Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MEGHÍVÓ A BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottsága, és a Pest Megyei Természetbarát Szövetség szeretettel meghív minden kedves Természetjárót.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MEGHÍVÓ A BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottsága, és a Pest Megyei Természetbarát Szövetség szeretettel meghív minden kedves Természetjárót."— Előadás másolata:

1

2 MEGHÍVÓ

3 A BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottsága, és a Pest Megyei Természetbarát Szövetség szeretettel meghív minden kedves Természetjárót 2011. 08.06. Szombat on a Délegyházi tavakhoz „ Természetvédelmi sétára ”.

4 A Délegyházi tavak Budapestt ő l 30 kilométerre találhatók. Egykor k ő bányák üzemeltek e helyt. A bánya- tavakat biztonságosan kiépítették, fürdésre, vízi sportokra és horgászatra alkalmasították. A 12 tó együttes vízfelülete 300 Hektár. A tavak közelében rusztikus tanyák, lovardák; 400 éves körtefa, Piróth kastély nyújt látványosságot

5

6 Képek az Internetről

7

8

9 Ismerjük meg Budapest és környéke természeti értékeit ! Délegyházi tavak 2011.08.06. Szombat Útvonal: Délegyházi tavak Táv: 10 km Találkozás: K ő bánya Kispest MÁV állomás Peron 8 óra 15-kor Indulás: Vonat indul 8 óra 32-kor Túravezet ő : Dr. Balogh Istvánné, Telek György

10 Várunk szeretettel BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottság, Pest Megyei Természetbarát Szövetség Erzsébetvárosi Természetbarát Sportszövetség, ÁPISZ SE.


Letölteni ppt "MEGHÍVÓ A BTSSZ Természetvédelmi és Természetismereti Bizottsága, és a Pest Megyei Természetbarát Szövetség szeretettel meghív minden kedves Természetjárót."

Hasonló előadás


Google Hirdetések