MIKROHITEL A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 1992-ben kezdte meg működését annak érdekében, hogy segítse a megye mikro- és kisvállalkozásainak.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A LEADER+ Pályáztatási feltételek. Kik pályázhatnak?  A pályázónak meg kell felelni a helyi szintű pályázati felhívásban rögzített jogosultsági kritériumoknak.
Advertisements

HUNGÁRIA Takarék tavaszi agrár fórum sorozat.
Az MFB Zrt. finanszírozási programjai
Kedvezményes források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
Kedvezményes MFB források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
A as időszak jelenlegi pályázati lehetőségei Dr. Körtvélyesi Katalin 20/
KKV fejlesztés új pénzügyi eszközök bevonásával
Balatonalmádi március 08.. Új Széchenyi Hitel Program Pályázati dokumentációt figyelni.
Benke Ákos vezérigazgató Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. Az UMVP aktuális helyzetének bemutatása, és a kockázati tőke program K+F+I workshop
JEREMIE Program Magyarországon
2007. április 24. BG Finance Zrt. Meizl József.
Kombinált Mikrohitel Program. Kombinált mikrohitel - közvetítői pályázat • Együttesen igényelhető vissza nem térítendő támogatás és kedvezményes mikrohitel,
Vállalkozói pályázatok Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP
Balassagyarmat, június 24. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési.
Az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. és a JEREMIE Program Garamvölgyi Balázs üzleti vezérigazgató-helyettes Budapest, augusztus 29.
K V A vállalkozásfejlesztési programjai
Tartalom Gazdasági környezet, a hitelezés feltételeinek változása
PÁTOSZ nap Február 23.. Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 20 éve a vállalkozásokért Célunk: a Közép-dunántúli régióban.
Mikrohitel  Igénybevehetik: Kezdő és már működő mikrovállalkozások, melyeknél a bejegyzés vagy a vállalkozói igazolvány kiváltása már megtörtént  Hitel.
Kormányszóvivői tájékoztató Sikeres Magyarországért Hitelprogramok Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter Veres János pénzügyminiszter.
1. 2 Az RFH cégcsoport • Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat • 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és.
A vidékfejlesztés hitelforrásai. A Pannon Takarékszövetkezet Univerzális magyar kisbank 26 kirendeltség két megyében és Budapesten – újabb egyesülés előtt.
Megfizethető források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
BG Finance Zrt. Moskovits Pál április 24..
Tájékoztató jellegű információk!. Versenyképesség javítása külső befektetővel
Hitelek, akár évi 4,5 %-ért, az Új Széchenyi Hitel Program keretében
Az MFB Zrt. finanszírozási programjai Pénz, de honnan? Pénzek a régióban A Regionális Fejlesztési Holding és a Piac & Profit közös konferenciája Veszprém,
OTP Bank: finanszírozás és fejlődés
Új Széchenyi Hitel és Új Széchenyi Kombinált Mikrohitel Zalán Helga ügyvezető igazgató MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. Budapest, február.
JEREMIE Programok módosulásai
partnerség a K&H – tól Új Magyarország Programok Pályázatok
Regionális Fejlesztési Finanszírozó Zrt.
Vállalkozási ismeretek
Veszprém április 29.. A vállalkozásfejlesztés Célunk: elsősorban a megyében működő vállalkozások tevékenységének szellemi és pénzügyi segítése.
Rimóc, október 28. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési Iroda.
Hiteles múlt, biztos jelen
A Zempléni Regionális Vállalkozói Központ
Elérhető, támogatott hitelkonstrukciók a kkv –k számára.
MGV Zrt. – „Több mint egy bank”
Veszprém november 10.. A vállalkozásfejlesztés Célunk: elsősorban a megyében működő vállalkozások tevékenységének szellemi és pénzügyi segítése.
Mikrohitel lehetőségek mikro és kisvállalkozások részére.
HEVES MEGYEI VÁLLALKOZÁS- és TERÜLETFEJLESZTÉSI ALAPÍTVÁNY Mikrohitel Programok Heves Megyei Vállalkozás- és Területfejlesztési Alapítvány Vállalkozói.
Az 53 éves Kis-Rába menti Takarékszövetkezet Köszönti a Fórum résztvevőit Május 31.
Vállalkozói mikrohitelek
MiFiN Mikrofinanszírozó Zrt. hitelezési termékei
1. 2 Az RFH cégcsoport Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó.
Kezeljünk válságot fejlesztéssel Az MFB Zrt. hitelei a felzárkózásért, a versenyképességért és a válságkezelésért Kékesi Zsolt igazgató október 1.
Tájékoztató fórum TÁMOP Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban Kecskemét június 25.
Takarékszövetkezeti Integráció helye a gazdaságban Kereskedelmi és Iparkamara Győr, szeptember 26.
SZÉP ZOLTÁN fejlesztési igazgató. A kkv szektor a magyar gazdaság meghatározó eleme foglalkoztatás és jövedelemtermelő képesség szempontjából: 1,2 millió.
Az OTP Bank termékajánlata Előadó: Román Tibor Hortobágy,
A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány vállalkozásokat támogató programjai október 1.
GINOP "Segítünk Indítani!" Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Nyugat-Dunántúli régióban 1 Gerencsér Hajnalka Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési.
1 „Munkáltatók a munkavállalókért, a versenyképességért” Kis-, közép- és mikrovállalkozások finanszírozása az Új Magyarország Vállalkozásfejlesztési Program.
SZÉCHENYI KÁRTYA PROGRAM ÚJDONSÁGOK ÉS HITELEK UNIÓS PÁLYÁZATOKHOZ SZÉP ZOLTÁN fejlesztési igazgató KAVOSZ Zrt.
KAVOSZ Zrt – az MKIK és VOSZ létrehozta a KAVOSZ Zrt-t Feladatai:  Szakmai irányítás  Több mint 200 regisztráló iroda koordinálása  Ügyfelek.
Kombinált Mikrohitel A Mikrovállalkozások fejlesztéséért.
A Tolna Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány által közvetített Kombinált Mikrohitel, Új Széchenyi Hitel és Mikrohitel konstrukciók bemutatása Manhalt.
Mindent a Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogramról Beruházás, eszközbeszerzés, haszongépjármű vásárlás 0%-os.
1 Magyar Fejlesztési Bank Zrt. Postapartner Program.
Az első lépések a vállalkozás átvilágítása a vállalkozás átvilágítása tájékozódás a forrásokról tájékozódás a forrásokról tervezés tervezés.
Teljeskörű Pénzügyi Szolgáltatások a Pannon Takarék Banknál
Kapacitásbővítő, jelenlegi pályázati lehetőségek
Vállalkozásfinanszírozás Enterprise Europe Network Székesfehérvár
KÖFOP Pályázatokhoz kapcsolódó finanszírozási lehetőségek a Széchenyi Kártya Program keretében.
Mazsu Gergely ügyvezető igazgató
Fejlessze vállalkozását pályázati források segítségével!
Fejlessze vállalkozását pályázati források segítségével!
ZALA MEGYEI VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉSI ALAPÍTVÁNY
SZÉCHENYI PROGRAMIRODA
Előadás másolata:

