most ha elmosolyodik, felemelkedik a bal lába a földről.

Sajnálom hölgyem, én plasztikai sebész vagyok, nem matematikus!

Doktor úr, használt a kezelés! Pszichológusnál: - Én teljesen egészséges vagyok. A hangok is ezt mondják. * Doktor úr, használt a kezelés! - Most már azt hiszem, hogy az én kisebbrendűségi komplexusom a legnagyobb a világon! * - Csak úgy tudok segíteni, ha szépen elmond mindent a legelejétől kezdve. - Jó. Tehát, kezdetben teremtettem az eget és a földet…

Meglepetés!

Két pszichiáter beszélget: - Van egy nagyon súlyos skizofrén betegem Két pszichiáter beszélget: - Van egy nagyon súlyos skizofrén betegem. - És meg tudod gyógyítani? - Meg vagy te őrülve! Mind a kettő fizet! * Két pszichológus találkozik. - Szervusz! Te jól vagy, és én hogy vagyok? * Nem értettem. Mit mondott doktor úr, elmehetek, vagy elmebeteg?

„Az ember, aki egyszerre vesz be az altatót és a hashajtót, kakiban ébred”

úgy mutatkozik be, hogy „Pistike Nemszabad.” A pszichiáter magyarázza a betegnek: - Higgye el nekem, nincs olyan akadály, amit erős akarattal le ne győzhetnénk. A beteg eltűnődik. - Doktor úr, megpróbálta már a fogkrémet visszanyomni a tubusba?  * A pszichológushoz bejelenkezik a fiatal mama. - Doktor úr! Azt hiszem túl szigorúan neveltem a gyereket, és most nem tudom, mit csináljak. - Asszonyom, miből gondolja, hogy baj van a gyerekkel? - Hát csak abból, hogy amikor mások a nevét kérdezik, úgy mutatkozik be, hogy „Pistike Nemszabad.”

Maga ostoba liba! Nem azt mondtam, hogy forrázza le, hanem, hogy fordítsa meg!

A neurotikus légvárakat épít, a pszichotikus légvárakban lakik, - Uram, az ön idegei tönkrementek. - Tudom, doktor úr, a horgászás miatt. - Hogyan? A horgászás nyugtatja az idegeket… - Persze, engedéllyel... * A neurotikus légvárakat épít, a pszichotikus légvárakban lakik, a pszichológus pedig beszedi a lakbért. * Uram, az ön betegsége pszichés eredetű, azt tanácsolom, hogy mélyedjen el jobban a munkájában! - Na még csak az kéne! - Miért? Mivel foglalkozik? - Emésztőgödröket tisztítok.

Úristen ! Nem a prosztata nagyobbodott meg, gyereket vár !

Az orvos alaposan megvizsgálja a beteget, ellenőrzi a leleteit, de meg sem szólal, csak hümmög a papírok felett. A beteg türelmetlenül kérdezi: - Doktor úr, hát mi a bajom? - Végülis azt majd a boncolás mutatja meg… * Haldoklik az öreg paraszt, a városi rokon megkérdi: - Hívjak orvost? - Nem kell, fiam. Mi itt falun természetes halállal szoktunk meghalni.

Felkészülni !

Jaj, doktor úr, szörnyen beteg vagyok! Reménytelen a helyzetem... Szeretnék véget vetni az életemnek! - Nana! Ne hamarkodja el, a barátom! Bízza csak énrám! * Az orvos hosszú vizsgálatsor után latinul lediktálja a diagnózist az asszisztensének. - Mondja doktor úr - kérdi a rémült beteg -, ez valami ritka betegség? - Dehogyis! - nyugtatja az orvos -, teli vannak vele a temetők.

...tulajdonképpen semmi bajom, de kellett egy hely, ahol végre felmászhatok a kanapéra.

A beteg előkészítve fekszik a műtőasztalon. A beteg altatás előtt megkérdi a főorvostól: - Jaj doktor úr, drága lesz a műtétem? - Maga most ne törődjön a pénzzel. Bízza ezt az örököseire!  * A beteg előkészítve fekszik a műtőasztalon. Már megkapta az érzéstelenítőt. - Professzor úr, miért húz kesztyűt? - Hogy ne maradjon ujjlenyomat.

Jó nagy gyökere volt !!!

Szép napokat, Vidám hetet!