Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hát itt vagyok, őszintén. Nem szépítem, úgyis ismersz rég. Addig fél a szív, amíg nem döbben rá: nincs rejtegetni mit, úgyis látsz. Te hordoztad el, és.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hát itt vagyok, őszintén. Nem szépítem, úgyis ismersz rég. Addig fél a szív, amíg nem döbben rá: nincs rejtegetni mit, úgyis látsz. Te hordoztad el, és."— Előadás másolata:

1 Hát itt vagyok, őszintén. Nem szépítem, úgyis ismersz rég. Addig fél a szív, amíg nem döbben rá: nincs rejtegetni mit, úgyis látsz. Te hordoztad el, és én okoztam kínt, de itt van most a perc: bevallom bűneim. Jöjj élő víz és járjál át! Az utolsó időkig még vártál rám. Hát itt vagyok, őszintén. Nem szépítem, úgyis ismersz rég. Addig fél a szív, amíg nem döbben rá: nincs rejtegetni mit, úgyis látsz. Te hordoztad el, és én okoztam kínt, de itt van most a perc: bevallom bűneim. Jöjj élő víz és járjál át! Az utolsó időkig még vártál rám.

2 Mit adhatnék, ha nincs is más... A megtört szív a legdrágább. Te hordoztad el, és én okoztam kínt, De itt van most a perc: bevallom bűneim. Jöjj élő víz és járjál át! Az utolsó időkig még vártál rám. Mit adhatnék, ha nincs is más... A megtört szív a legdrágább. Te hordoztad el, és én okoztam kínt, De itt van most a perc: bevallom bűneim. Jöjj élő víz és járjál át! Az utolsó időkig még vártál rám.

3 Így kezdődik el az új, így kezdődik el a végtelen, és szabad az élet, és szabad az élet… Jöjj élő víz és járjál át! Az utolsó időkig még vártál rám. Így kezdődik el az új, így kezdődik el a végtelen, és szabad az élet, és szabad az élet… Jöjj élő víz és járjál át! Az utolsó időkig még vártál rám.


Letölteni ppt "Hát itt vagyok, őszintén. Nem szépítem, úgyis ismersz rég. Addig fél a szív, amíg nem döbben rá: nincs rejtegetni mit, úgyis látsz. Te hordoztad el, és."

Hasonló előadás


Google Hirdetések