MIKROHITEL A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 1992-ben kezdte meg működését annak érdekében, hogy segítse a megye mikro- és kisvállalkozásainak fejlődését, életképes vállalkozá- sok létrehozásának támogatásával hozzájáruljon a munkanél- küliség csökkentéséhez, továbbá javítsa és bővítse a gazdasá- gi szereplők szakképzettségét, vállalkozási ismereteit. Irodák: Győr; Győr; Mosonmagyaróvár; Mosonmagyaróvár; Sopron; Sopron; Csorna. Csorna.

MIKROHITEL Tanácsadás; Tanácsadás; Oktatás; Oktatás; Pályázatkészítés; Pályázatkészítés; Mikrohitelezés; Mikrohitelezés; Rendezvényszervezés; Rendezvényszervezés; Információ szolgáltatás; Információ szolgáltatás; Projekt menedzselés; Projekt menedzselés; Irodai szolgáltatás; Irodai szolgáltatás; Tevékenységeink:

MIKROHITEL A mikrohitel program célja: A mikro- és kisvállalkozások támogatása azokon a területeken, ahol egyéb forrásból nem tudnak fejlesztési célú tőkéhez jutni. A mikro- és kisvállalkozások támogatása azokon a területeken, ahol egyéb forrásból nem tudnak fejlesztési célú tőkéhez jutni. A támogatás eredményeként megerősödő vállalkozá- sok mihamarabb a kereskedelmi bankok ügyfeleivé válhassanak.A támogatás eredményeként megerősödő vállalkozá- sok mihamarabb a kereskedelmi bankok ügyfeleivé válhassanak.

MIKROHITEL Gépek, berendezések, egyéb állóeszközök, vállalkozás céljára szolgáló ingatlanok – műhely, üzlethelyiség, telephely stb. - vásárlására, átalakítására, építésére, nagyobb értékű ingatlan építésének befejezésére.Gépek, berendezések, egyéb állóeszközök, vállalkozás céljára szolgáló ingatlanok – műhely, üzlethelyiség, telephely stb. - vásárlására, átalakítására, építésére, nagyobb értékű ingatlan építésének befejezésére. A beruházáshoz kapcsolódó forgóeszköz igény finanszírozására a folyósított hitel maximum 50%-a használható fel.A beruházáshoz kapcsolódó forgóeszköz igény finanszírozására a folyósított hitel maximum 50%-a használható fel. A mikrohitel felhasználható:

MIKROHITEL A mikrohitel igénylés feltételei: A vállalkozás: Cégbíróságon bejegyzett gazdasági társaság, egyéni vállalkozó vagy mezőgazdasági őstermelő, akinek rendelkeznie kell a pályázott hitelösszeg minimum 20%-át kitevő sajáterővel,Cégbíróságon bejegyzett gazdasági társaság, egyéni vállalkozó vagy mezőgazdasági őstermelő, akinek rendelkeznie kell a pályázott hitelösszeg minimum 20%-át kitevő sajáterővel, valamint nem lehet lejárt, kifizetetlen tartozása sem pénzintézet felé, sem az APEH illetve a TB felé, az önkormányzatok felé, sem az illetékhivatal felé.valamint nem lehet lejárt, kifizetetlen tartozása sem pénzintézet felé, sem az APEH illetve a TB felé, az önkormányzatok felé, sem az illetékhivatal felé.

