Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM"— Előadás másolata:

1 BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM
Felvételi tájékoztató es tanévre 2010. szeptember 21. Dr Kövesdi István igazgató

2 8 évf. NYOLCOSZTÁLYOS KÉPZÉS A képzés kódja: 04
BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM OM AZONOSÍTÓ: Budapest, Tóth Aladár u tel: ; ; ; fax: Web: 8 évf. NYOLCOSZTÁLYOS KÉPZÉS A képzés kódja: 04 A 2011/2012-es tanévben két osztályt indítunk. Választható idegennyelv angol vagy német. A nyelvi csoportba sorolásról a felvételi értesítésben adunk tájékoztatást.

3 (A megszerezhető maximális pontszám 80 pont.)
BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM OM AZONOSÍTÓ: Budapest, Tóth Aladár u tel: ; ; ; fax: Web: 8 évf. A felvétel pontszámok alapján történik. A tanulók az általános iskolai eredményük alapján hozott pontokkal rendelkeznek, valamennyien részt vesznek az egységes kompetencia alapú írásbeli vizsgán és az iskolánk által szervezett szóbeli vizsgán. Hozott pont: A tanuló 3. osztályos év végi és 4. osztályos félévi eredménye alapján kerül meghatározásra. A pontokba a magyar nyelv, magyar irodalom, matematika és környezetismeret tantárgyak osztályzatai számítanak be. (A megszerezhető maximális pontszám 80 pont.)

4 A szóbeli vizsga max. 15 perces.
BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM OM AZONOSÍTÓ: Budapest, Tóth Aladár u tel: ; ; ; fax: Web: 8 évf. Írásbeli pontszáma: A tanulók írásbeli vizsgán vesznek részt. A vizsga feladatsorát az Oktatási Hivatal állíttatja össze. (A megszerezhető maximális pontszám 100 pont.) A szóbeli vizsga max. 15 perces. Ezen a hangosolvasás és szövegértést, logikus gondolkodást, az együttműködési képességet és az önálló szövegalkotást mérjük fel. (maximum 60 pont)

5 A felvételivel kapcsolatos határidők:
BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM OM AZONOSÍTÓ: Budapest, Tóth Aladár u tel: ; ; ; fax: Web: 8 évf. A felvételivel kapcsolatos határidők: A központi írásbelire való jelentkezés határideje: 2010. december 10. (Abban az intézményben, ahol ilyen vizsgát szerveznek.) . Az egységes írásbeli felvételi vizsgák időpontja: 2011. január óra. Ezekről külön értesítést nem küldünk!

6 Erről értesítést nem küldünk!
BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM OM AZONOSÍTÓ: Budapest, Tóth Aladár u tel: ; ; ; fax: Web: 8 évf. Az írásbeli eredményéről február 10-én 8 órától-16,30-ig tájékoztatjuk a szülőket, ekkor vehetik át az értékelő lapokat is. A jelentkezésilapok beérkezési határideje: február 18. A tanulói adatlapokat a szülőknek kell a győri központba elküldeni!!! A szóbeli meghallgatás időpontja: február 11 és március 11. közötti lesz. A pontos beosztást és időpontokat február 1. után nyilvánosságra hozzuk. (Kifüggesztés, iskolai honlap.) Erről értesítést nem küldünk!

7 (Közoktatási Törvény 70.§ (3) bekezdés.)
BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM OM AZONOSÍTÓ: Budapest, Tóth Aladár u tel: ; ; ; fax: Web: 8 évf. Az ideiglenes felvételi jegyzék március 16-tól lesz megtekinthető. A felvételiről a tanulók és az általános iskolák április 27-ig írásban kapnak értesítést. NAGYON FONTOS!!!! A jelentkezési lapnak a tanuló 3 év végi és 4. félévi eredményét osztályzatokban kell tartalmaznia. A szöveges értékelés átváltását az általános iskoláknak kell megtenni. (Közoktatási Törvény 70.§ (3) bekezdés.)

8 8 évf. A képzésről és a felvételiről szülői tájékoztatót tartunk:
BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM OM AZONOSÍTÓ: Budapest, Tóth Aladár u tel: ; ; ; fax: Web: 8 évf. A képzésről és a felvételiről szülői tájékoztatót tartunk: 2010. November 16-án 17 óra 30-tól. Esetleges kérdéseikkel keressenek meg bennünket! Az iskola címe: Budapest, IV. Tóth Aladár u telefon: ,

9 KÖSZÖNÖM A FIGYELMET! BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM OM AZONOSÍTÓ: 035228
Budapest, Tóth Aladár u tel: ; ; ; fax: Web: KÖSZÖNÖM A FIGYELMET!


Letölteni ppt "BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM"

Hasonló előadás


Google Hirdetések