Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Türje Község Önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Program keretén belül a „Türje Községben az egészségügyi alapellátás.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Türje Község Önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Program keretén belül a „Türje Községben az egészségügyi alapellátás."— Előadás másolata:

1 Türje Község Önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Program keretén belül a „Türje Községben az egészségügyi alapellátás minőségi javítása érdekében a háziorvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése” című NYDOP-52.1/A-09-2010-0004. jelű pályázattal 21.424.024 Ft támogatást nyert. Projekt adatok: Beruházás teljes költségvetése: 23.804.741 Ft Kivitelező: CSEKE KFT. Teskánd Műszaki ellenőrzés:SZÖVTERV Szombathelyi Tervező és Beruházó Kft. Molnár Gyula műszaki ellenőr Közreműködő szervezet: VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft. Nyugat-Dunántúli Területi Iroda Sopron Kivitelezés ideje: 2010.11.16- 2011.05.31.

2 Projekt bemutatása néhány mondatban…. A helyi önkormányzat törvényben rögzített egyik kötelezően ellátandó feladata a helyi közszolgáltatások körében az egészségügyi feladatokról való gondoskodás, vagyis az egészségügyi alapellátások teljes körű és rendszeres biztosítása a településen. E feladat teljesítése érdekében döntötte el a Képviselő- testület az önkormányzati tulajdonú háziorvosi rendelő épületének infrastrukturális fejlesztését. A beadott pályázat célja a háziorvosi rendelő átalakítása, felújítása; berendezési, informatikai és orvosi eszközökkel való felszerelése, illetve az épület akadálymentesítése.

3 Projekt bemutatása néhány mondatban…. A fejlesztés során felújításra kerül az egész épület: - megvalósul a külső nyílászárók cseréje, - tetőfedés, - épület külső színezése, hőszigetelése - burkolása, - az elektromos- és fűtésrendszer korszerűsítése, - az akadálymentesítés terén: rámpa építés, mozgáskorlátozott WC, indukciós hurok, fényjelzés. Türje Község Önkormányzata

4 Kedvezményezett neve és címe: Türje Község Önkormányzata 8796 Türje Szabadság Tér 9. Tel: 06 83/556-150 Fax: 06 83/ 556-159 Email: turje@turje.huturje@turje.hu


Letölteni ppt "Türje Község Önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Program keretén belül a „Türje Községben az egészségügyi alapellátás."

Hasonló előadás


Google Hirdetések