Kulturális és Rekreációs Igazgatóság Aulechla József ezredes 2015. 11. 11.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A KIKÉPZÉS HELYZETÉNEK STRATÉGIAI VIZSGÁLATÁRÓL ÉS
Advertisements

„Csellengő fiatalok” komplex bűnmegelőzési projekt
Dr. Tarnóczi Richárd ezredes PhD. Intézetvezető főpszichológus
Támop / Vas Megyei Önkéntes Centrum Központban az önkéntesség március1.
1 KÖZÖSSÉGFEJELSZTŐK BÉKÉS MEGYEI EGYESÜLETE. 2 KÖZÖSSÉGI SZÍNTÉR - IBSEN HÁZ.
Bemutatkozik a Kecskeméti Ifjúsági Kerekasztal
Emberi Erőforrások Minisztere alapította,
Szerző: Dr. Kónya József ny. ezredes c. egyetemi docens
Intézményfejlesztési Terv
Záró Konferencia Nógrád Megyei Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Gyermekotthon TÁMOP /
ESÉLYT AZ ESÉLYTELENEKNEK
A civil lakosság kapcsolódási, önkéntes szerepvállalásának lehetőségei
Múzeumi könyvtárak Magyarországon. Szakfelügyelet A szakfelügyelet sajátosságai –2000-től a Múzeumi főosztály megbízásával –2006-tól könyvtári osztály.
„A MEGYEI KÖZMŰVELŐDÉSI FELADATELLÁTÁS A JÖVŐBEN!” PÉCS Április 1.
Zákányszéki Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény prezentációja 2009.
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közigazgatás-tudományi karának minőségcéljai a 2012/2013. oktatási évre dr. Almásy Gyula szakcsoportvezető Közigazgatásszervezési.
Derzsényi Attila mk. alezredes. Feladat végrehajtáshoz szükséges eszközök, anyagok (elhelyezési szakellátás), készletek, szolgáltatások nyilvántartás,
Pest Megyei Közigazgatási Hivatal
A POLGÁRMESTEREK VÉDELMI IGAZGATÁSI FELADATAI A JOGSZABÁLYI VÁLTOZÁSOK TÜKRÉBEN MISKOLC, JÚNIUS 06. FAZEKAS GYÖRGY ALEZREDES.
A rendőrségi szervezetváltozások szerepe, a nyomozás hatékonysága A rendőrségi szervezetváltozások szerepe, a nyomozás hatékonysága dr. Dinók Henriett.
A katasztrófák elleni védekezés rendszere
Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2012.
A ZRÍNYI MIKLÓS NEMZETVÉDELMI EGYETEM - A MAGYAR FELSŐOKTATÁS INTEGRÁNS RÉSZE 1 MPV előadás.
NEA szakmai támogatások (2014) Budapest, november
Europe Direct Hálózat Magyarország Vedd ki a részed! március 18. Vizsnyiczai Márta Békés Megyei EIP.
Munkahelyi egészség és biztonság
SZAKMAI PROGRAM január – június 30. A KÖZMŰVELŐDÉS ORSZÁGOS SZAKFELÜGYELETE ÁLTAL TETT ÉSZREVÉTELEK ÉS JAVASLATOK MEGVALÓSÍTÁSÁNAK ELŐSEGÍTÉSÉRE.
Mit tehet egy önfejlesztő iskola az idegennyelv- pedagógiai paradigmaváltás érdekében? XII. Önfejlesztő Konferencia „Magyar közoktatás az alapfoktól az.
A MEGÚJULT MAGYAR DIÁKSPORT SZÖVETSÉG TEVÉKENYSÉGE A DIÁKSPORT DIMENZIÓK TÜKRÉBEN, A DIÁKOLIMPIA TOVÁBBFEJLESZTÉSE.
FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM, MINT A HELYI ÖSSZEFOGÁS FÓRUMA Gödöllő, március 9.
A KLIK szerepe a szakképzés irányításában
Elektronikus információbiztonsági kihívások – új szempontból – a Magyar Honvédségnél
E-KULTÚRA 2001 Interfórum november 14. Kovács Márta, Budapesti Művelődési Központ.
Az Országos Fogyatékosügyi Tanács sajátos szerepe az Európai Uniós szabályozások érvényesítésében hazai nemzeti és helyi szintű szabályozásokban Horváth.
