Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék A BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM KULTÚRÁJA SGTVT001BC Dr. Szilágyi Tivadar

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék A BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM KULTÚRÁJA SGTVT001BC Dr. Szilágyi Tivadar"— Előadás másolata:

1 Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék A BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM KULTÚRÁJA SGTVT001BC Dr. Szilágyi Tivadar szilagyi.tivadar@gtk.szie.hu http://tti.gtk.szie.hu/tartalom/cbvt

2 Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék Záró előadás

3 Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék Mottó: „... mindenféle biztonság az egyén és a család biztonságával kezdődik, az pedig az élethez, az emberhez méltó élethez való jog érvényesítésének követelménye. A következő láncszem a társadalom biztonsága, amelyet az állam biztonsága és a világ, az emberiség biztonsága követ.” (Dr. Pirityi Sándor)

4

5

6 Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék

7 A SIKERES PROJEKT- TEVÉKENYSÉGEK RENDSZERTANA © DR. SZILÁGYI TIVADAR egyetemi tanár Budapest2012

8 A SIKERES PROJEKT VÉGREHAJTÁSÁNAK A SIKERES PROJEKT VÉGREHAJTÁSÁNAKALAPFELTÉTELEI ELŐLJÁRÓ KÖRNYEZET EGYÜTTMŰKÖDŐ KÖRNYEZET SZEMBEN ÁLLÓ KÖRNYEZET EGYÉB KÖRNYEZET Projektleírási szintek: a)projektötlet, b)projektjavaslat, c)projekt engedélye- zési dokumentum d)projektalapítás, e)projektdokumentum. A projekt legfontosabb ismérvei A projekt-tevékenység: a)céljai, b)funkciói, c)struktúrája, d)működése, e)sajátosságai, f)környezete. koncepció munkaerő infrastruktúra morál fegyelem motiváció © DR. SZILÁGYI TIVADAR Budapest, 2012 december

9 Mottó: „A sikeres vállalkozás, projekt-tevékenység alapfeltételei: Újszerű, modern gondolkodás és innovatív, piacképes koncepció Kvalifikált munkaerő (általános intelligencia, szakmai kompetencia) Korszerű infrastruktúra (számítógép, internet, mobiltelefon, személygépkocsi, stb. ) Morál (erkölcs, etika) Fegyelem Motiváció (erkölcsi, szakmai, anyagi) Bármelyik hiányos vagy hiányzik, akkor nagy valószínűséggel kudarcra vagyunk ítélve!” (Sz. T.)

10 Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék

11 Vizsgaidőpontok 2013. január 23. 09:00- 2013. január 24. 09:00- 620. terem


Letölteni ppt "Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék A BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM KULTÚRÁJA SGTVT001BC Dr. Szilágyi Tivadar"

Hasonló előadás


Google Hirdetések