Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A CONNECT és az Autópálya TOMASCHEK Tamás forgalomtechnikai mérnök Hazai részvétel CONNECT projektben – Workshop GKM, 2006.12.11.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A CONNECT és az Autópálya TOMASCHEK Tamás forgalomtechnikai mérnök Hazai részvétel CONNECT projektben – Workshop GKM, 2006.12.11."— Előadás másolata:

1 A CONNECT és az Autópálya TOMASCHEK Tamás forgalomtechnikai mérnök Hazai részvétel CONNECT projektben – Workshop GKM, 2006.12.11.

2 Az ÁAK részvételének indokai 1. forgalomirányító központok VJT beruházás, vezérlőprogram üzemi hírközlő optikai kábel off-line forgalomszámlálók és segélykérők Torzó projektek:

3 Az ÁAK részvételének indokai 2. keretterv hiánya nemzetközi együttműködés együttműködés a fővárossal Egyéb indokok:

4 Az I. fázis (2005-2006) autópályás vonatkozású projektjei A budapesti forgalomirányító központ és az ÁAK forgalomirányító központja közötti együttműködés Forgalmi menedzsment rendszerek Az M0 központ fejlesztési koncepciója, migrációs út Monitoring terv az M7 autópálya térségére Az M0 forgalomirányító fejlesztése, real time adatgyűjtés Az első fázis 5 projektje:

5 CONNECT II. fázis (2006-2007) 1. Folytatódó projektek: A budapesti forgalomirányító központ és az ÁAK forgalomirányító központjának összekapcsolása Forgalmi menedzsment rendszerek → határon átnyúló forgalmi menedzsment Az M0 központ fejlesztési koncepciója, migrációs út → ÁAK forgalomirányító központ Monitoring terv az M7 autópálya térségére → Monitoring Pilot előkészítése, megvalósítása

6 CONNECT II. fázis (2006-2007) 2. Az információs táblák számának bővítése A meglévő táblák üzemeltetéséhez monitoring rendszer kiépítése (pl.: forgalomfigyelő kamerák, on-line hurokdetektor-ok, sebességmérők) Prizmás VJT alkalmazása a hálózaton Webkamerák Automatikus forgalomszabályozó és információs pilot rendszer az M7 autópálya Budapest- Székesfehérvár szakaszán

7 I.Térkép a hálózattal M M M M M M MMM M M M M Információs VJT portálok MAESTRO 2006 2007

8 CONNECT II. fázis (2006-2007) M7 ÜHK bővítése

9 Köszönöm a figyelmet! tomaschek.tamas@autopalya.hu


Letölteni ppt "A CONNECT és az Autópálya TOMASCHEK Tamás forgalomtechnikai mérnök Hazai részvétel CONNECT projektben – Workshop GKM, 2006.12.11."

Hasonló előadás


Google Hirdetések