Teljeskörű Pénzügyi Szolgáltatások a Pannon Takarék Banknál

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A LEADER+ Pályáztatási feltételek. Kik pályázhatnak?  A pályázónak meg kell felelni a helyi szintű pályázati felhívásban rögzített jogosultsági kritériumoknak.
Advertisements

2012. december 3. ÉSZAK KELET-PEST MEGYEI LEADER EGYESÜLET Tájékoztató Fórum.
HUNGÁRIA Takarék tavaszi agrár fórum sorozat.
Az MFB Zrt. vállalkozásfinanszírozási programjai Várkonyi Gellért FRH Nonprofit Zrt Régióvezető.
Az MFB Zrt. finanszírozási programjai
Kedvezményes források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
Kedvezményes MFB források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
Az MFB Zrt. finanszírozási programjai.. Témakörök •MFB Zrt. bemutatása •Finanszírozási programjaink –MFB Önkormányzati Infrastruktúrafejlesztési Program.
SZÉP ZOLTÁN fejlesztési igazgató.
KKV fejlesztés új pénzügyi eszközök bevonásával
A 17/2010. (III. 4.) FVM rendelet a családi gazdálkodók által igénybe vehető átmeneti állami támogatásról Szeged, március 31.
Önkormányzatok finanszírozása
2007. április 24. BG Finance Zrt. Meizl József.
Kombinált Mikrohitel Program. Kombinált mikrohitel - közvetítői pályázat • Együttesen igényelhető vissza nem térítendő támogatás és kedvezményes mikrohitel,
Bencze Szilvia pénzügyi referens Vidékfejlesztési Minisztérium
Az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. és a JEREMIE Program Garamvölgyi Balázs üzleti vezérigazgató-helyettes Budapest, augusztus 29.
KRISÁN LÁSZLÓ vezérigazgató. A kkv szektor a magyar gazdaság meghatározó eleme foglalkoztatás és jövedelemtermelő képesség szempontjából: • 1,2 millió.
Tartalom Gazdasági környezet, a hitelezés feltételeinek változása
Mikrohitel  Igénybevehetik: Kezdő és már működő mikrovállalkozások, melyeknél a bejegyzés vagy a vállalkozói igazolvány kiváltása már megtörtént  Hitel.
A hitelgarancia szerepe a vállalkozások forrásbevonásában Király Zsolt marketing igazgató Hitelgarancia Zrt február 2.
Hogyan támogatják a bankok a kkv-k beruházási elképzeléseit? Budapest, november 30. dr. Tamás Gábor.
Beruházások pénzügyi lehetőségei a dél-dunántúli régióban
Az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt.
Az MFB Zrt. vállalkozásfinanszírozási programjai
A vidékfejlesztés hitelforrásai. A Pannon Takarékszövetkezet Univerzális magyar kisbank 26 kirendeltség két megyében és Budapesten – újabb egyesülés előtt.
Sok kicsi sokra megy? A kkv szektor a magyar gazdaság meghatározó eleme foglalkoztatás és jövedelemtermelő képesség szempontjából: 1,2 millió bejegyzett.
Vállalkozási ismeretek
Megfizethető források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
BG Finance Zrt. Moskovits Pál április 24..
A KA-VOSZ Zrt. koordinál a Program lebonyolításában résztvevő szervezetek között, a folyamatot elektronikus adatforgalom segíti A hiteltermékek illetve.
Tájékoztató jellegű információk!. Versenyképesség javítása külső befektetővel
Az MFB Zrt. finanszírozási programjai Pénz, de honnan? Pénzek a régióban A Regionális Fejlesztési Holding és a Piac & Profit közös konferenciája, Debrecen,
Az MFB Zrt. finanszírozási programjai Pénz, de honnan? Pénzek a régióban A Regionális Fejlesztési Holding és a Piac & Profit közös konferenciája Veszprém,
Molnár Attila fiókvezető, UniCredit Bank Hungary Zrt.
OTP Bank: finanszírozás és fejlődés
1. Az RFH csoport bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
MagNet Magyar Közösségi Bank Kedvező finanszírozások a fenntarthatóbb jövőért Piac & Profit Klub Pénz de honnan konferencia május 29. Dakó Andrea.
Új Széchenyi Hitel és Új Széchenyi Kombinált Mikrohitel Zalán Helga ügyvezető igazgató MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. Budapest, február.
JEREMIE Programok módosulásai
partnerség a K&H – tól Új Magyarország Programok Pályázatok
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
Hiteles múlt, biztos jelen
Az NHP második szakaszának eredményei és kilátásai
A Zempléni Regionális Vállalkozói Központ
Az államilag támogatott lakáshitel-rendszer ( )
MGV Zrt. – „Több mint egy bank”
Mikrohitel lehetőségek mikro és kisvállalkozások részére.
Az 53 éves Kis-Rába menti Takarékszövetkezet Köszönti a Fórum résztvevőit Május 31.
Vállalkozói mikrohitelek
1. 2 Az RFH cégcsoport Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó.
KAP reform, az agrártámogatások új rendszere. Vidékfejlesztési Támogatások.
Bábolna, November 11. Agrár Szakmai Nap. Mit kínál a Szövetkezeti Integráció az agrárvállalkozásoknak? 2 Horváth Angyalka Értékesítési Vezető 2015.
Kezeljünk válságot fejlesztéssel Az MFB Zrt. hitelei a felzárkózásért, a versenyképességért és a válságkezelésért Kékesi Zsolt igazgató október 1.
SZÉP ZOLTÁN fejlesztési igazgató. A kkv szektor a magyar gazdaság meghatározó eleme foglalkoztatás és jövedelemtermelő képesség szempontjából: 1,2 millió.
Agrárágazati aktualitások. AZ OTP BANK SZEREPE AZ AGÁR- FINANSZÍROZÁSBAN 2.
Válságkezelés Fejlesztéssel ! Az MFB Zrt. hitelei a felzárkózásért, a versenyképességért és a válságkezelésért Muzamel László szeptember 17.
SZÉCHENYI KÁRTYA PROGRAM ÚJDONSÁGOK ÉS HITELEK UNIÓS PÁLYÁZATOKHOZ SZÉP ZOLTÁN fejlesztési igazgató KAVOSZ Zrt.
KAVOSZ Zrt – az MKIK és VOSZ létrehozta a KAVOSZ Zrt-t Feladatai:  Szakmai irányítás  Több mint 200 regisztráló iroda koordinálása  Ügyfelek.
Az OTP Bank által nyújtott lehetőségek MMK tag vállalkozók számára Budapest, június 16. Mert hiszünk azokban, akik hisznek magukban! Előadó: Dögei.
Kombinált Mikrohitel A Mikrovállalkozások fejlesztéséért.
Mindent a Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogramról Beruházás, eszközbeszerzés, haszongépjármű vásárlás 0%-os.
1 Magyar Fejlesztési Bank Zrt. Postapartner Program.
Dr. Terták Elemér vezérigazgató Budapest, május 12.
Jövőre is a legkedvezőbb hitelprogram a Széchenyi Kártya hitellel a vállalkozásokért Szép Zoltán fejlesztési igazgató.
Kapacitásbővítő, jelenlegi pályázati lehetőségek
Vállalkozásfinanszírozás Enterprise Europe Network Székesfehérvár
KÖFOP Pályázatokhoz kapcsolódó finanszírozási lehetőségek a Széchenyi Kártya Program keretében.
Vállalkozásfinanszírozás Enterprise Europe Network Székesfehérvár
ZALA MEGYEI VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI ALAPÍTVÁNY
SZÉCHENYI PROGRAMIRODA
Előadás másolata:

Teljeskörű Pénzügyi Szolgáltatások a Pannon Takarék Banknál Tata, 2016. november 14. Horváth Angyalka értékesítési vezető

Pénzügyi Szolgáltatások HITELEK SZÁMLA-VEZETÉS MEGTAKARÍTÁSOK LAKOSSÁGI TERMÉKEK 2

FINANSZÍROZÁS 3

Agrár Széchenyi Kártya 2016. december 31-ig a tejhasznú tehéntartással illetve sertéstartással foglalkozó mezőgazdasági vállalkozások, többlettámogatást igényelhetnek az Agrár Széchenyi Kártya keretében, amennyiben megfelelnek az igénybevételi feltételeknek Az átmeneti támogatás azon Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitelhez vehető igénybe: amelyre vonatkozó hitelkérelem az FM Rendelet hatályba lépését követően, de legkésőbb 2016. december 31-én került benyújtásra, minden megkezdett egész állategység után legfeljebb 500 000 forint, de legfeljebb 50 millió forint Vállalkozásonként. ASZK Folyószámlahitel futamideje legfeljebb a hitelszerződés aláírásától számított 365 nap. 4

ASZK Támogatás mértéke A többlettámogatás mértéke: 100% kamattámogatás a hitel teljes futamidejére; 100% kezességi díjtámogatás a kezességvállalás teljes idejére; a kezelési költség és a kezelési költségen kívüli költségek együttes összegének 100%-ára vonatkozó költségtámogatás 5

Közvetlen agrártámogatások előfinanszírozása Előfinanszírozható a közvetlen támogatások teljes köre: egységes területalapú támogatás, zöldítés komponens, termeléshez kötött támogatások, átmeneti nemzeti támogatások, fiatal termelők támogatása az előfinanszírozás igénylése már a tárgyévi támogatási kérelem Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH) történő benyújtása előtt megtörténhet nem szükséges tárgyi fedezet nyújtása minimális dokumentációs igény a visszafizetés elsődleges forrása a kifizető szerv által utalt támogatás összege 6

MFB Agrár Forgóeszköz Hitelprogram 2020 A hitel típusa: éven túli lejáratú forgóeszköz hitel, illetve tenyészállat vásárlás esetén beruházási hitel Hitelcélok: Állattenyésztéshez és növénytermesztéshez kapcsolódó forgóeszköz, valamint tenyészállat-vásárlás finanszírozás Kamattámogatás mértéke általános mértéke 60%, de maximum 4% MFB Agrár Forgóeszköz Hitelprogram 2020 és az MFB TÉSZ Forgóeszköz Hitelprogram 2020 keretében a kedvezőtlen időjárási jelenséggel érintett vállalkozások kamat- és költségmentesen is igénybe vehetik a forgóeszközhitelt. 7

Személyre szabott ajánlattal keressen bennünket fiókjainkban! GAZDA számlacsomag ᴓ Számlavezetési díj: Havi zárlati költség: Számlacsomag módosítási díj: Jelenlegi akció 2016. december 31-ig tart. Személyre szabott ajánlattal keressen bennünket fiókjainkban! 8

Megtakarítások 9

Lakossági ügyfél lehetőségek 10

Köszönöm megtisztelő figyelmüket! 11