. Negyedik Partner Közép-Dunántúli Foglalkoztatási Hálózat 4P KDFH Alapítva: Gere János
Tájékoztató évi CXCVIII. törvény a területfejlesztéssel és a területrendezéssel összefüggő egyes törvények módosításáról „Regionális fejlesztési.
DEMOKRATIKUS INTÉZMÉNYRENDSZER -
A rendészet szervei.
Zrínyi Ilona Általános Iskoláért Alapítvány Alapítása : Szülői Munkaközösség Alapítása : Szülői Munkaközösség Cél: - az iskolai felszereltség.
A pedagógiai-szakmai szolgáltatások rendszere
Az Oktatási Hivatal és a felvételi eljárás
Könyvtári fejlesztési koncepció a községekben, megvalósítási lehetőségek Dr. Kenyéri Katalin NKÖM Könyvtári Főosztálya 2005.
SZEREPLŐK ÉS FELELŐSSÉGEK A SZAKKÉPZÉSI RENDSZERBEN MÁV KONFERENCIA
Központi ünnepség és elismerések átadása a Honvédelem Napja alkalmából
Rendezvényszervezés I.
Szakmai beszámoló TÁMOP B-13/ Partnerség és hálózatosodás „Az iskola közös ügyünk” „Ki tud többet Szorgalmatosról?”
A MAGYAR TEHETSÉGGONDOZÓ TÁRSASÁG DEBRECENI JUBILEUMI KONFERENCIÁJA Az MTT-Kelet-magyarországi szekció rendezvényeinek szerepe a Taktaharkányi Apáczai.
Gersekaráti IKSZT – esély és lehetőség a közösség szolgálatára IKSZT Szakmai nap, Bak,
Rendezvényszervezés I.
A szervezet alapítói: Elnök: Bokor Ildikó, Tiszteletbeli elnök: Kolcsár József, a kézdivásárhelyi színház igazgatója, Alelnök: Fodor György, Főtitkár:
A FEJÉR MEGYEI GYERMEKVÉDELMI KÖZPONT ÉS TERÜLETI GYERMEKVÉDELMI SZAKSZOLGÁLAT PÁLYÁZATAI A TÁMOP KERETÉBEN PROJEKT ZÁRÓ NAP:
A Commitment Köznevelési Kht. MOHAY GERGELY március 31. ÉS A KECSKEMÉTI IRODA BEMUTATKOZÁSA.
Megváltozott munkaképességűek és fogyatékkal élők foglalkoztatását elősegítő támogatások és módszerek Tatosné Takács Andrea december 18.
A FEJÉR MEGYEI GYERMEKVÉDELMI KÖZPONT ÉS TERÜLETI GYERMEKVÉDELMI SZAKSZOLGÁLAT PÁLYÁZATAI A TÁMOP KERETÉBEN PROJEKT ZÁRÓ NAP:
A Csapatpszichológiai Szolgálat rendszere a Magyar Honvédségben A hon- és rendvédelmi egészségügyi dolgozók V. tudományos-szakmai konferenciája Budapest,
A Felsőoktatási Regisztrációs Központ és a felsőoktatás Bakonyi László, főigazgató.
„Mocsolád-Civilház” Közhasznú Nonprofit Kft
A régészeti örökség védelmének intézményrendszere.
SZTE ÁOK Boros Mihály A szak- és továbbképzéssel kapcsolatos feladatok.
Téglásy Kristóf március 06. EMBERI ERŐFORRÁSOK MINISZTÉRIUMA Ifjúságügyi Főosztály Az ifjúságpolitika irányításának új szervezeti helye.
1961-ben alapított intézmény Létszám: 770 fő Osztályok száma: 24 Az engedélyezett pedagógus státusz: 63 Az engedélyezett pedagógiai munkát segítő: 9,5.
A köznevelési intézmények művészetpedagógiai módszertani megújítása
Magyar Rendvédelmi Kar Büntetés-végrehajtási Tagozat
„Kastélykiváltás Berzencén”
AZ OLVASÓSAROK MŰKÖDÉSÉNEK ELŐNYEI
A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Szervezeti Felépítése
Szakértés/szaktanácsadás módszertana
A Tudásrégió közösségi színterei
Az Interreg V-A Szlovákia-Magyarország
Töréspont Stratégiai Alapítvány
Előadás másolata:

