Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

BARTEX Your Logo Here Bartex 2000 Rt. Határregisztrációsés Határrendészeti Rendszere Bartex 2000 Rt. Határregisztrációsés Határrendészeti Rendszere.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "BARTEX Your Logo Here Bartex 2000 Rt. Határregisztrációsés Határrendészeti Rendszere Bartex 2000 Rt. Határregisztrációsés Határrendészeti Rendszere."— Előadás másolata:

1 BARTEX Your Logo Here Bartex 2000 Rt. Határregisztrációsés Határrendészeti Rendszere Bartex 2000 Rt. Határregisztrációsés Határrendészeti Rendszere

2 Bartex 2000 Rt. Az alapítás éve : 1990 41 alkalmazott - főleg mérnökök Teljeskörű szolgáltatásokat nyújtó rendszerintegrátor Tevékenységi körök: –Ujjnyomat alapú Azonosító Rendszerek –Okmány/útlevél Azonosító Rendszerek K és F Folyamatos kutatás, fejlesztés a fenti területeken.

3 Bartex 2000 Rt. A Határregisztrációs és Határrendészeti Rendszeren felül, egyéb, az ujjnyomat azonosításon alapuló, számítógépes adatvédelemre és fizikai beléptetésre (épületek,értéktárak,stb. védelmére) kifejlesztett rendszereket ajánlunk.

4 Bartex 2000 Rt. Cégünk, a Bartex 2000 Rt., az Automatizált Ujjnyomat és Tenyérnyomat Azonosító Rendszerek (AFIS) teljes skáláját kínálja rendőrségi, és egyéb kormányzati alkalmazásokhoz.

5 Határregisztrációs és Határrendészeti rendszer - Áttekintés A Bartex Határregisztrációs és Határrendészeti Rendszere kiválóan alkalmazható nemzetközi határátkelőhelyeken, ahol szigorú biztonsági előírásoknak kell megfelelni az utazók hatékony áramoltatása közben.

6 Automatizált működés Az automatizált működésből adódóan, a rendszer minden személyt és járművet regisztrál, ezalatt a határőr az utazók ellenőrzésére tud koncentrálni.

7 Útlevélellenőrzés A rendszer BorderGuard, útlevél-ellenőrző egysége automatikusan ellenőrzi az útlevelet, és jelez a határőrnek, amennyiben bármilyen gyanúsat érzékel az útlevél és/vagy a benne lévő fényképpel kapcsolatban.

8 Rendszámfelismerés A Rendszám Felismerő Modul (LPR) infravörös technológia alkalmazásával, tiszta képet ad a határon átkelni szándékozó jármű rendszámáról. (pl. autópályás határokon) Az eredmény, magas minőségű képek, melyek lehetővé teszik a rendszámtábla karaktereinek pontos digitalizálását.

9 Arcfelismerés A legújabb Arcfelismerési Technológiát alkalmazza az utazók, és a körözött személyek fényképeit tartalmazó adatbázisok összevetésekor.

10 Széleskörű alkalmazhatóság Eredetileg, külön a Magyar Határőrség számára került kifejlesztésre, de a rendszer rugalmasságából és a benne rejlő lehetőségekből adódóan a világ bármely országában megállja a helyét.

11 Automatizált…. Okmányazonosítás Arcfelismerés Rendszámfelismerés

12 Egyéb lehetőségek... Térfigyelő modul, Opcionálisan Ujjnyomat-azonosítási Technológiával (AFIS) kombinálható másodlagos ellenőrzéshez, Teljes hálózati képesség, Jövőbeli fejlesztések - Hordozható, Színes kivitel,etc.

13 A rendszer előnyei A határellenőrzés célja, a határok biztonságának növelése a becsületes utazók kellemetlen helyzetbe hozatala nélkül, valamint a határon való áthaladás lassítása nélkül. Fokozott biztonság, hatékony és gyors ellenőrzés, pontosan ezt ajánlja a Bartex Határregisztrációs és Határrendészeti Rendszere.

14 A rendszer előnyei Az ismétlődő funkciók automatizáltsága lehetővé teszi a hivatásos határőrök számára, hogy az utazókra koncentrálhassanak és ezáltal hatékonyabban működjenek.

