Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ez a dokumentum az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A dokumentum tartalmáért teljes mértékben Szegedi Tudományegyetem vállalja a felelősséget,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ez a dokumentum az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A dokumentum tartalmáért teljes mértékben Szegedi Tudományegyetem vállalja a felelősséget,"— Előadás másolata:

1

2

3 Ez a dokumentum az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A dokumentum tartalmáért teljes mértékben Szegedi Tudományegyetem vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak. PARTNEREK:

4 Valós idejű mérések és szabályozások Egyszerű FPGA programok

5 Feladatok

6 1. Kapcsolás összeállítása Kösse be feszültségosztóként a potenciométert egy analóg bemenetre! – Szükség esetén használjon külső tápfeszültséget! – Szükség esetén kösse be a földet a modulra! Kösse be a LED-sort a digitális kimenetekre! – Konfigurálja a digitális I/O vonalakat kimenetként! – Használja az ellenálláshallót a maximális áram korlátozására!

7 2. Potenciométer állásának digitalizálása Olvassa be a potenciométer állását, és jelenítse meg egy grafikonon! A LED-soron jelenítse meg a potenciométer állását!

8 3. PWM generálás Készítsen programot, mely 10 kHz-es ismétlődési frekvenciájú PWM jelet generál a lehető legnagyobb felbontással!


Letölteni ppt "Ez a dokumentum az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A dokumentum tartalmáért teljes mértékben Szegedi Tudományegyetem vállalja a felelősséget,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések