Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A pillanat elmúlik. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A pillanat elmúlik. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább."— Előadás másolata:

1 A pillanat elmúlik

2 Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább szülte meg gyermekét.

3 Milyen értéke van egy hétnek, kérdi egy heti lap kiadója. Milyen értéke van egy órának, kérdik a szerelmesek, akik alig várják hogy találkozzanak.

4 Milyen értéke van egy percnek, kérdi az, aki lekéste a vonatot, buszt vagy repülőt.

5 Milyen értéke van egy másodpercnek, kérdi az ember, aki túlélt egy szerencsétlenséget. Milyen értéke van egy ezredmásodpercnek, kérdi az, aki az olimpián az ezüstérmet nyerte meg.

6 Az idő senkire sem vár, ezért érezz át minden pillanatot, ami még hátra van az életedből, mert kimondhatatlan értéke van.

7 Jézus MA vár rád. Ne késs átadni neki életed.

8 Holnap már késő lehet. Ma dönts Jézus mellett.


Letölteni ppt "A pillanat elmúlik. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább."

Hasonló előadás


Google Hirdetések