Ábrahám Péter (ESEVND) Köszöntöm a vendégeinket! Hamarosan kezdünk.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az új rendszer a CobraConto.NET.
Advertisements

E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK
Bakos Károly ESRI Magyarország
Tőzsde az Interneten Nagy György Péter.
A szoftver főbb jellemzői I.
UNIVERSITY OF SZEGED D epartment of Software Engineering UNIVERSITAS SCIENTIARUM SZEGEDIENSIS Adatbázis alapú rendszerek 1. Gyakorlat Követelmények / SQL.
Intranet portál bemutató
TÁMOP projekt szakmai feladatai és eredményei Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Topár Gábor szakmai projektvezető Minőségügyi Konferencia ZMNE.
Az Exchange/Outlook rendszer n Ebben a részben az olvasó megismerkedik – Az Exchange serverrel – Az Outlook 97 csoportmunka szoftverrel.
Tárgyi eszköz nyilvántartás
ADNS Attestation DataNet Service
Hálózati architektúrák
Kimutatás tervező Egy lekérdezés adatait tetszőleges formájú nyomtatási listába lehet foglalni. ATLAS - SQL.
Integrált Elektronikus osztálynapló
HOSTWARE Beléptető.
Online asztalfoglalási rendszer
CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Szoftverfejlesztés eredményei Tanulói nyilvántartási.
Networkshop, április Gál Gyula, Szegedi Tudományegyetem, Egyetemi Könyvtár Szerver-kliens alapú online intranetes.
Személyes adatok (hallgatói, oktatói adatok egy felületen) Szakok kezelése Új funkcióik.
Az e-kereskedelem (e-business)
Dokumentumkezelés. A 2007-es Microsoft Office rendszer dokumentumkezelési szolgáltatásai Kőnig Tibor szakmai vezető Microsoft Magyarország
Kézilabda bajnokság mérkőzéseit és fogadásokat nyilvántartó rendszer
Mezőgazdasági szaktanácsadás online támogatással: on-line benchmarking tesztüzemi adatok alapján Területválasztási szaktanácsadás tesztüzemi,illetve szimulációs.
Összekapcsolható funkciók Címek Időpontok Projektek Számlák Dokumentumok Cikkek Értékesítési lehetőségek Feladatok Telefonhívások.
Microsoft BI technológiák az eszközmenedzsment szolgálatában
1 Informatikai Szakképzési Portál Adatbázis kezelés Alapfogalmak.
Előadóról Név: Zumpf Tamás
SZTIR Projekt Szaktanácsadási Tartalomszolgáltató Információs Rendszer Névjegyzék december 20. Nagy Attila, GAK TSzK.
Wellness Előfizetési Program. A program lényege – A program lehetővé teszi a a vásárlók számára, hogy Szépségtanácsadójukon keresztül-, meghatározott.
Informatikai fejlesztés a Somogy megyei TISZK részére Karsai László Commitment Zrt.
Football Club webes arculata, azaz egy hivatalos klub honlapjának felépítése Készítette: Kiss László Balázs.
A tolnasport.hu honlap adminisztrációja Készítette a Tolna Megyei Sportszövetségek Szövetsége a Nemzeti Civil Alapprogram NCA-DP-10-D pályázata keretében.
Műszer vezérlő - kezelő program GPI-745A teszterhez.
DigiKom Többfelhasználós, hálózatos környezet Grafikus felhasználói felület Iratok, határozatok generálása, tárolása Kapcsolódás a digitális.
EASY e-HR ® Automatizálja HR adatbázisát egyszerűen.
Web-alapú humán lekérdező rendszer
A StoreWizard webáruház bemutatása
CALDERONI FORRÁSKEZELŐ RENDSZER ACalderoni Program során fejlesztésre kerülő rendszer vázlatos bemutatása.
Iratkezelő rendszerek biztonsági megoldásai
Általános…. Neptun új modulok
A hallgatók jelenlétének nyilvántartása a Neptunban
CALDERONI FORRÁSKEZELŐ RENDSZER A Calderoni Program során fejlesztésre kerülő rendszer vázlatos bemutatása.
CALDERONI FORRÁSKEZELŐ RENDSZER A Calderoni Program során fejlesztésre kerülő rendszer vázlatos bemutatása.
A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa terv keretében valósul meg. Számítógép- hálózatok dr. Herdon Miklós dr. Kovács György Magó Zsolt.
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
A jövő HR megoldása Fejér Tamás. perbit.insight Munkavállaló kezelő Munkakör kezelő Toborzás kezelő Továbbképzés kezelő.
Web alapú humán lekérdező rendszer
ILIAS ILIAS OpenSource e-Learning keretrendszer Előadó: Baranyi Tamás IRM Oktatási Főigazgatóság
BIRDIE Business Information Reporter and Datalyser Előadó: Schneidler József.
Kereskedelmi és információs rendszer a zöldségtermesztés területén …avagy az információs szövetkezés támogatása Pető István
TRD.  Jelszóval védett tartalom  Több felhasználó név és jelszó  Egyedi jogosultságok  Mérőeszközök  Riportok  Biztonsági mentés  Felhasználók.
A SIMPLE jegy validáció. 2 Belépés a vonalkód leolvasó alkalmazásba A vonalkód leolvasó alkalmazást az OTP Mobil fejleszti és ingyenesen biztosítja a.
Egyszerűsített foglalkoztatottak számfejtése. Általános jellemzők Bérszámfejtő rendszer részeként működik, de külön kezelhető. Számfejtési lap készíthető.
Webáruház rendszerek Reisz Péter G-3S
Kölcsönzések nyilvántartása Nyilvántartási követelmények Pontos és gyors Egy adott időpontban: milyen dokumentumokat kölcsönöztek ki mely dokumentumok.
Szoftverváltás a Semmelweis Egyetem könyvtárában
Vonalkódos rendezvénybeléptetés és egyebek
Integrált könyvtár rendszer (IKR)
Hálózati architektúrák
Új kapukat nyit az IoT a parkolóházak digitalizálásánál
„Mi is az mtmt?” KÖFOP VEKOP
Elérés
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Online szabadságtervező, jóváhagyó, nyilvántartó rendszer
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Web alapú humán lekérdező rendszer
vállalatirányítási rendszer Moduláris szervezése
Álláshely Nyilvántartó Rendszer
AVON CAREER SITE FELÉPÍTÉSE
GDPR és a szikla 1. személyes felelősség megvalósítása
Előadás másolata:

