Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Felvételi 2015.. Központi írásbeli Jelentkezni 2014.12. 09-ig lehet. Bárhol meg lehet írni, de az értékelő lap másolatát a jelentkezési laphoz csatolni.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Felvételi 2015.. Központi írásbeli Jelentkezni 2014.12. 09-ig lehet. Bárhol meg lehet írni, de az értékelő lap másolatát a jelentkezési laphoz csatolni."— Előadás másolata:

1 Felvételi 2015.

2 Központi írásbeli Jelentkezni ig lehet. Bárhol meg lehet írni, de az értékelő lap másolatát a jelentkezési laphoz csatolni kell. Időpontja: óra Pótlási lehetőség: óra (elfogadható indok esetén)

3 SNI, BTM A sajátos nevelési igényű, illetve a beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézségekkel küzdő tanulói kérelmeket a szakszervek határozatával együtt kérjük a jelentkezési laphoz csatolni!

4 FELVÉTELI RANGSOR Hozott pontok: magyar, történelem, idegen nyelv, matematika, fizika, szabadkézi rajz 7.év végi és 8. félévi osztályzatok összege (max. 60 pont) Szerzett pontok: központi írásbeli (max. 100 pont) Szóbeli nincs

5 Pontegyenlőség esetén a sorrend 1. Halmozottan hátrányos helyzetű tanuló 2. Debreceni tanuló 3. Hátrányos helyzetű tanuló 4. A tanulónak van az iskolához való kötődése (pl.: itt tanult a szülő vagy a testvér) 5. Ezt követően ABC rendben.

6 Menetrend tervezet (csütörtök) 8-16 óráig a dolgozatok megtekintése óráig fellebbezés ig a nyolcadikosok értesítése a felvételi eredményéről ig a 8. osztályos tanulók jelentkezési lapjának beérkezési határideje

7 ig Az ideiglenes felvételi jegyzék nyilvánosságra hozatala A tanulói adatlapok módosításának lehetősége az általános iskolában.

8 A felvételt hirdető középfokú iskolák megküldik a felvételről vagy az elutasításról szóló értesítést a jelentkezőknek és az általános iskoláknak A középfokú iskola igazgatója rendkívüli felvételi eljárást írhat ki A benyújtott kérelmek alapján lefolytatott jogorvoslati eljárás befejezése a fenntartónál Beiratkozás.

9 TAPASZTALATOK A hozzánk bekerülő diákok gyakran első helyen jelölik meg az iskolát, céltudatos választás. Általában ponttal belehet kerülni. Érdemes mindkét tagozatkódot megjelölni Nem kizárt, de kicsi az esélye a későbbi módosításnak Érdemes megírni az írásbeli felvételi dolgozatot! A felvételi sorrendet a bekerülés fontossága szerint érdemes megállapítani

10 Felvételi feladatok Konzultációs lehetőség novembertől, szerda délután


Letölteni ppt "Felvételi 2015.. Központi írásbeli Jelentkezni 2014.12. 09-ig lehet. Bárhol meg lehet írni, de az értékelő lap másolatát a jelentkezési laphoz csatolni."

Hasonló előadás


Google Hirdetések