Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

RENDŐRVICCEK.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "RENDŐRVICCEK."— Előadás másolata:

1 RENDŐRVICCEK

2 Egy autó beér a városba. Megállítja egy rendőr.
-Jó estét, uram. Jó hírem van az ön számára: ön lépett be iknek a városba, ezért kap forintot. Megkérdezhetem, mire fordítja majd? -Persze, azt hiszem végre leteszem a jogsit..ö..ö...- Megszólal a felesége: -Ne is figyeljen rá, biztos úr, mindig ilyen, amikor részeg...- Erre a hátul ülő papa: -Mondtam, hogy ne lopott kocsival jöjjünk! – Ekkor a csomagtartóból egy hang: -Na mi van, átértünk már a határon?!

3 A rendőriskolában a tanár megkérdezi a hallgatótól: – Mit tud a Holt-tengerről? A rendőr zavartan rebegi: – Holtakról jót, vagy semmit. A rendőr telefonál a tűzoltóknak: - Halló! Kérem segítsenek! Ég a kapitányság! - Rendben, és hogy jutunk el önökhöz? - Miért, nincs már meg az a helyes piros autójuk?

4 – Képzeld, ha az asszonynál szexet akarok, előtte vigyázzba kell állnom – mondja a főhadnagy. – Az semmi! Nekem meg sorba... A rendőr felszáll a 4-es buszra. Egyik kezében kolbász a másikban disznósajt. – Hallja – szól rá a sofőr – ez nem étkezőkocsi! – Tudom! Azért hoztam magammal kaját.

5 Megy a rendőr az utcán, a karján két fekete karszalag
Megy a rendőr az utcán, a karján két fekete karszalag. Találkozik a haverjával, aki kérdezi: - Miért van a kezeden fekete karszalag? - Meghalt az apám. - Őszinte részvétem. És miért van a másik karszalag? - Telefonált az öcsém, hogy neki is. - Nézd drágám, ma vettem egy új cipőt - dicsekszik a rendőr a feleségének - de sajnos csak néhány nap múlva vehetem fel. - Hogyhogy? - Azért, mert az eladó azt mondta, hogy az első napokban szorítani fog.

6 A rendőr megállítja a szabálytalankodó trabantost: - Kétezer
A rendőr megállítja a szabálytalankodó trabantost: - Kétezer. - Oké, a magáé. Rendőrök először vannak helikopteres őrjáraton. Egyik kérdezi a másikat: - Te mi ez a lapátos izé a fejünk felett? - Mittomén - mondja a másik -, tán a klímaberendezés lehet. - Miből gondolod? - Hát mer’ a pilóta azóta izzad, amióta nem forog.

7 Egy rendőr ül az út szélén és keservesen sír
Egy rendőr ül az út szélén és keservesen sír. Odamegy hozzá egy öregember: - Miért sír, biztos úr? - Mert elveszett a kutyám. - Ne sírjon! Biztosan hazatalál majd. - Ő biztosan. Két rendőr beszélget: - Nézted tegnap a meccset? - kérdezi az egyik. - Sajnos nem. Mi volt az eredmény? - Nulla-nulla. - És az első félidőben?

8 Kovács tizedes vizsgázik a rendőrtiszti főiskolán
Kovács tizedes vizsgázik a rendőrtiszti főiskolán. Így szól a felvételiztető: - Kovács tizedes, húzzon egyet! - Húúú. - Miért nyalogatja a fáradt rendőr a vekkerét? - ??? - Mert azt hallotta, hogy a tictacban rengeteg frissesség van.

9 - Miért tesz a rendőr lefekvés előtt az éjjeliszekrényre két téglát
- Miért tesz a rendőr lefekvés előtt az éjjeliszekrényre két téglát? - Az egyikkel lekapcsolja a villanyt. A másikkal megnézi, hogy becsukta-e az ablakot. - Miért megy a rendőr a lukas biciklivel a lucernásba? - ??? - Mert a szomszéd tehene is ott fúvódott fel.

10 VÉGE


Letölteni ppt "RENDŐRVICCEK."

Hasonló előadás


Google Hirdetések