Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

De a pénzügyek nem tartoznak másra, beszéljünk erről személyesen! Ideje másképp gondolkozni pénzügyeinkről!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "De a pénzügyek nem tartoznak másra, beszéljünk erről személyesen! Ideje másképp gondolkozni pénzügyeinkről!"— Előadás másolata:

1 De a pénzügyek nem tartoznak másra, beszéljünk erről személyesen! Ideje másképp gondolkozni pénzügyeinkről!

2 A Pénzügyi tervező Centrum Kft. létrehozásának célja volt, hogy a már korábban, vállalkozói formában is bevált pénzügyi területeken új minősséget teremtsünk meg. Tapasztalat azt mutatja, hogy a: Hitel, Befektetés, Biztosítás és Ingatlan értékesítés rendkívül összetartozó területek. Bármelyik kérdés kerüljön is életünk előterébe, mint megoldandó probléma, szinte biztos, hogy érinteni fogja valamelyik másik összetevőt.

3 Ezért vállalkozásunkat úgy építettük fel, hogy szaktanácsadóinkon és együttműködő partnereinken keresztül, a felsorolt területek mindegyike elérhető legyen. A hozzánk betérő ügyfél teljes körű kiszolgálást kapjon, ne kelljen irodáról- irodára rohangálnia a szükséges megoldásokat keresve.

4 Részleteiben: Biztosítás: a Pénzügyi Tervező Centrum Kft. tulajdonosa és ügyvezetőjeként, egyben az új szellemiség, új értékek mentén szerveződő: CIG Közép-európai Biztosító Zrt. debreceni igazgatójaként is tevékenykedem, amely a hazai biztosítási piac immár egyetlen magyar tulajdonú és Magyarországi székhelyű Biztosító Társasága.

5 Amit kínálunk: a piac egyik legkorszerűbb (un. Unit Linked) életbiztosítással kombinált értékpapír alapú terméke, forint és euró alapon. (Magánszemélyként adókedvezményekkel támogatott, cégek számára költségként elszámolható pénzügyi megoldás.) Hónapról-hónapra bővülő kínálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

6 Befektetés: Megrémítették a pénzügyi vállság hírei? A „válság” azoknak a befektetőknek rossz hír, akik nem szálltak ki időben a zuhanó árfolyamokat produkáló Tőzsdékről! Aki mostanában lép befektetéseivel a részvénypiacokra, rendkívül kedvező „vételi” árfolyamokat talál! Itt az ideje, hogy kihasználja az értékpapírok „alacsony”vételi árfolyamából adódó jövőértékeket, forint és euró alapon elérhető: Fejlődő Piacok (India, Kína, Brazília,Oroszország), USA ( Warren Buffett Berkshire Hateway Vállalatbirodalmának) India, Kína, Magyar részvény eszközalapokon keresztül. Ezek a befektetések, a következő 1-3 éves idő távon, akár 80-100%-os növekedést is elérhetnek! Továbbá a rövidebb távra gondolkozók számára is tudunk hihetetlenül jó megoldásokat kínálni. De a pénzügyek nem tartoznak másra, beszéljünk erről személyesen!

7 HITEL: Bizonytalanná tették a hitelvállság hírei? Hitelre lenne szüksége? A Bankok, most sokat szigorítottak a feltételeken, de keressük meg közösen a lehetséges megoldásokat. a deviza hitelektől most sokan félnek, de aki most vesz fel hitelt, szerencsésebb helyzetben van, mint akik 2008 nyarán 230 forint körüli Euró árfolyamok időszakában tették ugyanezt! Kiváltaná, kifizetné meglévő hiteleit? Mielőtt döntene, keressen minket! Most elhamarkodott lépéssel nagy veszteséget könyvelhet el! Ne dőljön be az átváltást szorgalmazó állításoknak! Beszéljünk minderről személyesen! Minden lehetséges hitelező Bankot eltud érni a közreműködésünkkel.

8 Ingatlan: Az ingatlanforgalmazást együttműködő üzleti partnereken keresztűk valósítjuk meg. Miért van erre szükségünk: –Az élet úgy hozta, hogy egyre többen jönnek be hozzánk előzetes tájékoztatásért, hogy megtudják: Kondícióik alapján meddig „nyújtózkodhatnak”? Milyen támogatásokra számíthatnak, milyen költségekkel, és törlesztő részletekkel kell számolniuk? –A lehetőségeik ismeretében üzleti partnereinken keresztül konkrét megoldásokat is tudunk kínálni, a hitel ügyintézéshez pedig ismét visszatérhetnek hozzánk!

9 Elérhetőségeink: 4026 Debrecen, Bem tér 14/a. 2/2. E-mail: office@penzugyicentrum.huoffice@penzugyicentrum.hu kondor.bela@gmail.com Mobil telefon: 20/359 6766, 70/4262662 Telefon/Fax: 52/ 327 333 Web: www.penzugyicentrum.huwww.penzugyicentrum.hu www.cafeteriak.hu www.cig.eu Kondor Béla Pénzügyi Tervező Centrum Kft. ügyvezető igazgató CIG Közép-európai Biztosító Zrt. Debreceni Igazgatója


Letölteni ppt "De a pénzügyek nem tartoznak másra, beszéljünk erről személyesen! Ideje másképp gondolkozni pénzügyeinkről!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések