Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Élménypedagógia avagy Kalandok és Álmok a Ridensben 2013. november 21. Bányai Sándor Kalandok és Álmok Szakmai Műhely TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0937 RIDENS.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Élménypedagógia avagy Kalandok és Álmok a Ridensben 2013. november 21. Bányai Sándor Kalandok és Álmok Szakmai Műhely TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0937 RIDENS."— Előadás másolata:

1 Élménypedagógia avagy Kalandok és Álmok a Ridensben november 21. Bányai Sándor Kalandok és Álmok Szakmai Műhely TÁMOP / RIDENS Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium „Innovatív speciális szakiskola”

2 TÁMOP / RIDENS Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium „Innovatív speciális szakiskola” Kimozdulás a komfort-zónából

3 A kihívás szerepe TÁMOP / RIDENS Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium „Innovatív speciális szakiskola”

4 A csoport szerepe TÁMOP / RIDENS Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium „Innovatív speciális szakiskola”

5 Mi a kudarc…? – Mi a cél?! TÁMOP / RIDENS Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium „Innovatív speciális szakiskola”

6 Megváltozott pedagógus-szerep TÁMOP / RIDENS Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium „Innovatív speciális szakiskola” Segítsük-e a csoportot, hogy sikerüljön…? Vagy segítsük, hogy tanuljanak? Vagy próbáljuk meg átadni a mi saját tapasztalatunkat ?

7 Ha hosszú az út… TÁMOP / RIDENS Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium „Innovatív speciális szakiskola”

8 Köszönöm a figyelmet! TÁMOP / RIDENS Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium „Innovatív speciális szakiskola”


Letölteni ppt "Élménypedagógia avagy Kalandok és Álmok a Ridensben 2013. november 21. Bányai Sándor Kalandok és Álmok Szakmai Műhely TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0937 RIDENS."

Hasonló előadás


Google Hirdetések