Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Vándorló Lovak Hol volt hol nem volt. Volt egy ménes, hegyeken völgyeken vonultak télen nyáron. Néha úgy érezték feladják tervüket hogy egy szép tisztás.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Vándorló Lovak Hol volt hol nem volt. Volt egy ménes, hegyeken völgyeken vonultak télen nyáron. Néha úgy érezték feladják tervüket hogy egy szép tisztás."— Előadás másolata:

1

2

3 Vándorló Lovak Hol volt hol nem volt. Volt egy ménes, hegyeken völgyeken vonultak télen nyáron. Néha úgy érezték feladják tervüket hogy egy szép tisztás találnak.

4 Hűs patakból ittak és legelésztek. Leheveredtek a fák tövébe a többi vadállat köréjük gyűlt.

5

6 Örömük is történtek a serdülő lovak párt választottak. Kemény útjuk során együtt vágtáznak már. Szívük együtt dobban és egyet akarnak.

7

8 Négy éve csak vándoroltak. Az öregek elfáradtak, és arról álmodtak, hogy találnak egy csodaszép helyett. Ahol élhetnek csendben és nyugodtan.

9

10 A vándorlásnak vége szakadt. Csodaszép tisztás találtak. Ideje mert minden percben kis csikó születhet. Még nagyon sok csikó születet itt és éltek boldogan amíg meg nem haltak. Vége

11

12


Letölteni ppt "Vándorló Lovak Hol volt hol nem volt. Volt egy ménes, hegyeken völgyeken vonultak télen nyáron. Néha úgy érezték feladják tervüket hogy egy szép tisztás."

Hasonló előadás


Google Hirdetések