Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nem tudom mikor lesz. 1. Nem tudom, mikor lesz, Talán éppen ma, Amikor az Úr Jézus eljön. Az időt, a napot senki nem tudja, Egyszer váratlanul beköszönt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nem tudom mikor lesz. 1. Nem tudom, mikor lesz, Talán éppen ma, Amikor az Úr Jézus eljön. Az időt, a napot senki nem tudja, Egyszer váratlanul beköszönt."— Előadás másolata:

1 Nem tudom mikor lesz

2 1. Nem tudom, mikor lesz, Talán éppen ma, Amikor az Úr Jézus eljön. Az időt, a napot senki nem tudja, Egyszer váratlanul beköszönt.

3 És te hogy várod Őt, Ég és földnek Urát, Aki életét értünk adta? Most a mennyekben van, Helyet készíteni, Mikor újra jön elvisz haza.

4 2. Itt a föld kerekén sehol nincsen hely, Ahol békében nyughat a szív, Csakis egy, és annak neve: Golgota, Ahová Isten téged is hív.

5 Fogadd szívedbe Őt, Ég és földnek Urát, Aki életét érted adta, Most a mennyekben van, Helyet készíteni, Mikor újra jön elvisz haza.

6 3. Egyedül soha nem volnék képes rá Járni méltóképp, győzelmesen, És a hétköznapok gondjai között Élni csendben és hűségesen.

7 Várni boldogan Őt, Ég és földnek Urát, Aki életét értem adta, Most a mennyekben van, Helyet készíteni, Mikor újra jön elvisz haza.


Letölteni ppt "Nem tudom mikor lesz. 1. Nem tudom, mikor lesz, Talán éppen ma, Amikor az Úr Jézus eljön. Az időt, a napot senki nem tudja, Egyszer váratlanul beköszönt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések