Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Több mint egy bank MGV Zrt. – „ Több mint egy bank”

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Több mint egy bank MGV Zrt. – „ Több mint egy bank”"— Előadás másolata:

1 Több mint egy bank MGV Zrt. – „ Több mint egy bank”

2 Több mint egy bank MGV ZRT. Az MGV Magyar Gazdaság- és Vállalkozásfejlesztő Zrt. elkötelezte magát a hazai mikro-, kis- és kisvállalkozások fejlesztésének és fejlődésének támogatása mellett. Mikro-, kis- és középvállalati fejlesztési elképzeléseket támogató és finanszírozó pénzügyi vállalkozásként, olyan projektek megvalósítását segítjük, amelyek egyszerre hoznak létre verseny- és piacképes szolgáltatást, terméket, továbbá a magyar gazdaság fejlődéséhez is hozzájárulnak, azaz társadalmi hasznot eredményeznek. Az Új Széchenyi Program keretében az MV – Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt.-n mint forráskezelő szervezeten keresztül nyújtunk Mikro-és Kisvállalkozások finanszírozási igényeire megoldást.

3 Több mint egy bank MGV ZRT. Jelenleg elérhető termékeink: Új Széchenyi Hitel Programforgóeszköz-beszerzés célra Új Széchenyi Hitel Programberuházási célra

4 Több mint egy bank ÚJ SZÉCHENYI HITEL PROGRAMOK FORGÓESZKÖZ-BESZERZÉS CÉLRA Olyan Forint alapú, kedvezményes kamatozású, forgóeszköz finanszírozására szolgáló hitel, amely az alkalmas Mikro- és Kisvállalkozások forgóeszköz igényeinek finanszírozására. Az Ügyfél a kölcsönt kizárólag gazdasági tevékenységéhez szükséges forgóeszközök beszerzésére fordíthatja.

5 Több mint egy bank ÚJ SZÉCHENYI HITEL PROGRAMOK FORGÓESZKÖZ-BESZERZÉS CÉLRA Forgóeszköznek minősül minden olyan, a gazdálkodó szervezetek vagyonmérlegének eszközoldalán nyilvántartott eszközök, amelyek egy termelési ciklus során jellemzően elhasználódnak vagy értékük teljes egészében az előállított új termék részévé válik.

6 Több mint egy bank ÚJ SZÉCHENYI HITEL PROGRAMOK FORGÓESZKÖZ-BESZERZÉS CÉLRA Hitel devizaneme: forint alapú Igényelhető hitelösszeg: max. 50.000.000,- forint Hitel kamata: 3,9% - 6,50% Hitel futamideje: min. 12 hónap - max. 36 hónap Hitel önereje: 10 % A projekt megvalósításának helye: Magyarország területén, közép-magyarországi régión kívüli településeken valósítható meg, akár a cég székhelyétől eltérő telephelyen.

7 Több mint egy bank ÚJ SZÉCHENYI HITEL PROGRAMOK BERUHÁZÁSI CÉLRA Olyan Forint alapú, kedvezményes kamatozású, éven túli lejáratú hitel, mely saját forrás igénybevétele mellett alkalmas Mikro-és Kisvállalkozások beruházási igényeinek finanszírozására.

8 Több mint egy bank ÚJ SZÉCHENYI HITEL PROGRAMOK BERUHÁZÁSI CÉLRA Az Ügyfél a kölcsönt kizárólag a Hitelszerződésben meghatározott beruházási célra fordíthatja. Beruházási célnak minősül a tevékenységbővítés, az immateriális javak és tárgyi eszközök vásárlása, létesítése, felújítása és/vagy korszerűsítése, továbbá az új gépek, berendezések, vásárlása, kapacitásbővítés és egyéb hasonló fejlesztések.

9 Több mint egy bank ÚJ SZÉCHENYI HITEL PROGRAMOK BERUHÁZÁSI CÉLRA Hitel devizaneme: forint alapú Igényelhető hitelösszeg: max. 50.000.000,- forint Hitel kamata: 3,9% - 6,50% Hitel futamideje: min. 12 hónap - max. 120 hónap Hitel türelmi ideje:max. 24 hónap Hitel önereje: 10 % A projekt megvalósításának helye: Magyarország területén, közép-magyarországi régión kívüli településeken valósítható meg, akár a cég székhelyétől eltérő telephelyen.

10 Több mint egy bank A HITELFELVÉTEL FOLYAMATA 1)Kapcsolat felvétel 2)A hiteligénylés benyújtása 3)A hiteligénylés bírálata 4)Szerződéskötés 5)Folyósítási feltételek teljesítése 6)Folyósítás 7)Felhasználási határidő

11 Több mint egy bank „TÖBB, MINT EGY BANK” Számos jól fejlődő mikro-, és kisvállalkozás működik, amelyek hitelképesek lennének, azonban mégsem tudnak bekerülni a banki finanszírozás körébe. Ennek fő oka, hogy a bankrendszer számára a mikro-, és kisvállalkozások kis összegű hiteligényei nehezen kezelhetők, méretgazdaságossági problémák miatt túl magasak a relatív tranzakciós költségek, illetve a vállalkozások nehezen tudják teljesíteni a bankok biztosítéki elvárásait.

12 Több mint egy bank „TÖBB, MINT EGY BANK” Akár kezdő vállalkozásoknak is Gyors átfutási idő Egyedi árazás minősítéstől függően Fix kamatozás Türelmi idő Alacsony költségek Ingyenes elő- és végtörlesztés Pályázathoz kapcsolódó beruházásra

13 Több mint egy bank KAPCSOLAT Cím: 1054 Budapest, Aulich u. 7. Telefon: +36 1 301-0777 Weblap: www.mgv.hu

14 Több mint egy bank Köszönöm figyelmüket!

15 Több mint egy bank


Letölteni ppt "Több mint egy bank MGV Zrt. – „ Több mint egy bank”"

Hasonló előadás


Google Hirdetések