Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az évezred szabadtéri csapatjátéka huLasertag. CSAPATJÁTÉK A Lasertag egy új csapatjáték, amely fejleszti a stratégiai gondolkodást, a vezetői készségeket.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az évezred szabadtéri csapatjátéka huLasertag. CSAPATJÁTÉK A Lasertag egy új csapatjáték, amely fejleszti a stratégiai gondolkodást, a vezetői készségeket."— Előadás másolata:

1 Az évezred szabadtéri csapatjátéka huLasertag

2 CSAPATJÁTÉK A Lasertag egy új csapatjáték, amely fejleszti a stratégiai gondolkodást, a vezetői készségeket és a csapatmunkát. EREDETE A Lasertag szélsebesen hódítja a világot, hiszen ötvözi a paintball, az airsoft és a régebbi beltéri lézerjátékok valamennyi előnyét. HELYSZÍNEK A Lasertaget lehet akár a szabadban (outdoor) akár beltéren (indoor) játszani: erdőben, parkban, barlangban, laktanyában, szállodák, panziók kertjeiben, sőt akár egy hétköznapi irodaházban is!

3 NINCS LÖVEDÉK A paintball-lal ellentétben a Lasertag puskák nem lőnek ki semmiféle lőszert, találatkor nincs fájdalom. Nem kell védőruházatot, maszkot viselni. A játék sokkal kényelmesebbé és tisztábbá válik. Nem szennyezi a környezetet sem, így új és izgalmas helyszínek vonhatók be. BIZTONSÁGOS A lézerpuskák infravörös fénnyel működnek, egészségre teljesen veszélytelenek. Pontosak, nagy hatótávúak és beépített csalás- figyelővel rendelkeznek. TEAM-BUILDING Hölgyek és urak számára egyaránt vonzó játék a Lasertag, C soportépítő tréningek és incentive rendezvények izgalmas élménnyé való varázsolására kiválóan alkalmas. A játék végén számítógéppel személyre szóló kiértékelés készíthető a játékosok teljesítményéről.

4 www.lasertag.hu Hárosi Brigitta : 06-30-552-1783 bharosi@lasertag.hu KAPCSOLAT


Letölteni ppt "Az évezred szabadtéri csapatjátéka huLasertag. CSAPATJÁTÉK A Lasertag egy új csapatjáték, amely fejleszti a stratégiai gondolkodást, a vezetői készségeket."

Hasonló előadás


Google Hirdetések