Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Országos Tini Könyvtári Napok Jász-Nagykun-Szolnok megyében 2008. október 7-12. Illés Julianna, 2008. november 17.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Országos Tini Könyvtári Napok Jász-Nagykun-Szolnok megyében 2008. október 7-12. Illés Julianna, 2008. november 17."— Előadás másolata:

1

2 Országos Tini Könyvtári Napok Jász-Nagykun-Szolnok megyében október Illés Julianna, november 17.

3 2008. január - Könyvtári Levelező/Lap „Örömködés” hat tételben … 6. A várakozás öröme… …azonban már itt van! (…) Várjuk. Reméljük ugyanitt, ugyanennyien, ugyanilyen eredményesen tudunk megfelelni az új kihívásoknak!

4 2008. december – Könyvtári Levelező/Lap A Tini Könyvtári Napok Jász- Nagykun-Szolnok megyében … Beteljesült.

5 Pályázat, szakmai nap, egyeztetések, promóciós-anyag osztás, megvalósítás, elszámolás Valóban ilyen egyszerű?

6 Megyei Könyvtár, Szolnok célcsoport90-12 év12-18 év18- év Baba Kölyök Tini Felnőtt Nyugdíjas0

7 Megyei Könyvtár, Szolnok célcsoportpr.-12 év12-18 év18- év Baba Kölyök Tini Felnőtt Nyugdíjas0 összesen

8 Megyei Könyvtár, Szolnok Összes látogató: 5419 fő

9 Jász-Nagykun-Szolnok megye célcsoport év12-18 év18- év Baba Kölyök Tini Felnőtt Nyugdíjas

10 Jász-Nagykun-Szolnok megye célcsoportpr.-12 év12-18 év18- év Baba Kölyök Tini Felnőtt Nyugdíjas összesen

11 Jász-Nagykun-Szolnok megye Összes látogató: fő

12 Nekik csináltuk??!!! „tini, :50:20 Nem fog sikerülni, mivel a könyvtárosok nagyrésze elvont figura,akiket a könyvön kivül más nem érdekel, azaz nem tudnak olyan programot szervezni, ami minket érdekelne.Nem tartanak lépést a divattal,a viselkedéssel, a mai korral, minden más iránt közönyösek.Nézd meg, a könyvtárosok 90 %-a éppen ezért magányos ember. „

13 Nekik csináltuk!!! A függőségekről is beszélgetnek a tinik Csütörtökön reggel nyolctól és tíztől rendhagyó óra keretében beszélgethetnek a tinik az alkoholizmusról és a függőségekről Szolnokon a megyei könyvtárban. Délután kettő órától ki-mit-tud? kezdődik a gyermekkönyvtárban, ugyanekkor vizuális foglalkozás kezdődik a művészeti szalonban. Természetesen ma is lesz internetes játék, a reggeli témákkal kapcsolatban. Délután négytől drámatagozatos diákok lépnek fel a művészeti szalonban.

14 Velük csináltuk: Gonda Kata, barátai közül holnap hazalátogat A martfűi Városi Művelődési Központ és Könyvtár is csatlakozott az Országos Tini Könyvtári Napok rendezvénysorozathoz. (…) Délután négy órától pedig a martfűi Gonda Katával találkozhatnak az érdeklődők. A sorozatbéli lány ugyanis hazalátogat barátai közül, eljön a régi barátaihoz és a film kulisszatitkairól (is) mesél.

15 Megcsináljuk: Könyves vasárnap alkalmából holnap is nyitva lesznek a szolnoki könyvtárak A Könyves Vasárnap országos akció keretében holnap is várják a régi és új olvasókat a szolnoki könyvtárak. Bertalanné Kovács Piroska, a megyei könyvtár igazgatója az Aktív rádiónak elmondta: az évek óta tartó program célja, hogy felhívják az emberek figyelmét az olvasás fontosságára és megismertessék a könyvtárak szolgáltatásait. A Verseghy Ferenc megyei könyvtár mellett a Széchenyi és a Tallin városrészben, valamint Szandaszőlősön is könyvbemutatókkal vetél- kedőkkel és családi programokkal készülnek a könyvtárosok.

16 Megcsináltuk: Jász- Nagykun- Szolnok megyében volt a legsikeresebb a Tini Könyvtári napok Több mint 1200 látogatója volt a szolnoki Verseghy Ferenc könyvtárnak a Könyves Vasárnapon, az elmúlt héten pedig megyeszerte 16 ezren voltak kíváncsiak a Tini Könyvtári Napok rendezvényeire - tájékoztatott Takáts Béla, az intézmény igazgatóhelyettese, aki rendkívül sikeresnek értékelte a programsorozatot. Vasárnap a késedelmi díjat is elengedték és az ingyenes beiratkozásra is lehetőség volt, amellyel több mint százan éltek. Olvasójegyét 526 látogató újította meg a könyvtári akció keretében.

17 Együtt csináltuk: Megismételhetetlen pillanatok A fenti címmel kiállítás nyílik a Városi Könyvtár és Információs Központban október 9-én 17 órakor. Az érdeklődők dr. Lafferton László fotográfus munkáiból láthatnak egy összeállítást. A tárlatot megnyitja dr. Gedei József Jászberény polgármestere, országgyűlési képviselő. A programban közreműködnek a Belvárosi Általános Iskola tanulói.

18 Mi (is) csináltuk: A Tini Könyvtári napok rendezvényei Szolnokon (Az összes programunk megjelent) (sajtótájékoztató) (retró kiállítás, papírlámpa készítés) (Nem látva is látszani: Vakok világa)

19 Velünk is csinálták  TISZADERZSEN… A Parti Rádió, október 11-i helyszíni közvetítésének hanganyagai: - 1 kapcsolás a 10 órás hírek után ~ 9 perc, illetve - 2. kapcsolás a 11 órás hírek után ~ 4:50 perc - mp3 formátumban! - 1 kapcsolás a 10 órás hírek után ~ 9 perc - 2. kapcsolás a 11 órás hírek után ~ 4:50 perc

20 Rólunk szól: Tini napokat tartanak a Verseghy könyvtárban Alkotó fiatalok – Szolnok - Rákóczifalva – Könyvtári nap Egy hétig tartott a megbocsátás sorozat a könyvtárban - Mezőtúr - A lopás már ritkább … Szolnok – Jászberény – Karcag A mentség: keze – lába tört

21 Jász-Nagykun-Szolnok megyében a Tini Napok alatt beiratkozottak száma: -12 év12-18 év18- évösszesen

22 Rólunk szól: Képgaléria:

23 Köszönöm a figyelmet! (56)


Letölteni ppt "Országos Tini Könyvtári Napok Jász-Nagykun-Szolnok megyében 2008. október 7-12. Illés Julianna, 2008. november 17."

Hasonló előadás


Google Hirdetések