Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

2012.. 2012. február 22-26-ig került megrendezésre a nagy érdeklődést kiváltó TERMÉSZET CSODÁI kiállítás, melynek a VÉRTESI ERDŐ Zrt. volt a fővédnöke.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "2012.. 2012. február 22-26-ig került megrendezésre a nagy érdeklődést kiváltó TERMÉSZET CSODÁI kiállítás, melynek a VÉRTESI ERDŐ Zrt. volt a fővédnöke."— Előadás másolata:

1 2012.

2 2012. február 22-26-ig került megrendezésre a nagy érdeklődést kiváltó TERMÉSZET CSODÁI kiállítás, melynek a VÉRTESI ERDŐ Zrt. volt a fővédnöke. Természet csodái kiállítás Újpesti Gyermek és Ifjúsági Központ

3 Természet csodái kiállítás Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Központ

4 KEMEXPO kiállítás 2012. április 13-15-ig került megrendezésre Tatabányán, a Földi Imre Sportcsarnokban a KEMEXPO, általános fogyasztási kiállítás és vásár. Cégünk termékeivel és vadászati lehetőségeivel mutatkozott be. A kiállítást Schmidt Csaba, Tatabánya polgármestere nyitotta meg.

5 Madarak és Fák Napja A Vértesi Erdő Zrt. 2012. május 10- én, első alkalommal ünnepelte méltó- képpen a Madarak és Fák Napját. Páratlanul szép helyen, az Agostyáni Arborétumba vártuk az érdeklődőket. Több mint háromszáz gyerek látogatott el. Ifjú vendégeink ugyancsak komolyan vették e jeles nap üzenetét, az arborétum madarai számára ajándékba sok szép és kreatív madárodú érkezett.

6 „Vértesi Erdő Zrt. a Vértes műemlékeiért” program

7 Az erdőgazdaság tevékenységében a hagyományos értelemben vett erdőgazdálkodás mellett megjelenik a kulturális és történelmi emlékhelyek védelme. Társaságunk új műemlék rekonstrukciós programjának első állomása KŐHÁNYÁS. Május 26-án KŐHÁNYÁSI PÜNKÖSDI ÜNNEPSÉG keretében nagyszabású jótékonysági rendezvényt szerveztünk a kőhányási Szent Teréz kápolna javára. A program fővédnöke: dr. Semjén Zsolt miniszterelnök- helyettes volt. „Vértesi Erdő Zrt. a Vértes műemlékeiért” program

8 Vérteskozmai „CSONKAKERESZT” néven ismert feszület felszentelése. Vértesi Erdő Zrt. a Vértes műemlékeiért” program

9 Pünkösdi mise Kőhányáson. A misét celebrálta Kutschi András c. prépost, Ugrits Tamás a Székesfehérvári Egyházmegye Püspöki Irodavezetője és Tamás Gábor ferences rendi szerzetes „Vértesi Erdő Zrt. a Vértes műemlékeiért” program

10 Cégünk regionális összefogással szervezte a kulturális műsorokat. Gánt, Csákvár, Vértesboglár, Bodmér, Várgesztes, Vértessomló, Csákberény és Oroszlány részvételével. „Vértesi Erdő Zrt. a Vértes műemlékeiért” program

11 Cégünk vadétellel kínálta a rendezvényre látogatókat, annak bevétele is növelte az adományok összegét. Trófea-kiállítás „Vértesi Erdő Zrt. a Vértes műemlékeiért” program

12 Pintér Tibor a Komáromi Lovas Színház művésze adott fergeteges műsort. A KORMORÁN EGYÜTTES jótékonysági koncertje is felejthetetlen élmény volt. „Vértesi Erdő Zrt. a Vértes műemlékeiért” program

13 10. Kárpát-medencei Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság

14 Esterházy emlékkő visszaállítása

15 1838. szeptember 26-án reggel fél hétkor, az Esterházy család vendégeként a gesztesi erdőben, a Vadász- dombok oldalában vadászó Trenk bárót halálos veszedelembe juttatta egy ellene forduló vadkan. E kő Trenk báró szerencsés megmenekülésének emlékét őrzi. Erdészettörténeti szempontból jelentős. Eredeti helye: Várgesztes, Vadász-dombok. Felállította 2012. június 15-én, a Csengőnap alkalmából a Vértesi Erdészeti és Faipari Zrt. Esterházy emlékkő története

16 2012. júliusától kezdtük el az ”EMLÉKEZZÜNK!” programot, melyben a működési területünkön lévő erdei temetők gondozását és bekerítését vállaltuk. Rendbe tartjuk az erdei kápolnák környezetét. Programunkat KÖRTVÉLYESPUSZTÁN kezdtük. „Emlékezzünk!” program

17

18 Múzeumok Éjszakája a Vajdahunyad várában Cégünk, június 16-án a Vajdahunyad várában vett részt a Múzeumok Éjszakája programjain.

