Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

viccek a gasztronómia világából

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "viccek a gasztronómia világából"— Előadás másolata:

1 viccek a gasztronómia világából

2 Csinos pincérnő az úri vendéghez: - Hogy kéri a tojásait, főve vagy rántva? - Simogatva.
Pincéééééér! Itt tévedés történt! Nem fatálon, hanem porcelántálon kértem a rántott húst! - De uram! A tévedés lehet fatális....

3 - Pincér, a bécsi szeletem tiszta alkoholszagú
- Pincér, a bécsi szeletem tiszta alkoholszagú. A pincér hátralép két lépést, majd megkérdezi: - Most is? -Ide nézzen, üzletvezető úr! Mit csinál ez a légy a levesemben?! -Ha jól látom, a mellúszást gyakorolja.

4 Hajópincér a tengeribeteghez: - Az ebédjét a kabinba kéri, vagy egyből hajítsam át a korláton?
- Képzeld, haver, a minap bementem a kávéházba és kértem egy nagyon erős dupla feketét! Borzalom! - Hol itt a borzalom? - Ott, hogy erre előjött egy 130 kilós néger nő!!!

5 Két cimbora üldögél a kocsmában
Két cimbora üldögél a kocsmában. Az egyik mesélni kezdi a másiknak: - A feleségem már megint nagyon haragszik rám. - Miért? - Egyik este éppen innen tartottam hazafelé, amikor jött velem szembe az utcán, és engem keresett. - És te, mit csináltál? - Elkértem a telefonszámát.

6 - Pincér. Melyik bort ajánlaná házassági évfordulóra
- Pincér! Melyik bort ajánlaná házassági évfordulóra? - Az attól függ, ünnepelni akarnak vagy felejteni? -Friss a péksütemény? -kérdezi a vendég a pincért, mielőtt a kosárba nyúlna. -Sajnos, nem tudom. Még csak három napja dolgozom itt.

7 A pincér udvariasan megkérdi a vendéget: - Hogy ízlik a sült, uram
A pincér udvariasan megkérdi a vendéget: - Hogy ízlik a sült, uram? - Mint szakértő mondom, dícséretre méltó darab. - Ön szakács? - Nem, cipész vagyok. - Éttermünk különlegessége a csiga! - dicsekszik a pincér a vendégnek. - Tudom! Tegnap az szolgált ki.

8 - Felvehetem a rendelést a vacsorára, uram. - kérdezi a pincér
- Felvehetem a rendelést a vacsorára, uram? - kérdezi a pincér. - Mielőtt rendelnék, megmondaná, hogy készítik itt elő a csirkét? - Semmi különös uram, szimplán megmondjuk neki: ma este meg fogsz halni!

9 Pincér: - Mit parancsol, uram
Pincér: - Mit parancsol, uram? - Mindegy, csak nagy legyen, hideg, és sok vodka legyen benne. - Na, akkor jöjjön, bemutatom a feleségem.

10 - Főúr, van panaszkönyvük? - Nincs, ez étterem, nem könyvtár!

11 Az enyhén spicces vendég magához inti a pincért: - Azt hiszem, egy kicsit sokat ittam. Hozzon valamit amitől kijózanodom. - Igen, uram - feleli a pincér - Mindjárt hozom a számlát. A vendéglőben, a pincér a vendéghez: - Uram, felakaszthatom a kabátját ? - Tőlem akár főbe is lőheti.

12 Az idő pénz - gondolta a pincér és hozzáadta a számlához a dátumot.
- Pincér! Micsoda piszkos csésze ez! - Piszkos? Már hatan ittak belőle, és még senki sem panaszkodott!

13 - Pincér. Kérek két tojást
- Pincér! Kérek két tojást! Az egyik kemény legyen, a másik nyers, legyen mellette feketére égetett pirítós és ízetlen tea. - De uram, ezt a mi konyhánk így nem tudja elkészíteni! - Dehogynem. A tegnapi reggelinél is sikerült nekik...

14 - Hogyan állíthatja ön - kérdezi a főpincér a vendégtől – hogy a fogakról meg tudja ítélni a fácán korát, amikor a fácánnak nincs is foga? - De nekem még van! - feleli a vendég.

15 A vendéglős rászól az új szakácsra: - Maga azt mondja, hogy a francia idegenlégióban szolgált? - Igen, főnök, katonai szakács voltam, és kétszer sebesültem... - Maga mázlista. Csoda, hogy meg nem ölték. - Mit írt a vendég panaszkönyvbe? - kérdi az étteremvezető a pincértől. - Az égvilágon semmit... Csak beragasztotta a bécsi szeletet.

16 - Mit parancsol a kedves vendég. - Teknősbéka levesük van
- Mit parancsol a kedves vendég? - Teknősbéka levesük van? - Uraságod evett már valaha teknősbéka levest? - Még sosem. - Akkor van. A vendég betér az étterembe. - Főúr ! Háromszáz forintom van, mit tud ezért a pénzért ajánlani ? - Hogy szíveskedjen átfáradni a szemközti büfébe !

17 VÉGE


Letölteni ppt "viccek a gasztronómia világából"

Hasonló előadás


Google Hirdetések