Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Régi típusú Városkártya Egyszerű kedvezménykártya, felmutatása után jár kedvezmény. Ennek hátránya, hogy nem nyomon követhető a használata, a vállalkozók.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Régi típusú Városkártya Egyszerű kedvezménykártya, felmutatása után jár kedvezmény. Ennek hátránya, hogy nem nyomon követhető a használata, a vállalkozók."— Előadás másolata:

1

2 Régi típusú Városkártya Egyszerű kedvezménykártya, felmutatása után jár kedvezmény. Ennek hátránya, hogy nem nyomon követhető a használata, a vállalkozók kevéssé szeretik, mert az alkalmazottak könnyen visszaélhetnek vele. További hátránya, hogy mivel nem létezik „virtuálisan”, kapcsolódó funkciókat nem képes ellátni. e-Városkártya Mindent tud, amit a régi típusú városkártya (adható rá kedvezmény felmutatás után is). Azonban az RFID (Radio Frequency Identification, automatikus azonosításhoz és adatközléshez használt technológia) megoldásnak köszönhetően a kártya virtuálisan is létezik, amely lehetővé teszi számtalan bővített funkció használatát.

3 Kártyabirtokosok oldaláról:  Hűségpontok a vásárlások után, amelyek ajándékkatalógusból választható termékekre/szolgáltatásokra válthatók be Elfogadóhelyek/vállalkozások oldaláról:  helyi vállalkozások lesznek elfogadóhelyek, így erősítve a helyi vállalkozásokat és támogatva a vásárlóerő helyben maradását  Marketing eszköz  Törzsvásárlói kör kialakítása

4 Klasszikus hirdetési forma  Az elfogadóhelyek megjelennek az Városkártya portálon és az ajándékkatalógusban Direkt marketing eszköz  A vállalkozások direkt marketing kampányokat indíthatnak célcsoportjuk felé (e-mail, postai levél, telefon, sms) Loyalty card  Személyre szabott kedvezmények adhatók (törzsvásárlói szintek)

5

6

7 A minőségi kedvezmények és termékek hatására a kártyaigénylések és így az elfogadó partnerek száma folyamatosan nő. Az elfogadó partnerek tranzakciós díjat fizetnek, mellyel növelhetik az Önkormányzat bevételeit, továbbá a különböző reklámfelületek értékesítései is hozzájárulnak ehhez a folyamathoz. Így az egész rendszer likviddé és rentábilissá válik.

8 Bővített funkciók elemeiből tevődik össze, melyben az Önkormányzatot érintő szolgáltatások találhatóak. Ezek kifizetéssel, pénzbeszedéssel, azonosítással kapcsolatos funkciók. A szinteket a Városkártyával összekapcsolva egyedülálló komplex rendszert kapunk.

9 A szociális juttatásokat a jogosultak nem készpénzes kifizetés formájában kaphatják meg, hanem kártyabirtokoshoz rendelt virtuális folyószámlán kerül beállításra, olyan keretként, amelynek terhére a jogosult vásárolhat. A rendszer kiépítésével az Önkormányzat meghatározhatja, hogy a kártya a szociális juttatás céljainak megfelelő helyeken kerüljön felhasználásra (boltok, gyógyszertárak). Így kiküszöbölhető annak nem rendeltetésszerű felhasználása.

10 Néhány példa a legjellemzőbb szolgáltatások közül:  Parkolás integrálása  Munkaidő nyilvántartás (ki- és beléptetés)  Iskolai ebédfizetés  Egészségügyi rendszerek integrálása

11 A rendszer zavartalan működéséhez üzemeltető cég létrehozása javasolt, ez lát el minden üzemeltetési és értékesítési feladatot. Az Önkormányzat feladata olyan erőforrások biztosítása, amelyek a szolgáltatók szervezését és a szükséges felhatalmazások megadását látják el. A szerzői jogok birtokosa, vagy annak vagyonkezelője biztosítja a rendszer működéséhez szükséges technológiákat, valamint a rendszer továbbfejlesztését.

12  Rendszer indulásához szükséges egyszeri költség (infrastruktúra kiépítése, kommunikáció)  Kártyakibocsátás költsége

13  Növeli a település lakosainak összetartozás-érzését  Erősíti a helyi vállalkozásokat  Bevételt termel az Önkormányzatnak  Új kommunikációs csatornát nyit az Önkormányzat és a lakosság között  Magas fokú integrálhatóságának köszönhetően sok területen alkalmazható

14  Integráció más rendszerekkel  Szociális kártya  Turisztikai kártya  Diákkártya  Nyugdíjas kártya  Betegellátás integrálása  Iskolai funkciók, ebédbefizetés integrálása  Városi közműszolgáltatók integrálása  Parkolás integrálása  Önkormányzati ügyintézési funkciók integrálása  Egészségügyi rendszerek integrálása  Közlekedési kártya  Egyéb kedvezmény - vagy más város által indított programok kiépítése, támogatása (szűrőprogramok, sport programok) Könyvelés Munkahely Kereskedelem Bárok, klubok Autómosók Benzinkutak Számítógépek Tisztítók Edzőtermek Szállodák Befektetések Könyvtárak Ingatlanpiac Éttermek

15 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Régi típusú Városkártya Egyszerű kedvezménykártya, felmutatása után jár kedvezmény. Ennek hátránya, hogy nem nyomon követhető a használata, a vállalkozók."

Hasonló előadás


Google Hirdetések