19 Lecsófesztivál Cégünk melléktermékeinek bemutatásával vett részt kiállítóként, a 2012. augusztus 11-én Tatán a PIKANTÓ területén megrendezett LECSÓFESZTIVÁLON.

20 Az Erdészeti Lapok 150.évfordulója Október 20-án Oroszlányon, a Kölcsey Ferenc Művelődési központban ünnepeltük szakmai lapunknak az Erdészeti Lapoknak a 150. évfordulóját. A Természet Kincsei kiállítás, a Vértes versmondó verseny és Hubay Miklós Kossuth-díjas drámaíró művének bemutatása a Zsenik iskolája színesítette a programot.

21 Az Erdészeti Lapok 150.évfordulója A Természet kincsei kiállítás, a Vértes állatainak bemutatásával.

22 Az Erdészeti Lapok 150.évfordulója A Természet kincsei kiállítás, a Vértes állatainak bemutatásával.

23 Az Erdészeti Lapok 150.évfordulója Vértes versmondó versenyre a működési területünkön lévő iskolákból jelentkeztek.

24 Vitéz Szekeres Károly kiállítás Vitéz Szekeres Károly, az egykori tatai Esterházy uradalom főerdészének hagyatékából nyílt kiállítás erdőgazdaságunk székházában 2012. november 9-én.

25 Vitéz Szekeres Károly kiállítás A kiállítási anyag Inokai Balázsnak köszönhetően jött létre, aki gondosan összegyűjtötte és megőrizte nagyapjának, Vitéz Szekeres Károlynak az egykori hivatalos és családi iratait, fényképeit.

26 Vitéz Szekeres Károly kiállítás Vitéz Szekeres Károly a Magyar Erdészeti és Vadászati Műszaki Segédszemélyzet Országos Egyesületének (MEVME) utolsó elnöke volt. A kiállítás megnyitásakor bemutatásra került a MEVME 1926-ban felszentelt zászlója.

27 Fotópályázat Keresztény kultúrtörténeti emlékeink a Vértesben Október 2-ig várjuk a témában, az amatőr fotósok képeit. A fotóanyagból 2012. október 20- án nyílik kiállítás az oroszlányi Munkás Szent József Templomban.

28 Fotópályázati kiállításunk megnyitása 2012 november 19-én, Oroszlányon a Munkás Szent József Katolikus Templomban nyitottuk meg a Keresztény kultúrtörténeti emlékeink a Vértesben című fotópályázati kiállításunkat.

29 Fotópályázati kiállításunk megnyitása Kocsis Mihály vezérigazgató köszönti a megjelent látogatókat. Méltatja a pályázók munkáit.

30 Fotópályázati kiállításunk megnyitása A templom megtelt a nagyszámú érdeklődő közönséggel. A kiállítás két héten keresztül tekinthető meg, utána vándorkiállításként látható a Vértes katolikus templomaiban.

31 Frim Jakab Szociális Intézmény lakóinak szerveztünk kirándulást A szociális intézmény hátrányos helyzetű tagjainak tartott előadást munkatársunk. A fiatalok jól érezték magukat, máskor is ellátogatnak hozzánk. Szívesen látjuk őket.

32 Földnapi akció az Agostyáni Arborétumban A Földnapi akciónk során szemétszedésre ösztönöztük az Agostyáni Arborétumba látogató családokat. A program sikeres volt.

33 Mária Út vallásturisztikai program A Mariazell-től Csíksomlyóig vezető zarándokútvonal, a MÁRIA ÚT, cégünk területén is áthalad. Ennek állomáspontjait újítjuk fel a MÁRIA ÚT EGYESÜLETTEL együtt. Szobrok, esőbeállók és térdeplők kerülnek kialakításra.

34 Természet kincsei az Agostyáni Arborétumban 2012. Szeptember 8-án kiállítás és vásár lesz az Agostyáni Arborétumban. Ha szívesen kóstolna vagy vásárolna mézet, sajtot, szörpöt, gyümölcsöt, egyéb finomságot; ha szívesen vásárolna gyékényből, fából készült termékeket vagy illatos szappant, akkor látogasson el hozzánk.


Letölteni ppt "2012.. 2012. február 22-26-ig került megrendezésre a nagy érdeklődést kiváltó TERMÉSZET CSODÁI kiállítás, melynek a VÉRTESI ERDŐ Zrt. volt a fővédnöke."

Hasonló előadás


Google Hirdetések