15 A probléma.. Az emberi memóriának vannak határai, nem képes a hatalmas információ mennyiséget tárolni és ismételten előhívni. Az időbeli korlátok nem teszik lehetővé a határon átkelők hosszadalmas és időrabló dokumentálását, melynek során illegális bevándorlók átcsúszhatnak a határon. Mi a megoldás?

16 A megoldás: A Bartex Határregisztrációs és Határrendészeti Rendszer Az általunk ajánlott útlevél-adatbázis, a hálózati lehetőségek és a legmodernebb technológia alkalmazása lehetővé teszik a hamis útlevelek kiszűrését minden egyes utazó esetében. Alapos biztonsági ellenőrzésen esik át minden utazó, automatikusan és gyorsan.

17 Referencia oldal A Bartex Automatizált Határregisztrációs és Határrendészeti Rendszere problémamentesen működik már 3 éve a teljes magyar határszakaszon. A rendszert összesen majdnem 600 határátkelőhelyen alkalmazzák : légi, földi, vasúti és vízi forgalomnál.

18 Referencia oldal Ugyanezt a technológiát használják a következő országokban: Svédország Argentína Törökország Magyarország Nigéria Dominikai Köztársaság Brunei

19 Referencia Magyar Belügyminisztérium Részletek a Belügyminisztérium Kabinetfőnökének leveléből: „Ezúton tanúsítom, hogy a Belügyminisztérium megbízásából 1999-2000 között, a Bartex 2000 Rt. sikeresen teljesítette az automatizált határ- regisztrációs rendszer információtechnológiai és rendszerintegrálási projektjét, 1.8 milliárd forint értékben, a Magyar Határőrség számára. …a teljes magyar határszakaszon megközelítőleg 600db egység került installálásra…ez egy nagyszabású projekt volt, melynek a Bartex kiválóan megfelelt.”

20 Műszaki összefoglaló A Bartex Határregisztrációs és Határrendészeti Rendszere számos kulcsfontosságú hardver elemből és szoftver modulokból áll:

21 Útlevél ellenőrző egység A “BorderGuard” útlevél ellenőrző egység képes számos biztonsági ellenőrzést elvégezni bármilyen útlevélen. Gyors és hatékony ellenőrzés útlevelenként kevesebb, mint 10 sec. alatt. BORDERGUARD

22 BorderGuard Szoftver A dokumentumot 5-féle fény alatt vizsgálja. Elvégzi a kötelező és ajánlott részletek egyenkénti, ill. kombinált vizsgálatát minden egyes fényfajta alatt. Összehasonlítja a felhasználó által kiválasztható mezőtartományt, az MRZ (eszköz által olvasható terület) és a HRZ (humán olvasható terület) zónákat, és ellenőrzi az alapadatokat, pl. lejárati idő stb.

23 Látható fényInfravörös fény UV fény Párhuzamosított fény A Párhuzamosított fény B Az útleveleket 5-féle fény alatt ellenőrzik.

24 BorderGuard sokoldalúsága A BorderGuard-ban beépített,Windows alapú PC van. BorderGuard Hátulnézet

25 Rendszámfelismerő modul A kifejezetten erre a feladatra alkalmas infravörös kamerák és a rendkívül pontos rendszám felismerő szoftver modulunk kombinációja eredményezi a határon áthaladó járművek rendszámának megbízható és automatizált digitalizálását.

26 Infrakamera

27 Műszaki információ Részletes műszaki információkért tekintse meg a következő prezentációt: “Bartex Határregisztrációs és Határrendészeti Rendszer Műszaki Prezentáció”.

28 Hozzáférhetőség Bartex 2000 Rt. Határregisztrációs és Határrendészeti Rendszer most hozzáférhető és installálható a világ bármely országában.* *(kivéve az ENSZ embargó alá eső országokat.)

29 Kontakt információ: Köszönjük a figyelmet! További információért forduljon hozzánk bizalommal: Bartex 2000 Rt. 1022. Budapest, Alsó Törökvész út 2. E-mail: bartex@mail.datanet.hu tel: ++ 361-345-0504


Letölteni ppt "BARTEX Your Logo Here Bartex 2000 Rt. Határregisztrációsés Határrendészeti Rendszere Bartex 2000 Rt. Határregisztrációsés Határrendészeti Rendszere."

Hasonló előadás


Google Hirdetések