Kulturális és Rekreációs Igazgatóság Aulechla József ezredes

Nemzeti és állami ünnepek megszervezése KIMHM KRI (Kulturális és Rekreációs Igazgatóság) PRKI PDRI (Protokoll Delegációs és Rendezvénybiztosító Igazgatóság) SZERVEZETI VÁLTOZÁSOK

KRI A KRI TÁRCA SZINTŰ FELADATAI CATERING SZOLGÁLTATÁS KULTURÁLIS FELADATOK REKREÁCIÓS FELADATOK RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSE

A KRI STRUKTÚRÁJA Kulturális Osztály igazgató Honvéd Kulturális Központ Támogató és Rekreációs Osztály Kulturális Alosztály Rekreációs Alosztály Kiképzési Oktatási és Regeneráló Központ Támogató Alosztály Szolgálati alárendeltség Szakmai irányítás HM TKHÁT HVK SZCSF KULTURÁLIS FELADATOK REKREÁCIÓS / TÁMOGATÓ FELADATOK 271 fő

 Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ  Mátraházai Kiképzési Oktatási és Regeneráló Központ  Bujáki Kiképzési Oktatási és Regeneráló Központ  Mályi Kiképzési Oktatási és Regeneráló Központ  Bánki Kiképzési Oktatási és Regeneráló Központ AZ IGAZGATÓSÁG OBJEKTUMAI

Kulturális Alosztály  Részt vesz a HM és az MH éves-, közép- és hosszútávra szóló terv kulturális fejezetének összeállításában, valamint azok megszervezésében és végrehajtásában.  Végzi a HM tárca éves kulturális mecenatúra pályázatának és a miniszter által alapított kulturális szakmai díjak odaítélésének feladatait.  Segíti a katonazenekarok, közművelődési könyvtárak, az MH katonai szervezetei közművelődéssel összefüggő szakmai tevékenységét (csapatművelődést).  Végzi a Honvéd Együttes fellépéseinek HM tárca szintű koordinálását.  Szervezi a katona- és biztonságpolitikával foglalkozó Euroatlanti Nyári Egyetemet valamint a katonai képzőművészeti alkotótáborokat.  Együttműködik a kulturális ágazat országos, megyei és helyi szervezeteivel.

Honvéd Kulturális Központ Feladata: Minőségi és értékközpontú kulturális programok szervezése a HM és az MH állománya, valamint a civil lakosság részére.  Állami és katonai ünnepek rendezvényei  Honvédségi szolgálati rendezvények  Közművelődési programok: Stefánia Szalon Filmklub (háborús és katonai filmek) Pódium előadások Színházi előadások és zenés programok Női-S klub Családi napok, gyermek előadások Tematikus nyári táborok Hadtudományi előadások Együttműködés a Budapesten elhelyezkedő kulturális intézményekkel

Feladata: A HM-MH szintű regeneráló pihentetés és rekreációs tevékenység koordinálása a HVK Személyzeti Csoportfőnökség szakmai felügyeletével (48/2013 HM utasítás 3. § (3) és 6.§ (4) pont) : férőhelykeret gazdálkodás (optimális férőhely-kihasználtság érdekében); a főszezoni férőhelykeretek létszámarányos leosztását a KRSZ-ek felé (turnusonként és lakóegység típusonként); a katonai továbbképzési rendezvények koordinálását, a keretek meghatározását és elosztását, a módosítások kezelését; a KORK-ok szakmai feladatainak koordinálását, adatlapok feldolgozását az és 3. sz. KORK vonatkozásában; a rekreációs feladatokkal összefüggő nyilvántartási, adminisztrációs és információs rendszerek fenntartását és működtetését (szálláshely foglalási szoftver); nemzetközi üdültetés szervezését a CLIMS (Katonai Szociális Intézmények Nemzetközi Szervezete) keretein belül; Rekreációs Alosztály

MÁTRAHÁZAI KIKÉPZÉSI OKTATÁSI ÉS REGENERÁLÓ KÖZPONT

BUJÁKI KIKÉPZÉSI OKTATÁSI ÉS REGENERÁLÓ KÖZPONT

MÁLYI KIKÉPZÉSI OKTATÁSI ÉS REGENERÁLÓ KÖZPONT

KÖSZÖNÖM A FIGYELMET!