Ábrahám Péter (ESEVND) Köszöntöm a vendégeinket! Hamarosan kezdünk.

Előzmények  2008-ban kaptam megrendelést egy fitness terem működését támogató rendszerre, mely a valós igényeken alapul  Fő követelmény a platform független kivitel, és a kliens oldali rendszerhibák kivédése volt  Egyértelműen jó megoldás: online nyilvántartó rendszert kell készíteni  Ábrahám Péter (ESEVND)

Fitness 3.0 rendszer  Ábrahám Péter (ESEVND)  PHP és MySQL alapon nyugvó server oldali alkalmazás, modern HTML+jQuery frontend  Több szintű jogosultság kezelés (külön a vendégek, illetve a kezelők, recepciósok és adminisztrátorok részére)

Fitness 3.0 rendszer  Ábrahám Péter (ESEVND)  Egységes, tagolt kezelő felület (főmenü sáv, almenü sáv, tartalom képernyő)  Egyes tartalmi elemek bezárhatók  A fő- és almenük jogosultsági szintekhez vannak kötve (admin felületről állítható)

Fitness 3.0 rendszer  Ábrahám Péter (ESEVND)  A belépő vendégek kiválaszthatóak dinamikusan rendezhető táblázatból, vagy az automata kereső segítségével  A tagok belépőkártyáján található vonalkód és egy leolvasó segítségével a kiválasztás egy mozdulattal megoldható!

Fitness 3.0 rendszer  Ábrahám Péter (ESEVND)  A vendég adatlapján a személyes adatok mellett megtalálható az összes kapcsolódó rendszer információ (bérletei, azok érvényessége, vásárlási adatok, szekrénykulcs, stb)  A tagok külső eléréssel is tudnak időpontot foglalni különböző órarendi edzésekre (csak a szabad kapacitás terhéig, mely beállítható az órarendnél)

Fitness 3.0 rendszer  Ábrahám Péter (ESEVND)

Fitness 3.0 rendszer  Ábrahám Péter (ESEVND)  A hetente ismétlődő órarend admin felületen állítható  Külön szabályozható a terem maximális befogadó képessége és az adott óra maximális létszáma  Csak az aktív órák jelennek meg  A naplóban lekérdezhető adott időszak óráinak kihasználtsága

Fitness 3.0 rendszer  Ábrahám Péter (ESEVND)  Komplex büfé termék értékesítési modul, vonalkód olvasó támogatással  Eladható késztermék (előre csomagolt) és helyszínen alapanyagból összeállított termék (pl turmix = 3dl tej + 1 tasak italpor)  Standolás és készletfigyelés modul naplózással

Fitness 3.0 rendszer  Ábrahám Péter (ESEVND)  A fitness terem kihasználtságának kimutatása időpont és terem szerint  Külön lehet lekérni a belépéseket és az időpont foglalásokat

Fitness 3.0 rendszer  Ábrahám Péter (ESEVND)  Statisztikák grafikonokkal együtt, havi és teljes forgalom elemzése  Egyedi lekérdezések modul, ahol mentett riportokat tudunk készíteni

Fitness 3.0 rendszer  Ábrahám Péter (ESEVND)  A rendszer kassza nyilvántartása tartalmazza a nyitó összeget, a vásárlásokat, a kézi kivét/betét összegét, és a stornózott eseményeket is  A napló csak olvasható, és minden eseményt tartalmaz, a szűrés megoldható eseményre, tag nevére, időpont tartományra is

Fitness 3.0 napjainkban  Ábrahám Péter (ESEVND)  A nyilvántartó programot bérelni és megvásárolni is lehetséges (bérlet saját serveren)  Illetéktelen továbbmásolás ellen védett (kódolt konfigurációs állomány, távoli törlés beépítve)  Jelenleg 20-nál több aktív felhasználó az összes verzió tekintetében