Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Belsőépítészek: Hitka András és Szegő Gábor Gastro Design 2015 Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet – zárt tér, 40 fő alatt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Belsőépítészek: Hitka András és Szegő Gábor Gastro Design 2015 Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet – zárt tér, 40 fő alatt."— Előadás másolata:

1 Belsőépítészek: Hitka András és Szegő Gábor Gastro Design 2015 Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet – zárt tér, 40 fő alatt

2 A bolt kialakításkor az egyik legfontosabb igény az volt, hogy a termékeknek mindenképpen a kirakatban kell készülniük, mivel a macaron-készítés szép és látványos műveletsor. Cél volt, hogy a folyamatot az is megcsodálhassa, aki végül nem tér be fogyasztani. Ezek mellett a felhasznált alapanyagok felvállalása, bemutatása szintén az őszinte kommunikáció és a koncepció elengedhetetlen kelléke. Az ingatlan adottságai háttérkonyha kialakítását nem tette lehetővé, így a bolt teljes gyártása a vendégekkel egy légtérben valósul meg. A tetősík fölé kivezetett elszívó ernyője alá UNOX márkájú látványkemence került beszerelésre, a manufaktúra robotizált műveleteinek nagy részéről pisztácia és jégkék színű Kitchenaid robotgépek gondoskodnak. A dekorációs tárgyak az ország különböző antik és „lomis” piacairól kerültek a boltba. Az üzlet portálja átlagosan 2 havonta „öltözik át”, jelenelg vidám, könnyed nyári hangulat uralkodik benne. A 4 színből véletlenszerű mintába felrakott anyagában színezett, plafonig rakott csempe előtt helyezkedik el, az egyedi, gőzöletlen bükk furnérból készült pult, melybe edzett üveg került besüllyesztésre a konyha felöli végén.

3 Teljes alapterület: 40 m 2 Ülőhelyek száma: 12 fő Terasz: 8 fő

4 A szórt fényről egyedi tervezésű, macaron ihlette tömör bükkfa lámpák gondoskodnak, míg a dekorációs elemeket 9 db sínes rendszerű, korong formájú halogén spot-lámpa emeli ki. Vezérlésük a boltnak otthont adó épület korához hű elfordítós kerámia kapcsolókról történik. Az üzletben a vendégek részére 5 db konnektor áll rendelkezésre, a kapcsolókkal azonos Fontini termékcsaládból.

5 A késztermékek és alapanyagok hűtése 2 db SMEG hűtőszekrény feladata, a vendégek pedig a világos bükk furnérból épült pultba egyedileg épített hűtővitrinből választhatnak desszertet. A hűtő különlegességei a pult lapjába süllyesztett, feketére szinterezett kolibri mintás levegő-beömlők, melyek kontrasztosak a fával, de harmonizálnak a látványhűtő kecsesen vékony alumínium keretével. A falak 4 rétegben felhordott OIKOS díszítő festéktől patinásak, melyet kifejezetten a hely természetes fényviszonyaihoz és a beszerelt világításához kevertek.

6

7

8

9


Letölteni ppt "Belsőépítészek: Hitka András és Szegő Gábor Gastro Design 2015 Vendéglátóipari berendezés és belsőépítészet – zárt tér, 40 fő alatt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések