Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Zene - The Shadows Meghívó Merzse-mocsár tanösvény 2014.11.22. Szombat Fotók: Internetről kerültek letöltésre és a bejáráson készültek. Telek György képei.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Zene - The Shadows Meghívó Merzse-mocsár tanösvény 2014.11.22. Szombat Fotók: Internetről kerültek letöltésre és a bejáráson készültek. Telek György képei."— Előadás másolata:

1

2 Zene - The Shadows Meghívó Merzse-mocsár tanösvény 2014.11.22. Szombat Fotók: Internetről kerültek letöltésre és a bejáráson készültek. Telek György képei.

3

4

5

6

7

8

9

10

11 Csodálatos természetfilm a Merzse mocsárról. http://www.youtube.com/watch?v=JHMA4ybN3Gkhttp://www.youtube.com/watch?v=JHMA4ybN3Gk Film a Tanösvényröl. http://www.youtube.com/watch?v=Oa-xlOEyq7chttp://www.youtube.com/watch?v=Oa-xlOEyq7c

12 A BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti bizottsága csatlakozik az Encián Természetbarátok rendezvényéhet, és csendes városismereti séta keretén belül megemlékezünk az áldozatokról, és a nemzeti ellenállás hőseiről. A részvétel nem része a tanösvény túrának, de mindenkit várunk szeretettel. A délelőtti Merzse mocsár tanösvény túra után a Keleti pályaudvarra érkezve,a 2-es metróval elmegyünk a Kossuth térre, ahol a Metró megállójában találkozunk a kegyeleti emléktúra résztvevőivel 13 óra 45-kor. Bővebb információ a körlevélben vagy a túravezetőtől Telek György-töl kapható. telekster@gmail.comtelekster@gmail.com Ebben az évben a Kinizsi Természetbarát Egyesület Encián szakosztálya szervezésében „Természetjárással a háborúk ellen” „Kegyeleti Túrák „ sorozat keretén belül több csendes megemlékezést tartottak.

13 BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottság Erzsébetvárosi Természetbarát Sportszövetség, ÁPISZ Természetbarát szakosztály. Ismerjük meg Budapest és környéke természeti értékeit 2014.11.22.szombat Merzse-mocsár tanösvény Útvonal:Rákoskert MÁV megálló – Merzse-mocsár – Rákoskert Táv: 6 km Találkozás:8 óra 30-kor a Keleti pályaudvar pénztár csarnok előterébe. A vonat indul 8 óra 50-kor. Jegy vásárlás: Rákoskert,vagy Budapest BKV bérlet érvényes. Túravezető: Dr.Balogh Istvánné, Telek György


Letölteni ppt "Zene - The Shadows Meghívó Merzse-mocsár tanösvény 2014.11.22. Szombat Fotók: Internetről kerültek letöltésre és a bejáráson készültek. Telek György képei."

Hasonló előadás


Google Hirdetések