MIKROHITEL max. 25% külföldi tulajdonosi részarány, magyarországi székhely; max. 25% külföldi tulajdonosi részarány, magyarországi székhely; max. 9 fő foglalkoztatott;max. 9 fő foglalkoztatott; max. 200 millió forint éves nettó árbevétel;max. 200 millió forint éves nettó árbevétel; reális, életképes üzleti tervvel kell rendelkeznie;reális, életképes üzleti tervvel kell rendelkeznie; a vállalkozó rendelkezzék a tevékenység folytatásához szükséges képesítéssel;a vállalkozó rendelkezzék a tevékenység folytatásához szükséges képesítéssel; nem foglalkozhat szerencsejátékkal,nem foglalkozhat szerencsejátékkal, tevékenysége nem sérthet társadalmi; erkölcsi, vallási értékeket, normákat.tevékenysége nem sérthet társadalmi; erkölcsi, vallási értékeket, normákat.

MIKROHITEL A hitel összege jelenleg maximum Ft.A hitel összege jelenleg maximum Ft. A hitel futamideje 3 millió forint hitelösszegig max. 3 év; 3-5 millió hitelösszegig max. 5 év.A hitel futamideje 3 millió forint hitelösszegig max. 3 év; 3-5 millió hitelösszegig max. 5 év. Türelmi idő a futamidőn belül max. 6 hónap.Türelmi idő a futamidőn belül max. 6 hónap. A kamattörlesztésre nem adható türelmi idő.A kamattörlesztésre nem adható türelmi idő. A tőketörlesztés a türelmi idő letelte után kezdő- dik, és minden hónap utolsó munkanapjánesedé- kes.A tőketörlesztés a türelmi idő letelte után kezdő- dik, és minden hónap utolsó munkanapjánesedé- kes. A kamattörlesztés minden hónap utolsó munka- napján esedékes.A kamattörlesztés minden hónap utolsó munka- napján esedékes. A hitel kamata a mindenkori jegybanki alapkamat.A hitel kamata a mindenkori jegybanki alapkamat. A hitel kondíciói:

MIKROHITEL További tudnivalók: ÁFA a hitelből nem finanszírozható.ÁFA a hitelből nem finanszírozható. A hitel összegét a hitelszerződés megkötésétől számított 2 hónapon belül kell felhasználni. Ezt a határidőt indokolt esetben az alapítvány max. 6 hónapra meghosszabbíthatja.A hitel összegét a hitelszerződés megkötésétől számított 2 hónapon belül kell felhasználni. Ezt a határidőt indokolt esetben az alapítvány max. 6 hónapra meghosszabbíthatja. A hitel fedezetének minimális értéke egyedi adósminősítés és fedezetértékelés alapján kerül megállapításra.A hitel fedezetének minimális értéke egyedi adósminősítés és fedezetértékelés alapján kerül megállapításra.

MIKROHITEL A mikrohitel 50%-a utólagos elszámolás mellett előfinanszírozható.A mikrohitel 50%-a utólagos elszámolás mellett előfinanszírozható. A mikrohitel rendkívül kedvező feltételrendszeré- vel kezdő vállalkozások számára is kifejezetten ajánlott hitelkonstrukció.A mikrohitel rendkívül kedvező feltételrendszeré- vel kezdő vállalkozások számára is kifejezetten ajánlott hitelkonstrukció. A mikrohitel igénybe vétele esetén az előtörlesz- tés és a futamidő vége előtti teljes visszafizetés költségmentes.A mikrohitel igénybe vétele esetén az előtörlesz- tés és a futamidő vége előtti teljes visszafizetés költségmentes.

MIKROHITEL A mikrohitel a jelenlegi kormány által meghirdetett négylépcsős finanszírozási rendszeren belül az első lépcső, és az egyetlen olyan hitelkonstrukció, ahol a benyújtott pályázat nem a klasszikus kereskedelmi banki hitelbírálati rendszerben kerül elbírálásra, mivel a program általános célkitűzésével összhangban a pályázatok elbírálása egyfajta „inkubátor” szemléletet tükröz. A mikrohitel a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány és a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány legsikeresebb pénzügyi programja immár tizenkettő éve.

MIKROHITEL

MIKROHITEL

MIKROHITEL

MIKROHITEL

MIKROHITEL

MIKROHITEL Vállalkozói hiteligényével forduljon hozzánk! 9022 Győr, Czuczor G. u. 30. Tel: Fax: