Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Esettanulmány Adu Oktatási Központ VSZF konferencia MKIK Budapest 2004 10 10 Az előadás tartalma Kik vagyunk? Milyen vállalkozásunk van? Milyen felelős.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Esettanulmány Adu Oktatási Központ VSZF konferencia MKIK Budapest 2004 10 10 Az előadás tartalma Kik vagyunk? Milyen vállalkozásunk van? Milyen felelős."— Előadás másolata:

1

2 Esettanulmány Adu Oktatási Központ

3 VSZF konferencia MKIK Budapest 2004 10 10 Az előadás tartalma Kik vagyunk? Milyen vállalkozásunk van? Milyen felelős vállalkozói tevékenységet végeztünk és ki vett részt ebben? Miért végeztük ezt a tevékenységet? Milyen hasznunk származott a tevékenységből? Kinek és hogyan számoltunk be sikerünkről?

4 VSZF konferencia MKIK Budapest 2004 10 10 Kik vagyunk? Adu Oktatási Központ integrált iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli szakképző intézet. 1999 – évtől ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszer alapján végezzük tevékenységünket. Akkreditált felnőttképzési intézményeinkben megteremtettük a „Tanulás egy életen át” EU közösségi norma korszerű gyakorlatorientált szakképzés feltételeit.

5 VSZF konferencia MKIK Budapest 2004 10 10

6 1211 Budapest, Táncsics Mihály u. 78. Új cégközpontunk és iskolaépületünk:

7 VSZF konferencia MKIK Budapest 2004 10 10 Milyen vállalkozásunk van? Az Adu, ISO 9001 minősített, felnőttképzési törvény alapján akkreditált szakképző központ. Vállalkozása dinamikus fejlődéséhez legfontosabbnak tartja a gyakorlat orientált szakképzést, a jó munkakörnyezet megteremtését és az életszínvonal emelését. Kiemelten kezeljük a minőségirányítási szabványoknak való megfelelést. Támogatjuk a helyi közösségi csoportokat és hosszú távú, stabil munkalehetőséget adunk. Az Adu meggyőződéssel vallja, hogy a jó környezet kézzelfogható üzleti előnyöket hoz, és a megrendelőink – diákok, felnőttek, vállalkozások - jobban elismerik a céget, és a helyi közösség körében is nőtt intézményünk elismertsége.

8 VSZF konferencia MKIK Budapest 2004 10 10 Adu Oktatási Központ képzési helyei Szolnok Miskolc Nyíregyháza Békéscsaba Pécs Kaposvár Nagykanizsa Győr Szombathely Ózd

9 VSZF konferencia MKIK Budapest 2004 10 10 Milyen felelős vállalkozói tevékenységet végeztünk? Az “Adu Csepel” Vállalkozói Szakközép- és Szakiskola, az “Adu-Rahn” Két Tanítási Nyelvű Szakközép- és Szakiskola működési feltételeinek biztosítása több régióban. Aktív, rendszeres részvétel a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett rendezvényeken. Szoros együttműködés a helyi nonprofit szervezetekkel a hátrányos helyzetű és a megváltozott munkaképességű fiatalok és felnőttek szakképzésének szervezésében. e Magyarország pontok működtetése Csepelen és Karcagon Anyagi támogatás a csepeli Vöröskereszt részére; Aktív részvétel a Magyar Szakképzési Társaságban, az Alapítványi és Magániskolák Egyesületében, a Felnőttképzési Vállalkozások Szövetségében és az Agrár Munkaadók Szövetségében.

10 VSZF konferencia MKIK Budapest 2004 10 10

11

12 Ki vett részt benne?  Az Adu Oktatási Központ erősen elkötelezett az alkalmazottak elégedettségének, jólétének és fejlődésének biztosítása mellett.  Jó munkapartneri viszonyt alakítottunk ki alkalmazottainkkal.  A cég egészséges és biztonságos munkakörnyezetet biztosít alkalmazottainak, valamint csökkenti és elhárítja a környezeti kockázatokat.  Az Adu meggyöződése, hogy az alkalmazottak képzése és oktatása alapvetően fontos a motiválásban, az innovációban és újításokban.

13 VSZF konferencia MKIK Budapest 2004 10 10 Adu Oktatási Központ

14 VSZF konferencia MKIK Budapest 2004 10 10 Miért végeztük ezt a tevékenységet? A munkaerőpiac által igényelt szakember utánpótlást és szakember továbbképzést szolgáltató vállalkozás kívánunk lenni. Az Adu egyik célja, hogy jó példát mutasson folyamatos fejlesztéseivel és piaci sikereivel, amelyeket mind környezetileg, mind szociálisan felelős magatartásával ér el.

15 VSZF konferencia MKIK Budapest 2004 10 10 Csepeli EU pont átadása az Adu Oktatási Központban

16 VSZF konferencia MKIK Budapest 2004 10 10 Karcag Püspökladányi út 14 Budapest Csepel Táncsics Mihály u. 78. Budapest Csepel Koltói Anna u. 12 e Magyarország pontok az Adu Oktatási Központ telephelyein

17 VSZF konferencia MKIK Budapest 2004 10 10 Milyen hasznunk származott a tevékenységből? Tevékenységünk elismert, az Adu hírneve megnőtt partnereink és a szakképzési szolgáltatást igénybevevők körében, valamint bizalommal fordulnak intézményünkhöz, nagyobb a megrendelői hűség és elégedettség. Jó kapcsolatokat építettünk ki a helyi közösséggel. A helyi tevékenységekben és csoportokban való részvételünk azt jelenti, hogy hozzájárulunk azon régiók fejlődéséhez, amelyeknek részei vagyunk.

18 VSZF konferencia MKIK Budapest 2004 10 10

19 Kinek és hogyan számoltunk be sikerünkről? Az Adu aktív, nagy fontosságot tulajdonít a hazai és nemzetközi partnerek együttműködésének. Diákjainkat, hallgatóinkat tájékoztatjuk az üzleti és társadalmi sikereinkről. A negyedévente megjelenő „Hír-Adu” saját újságunk kiadásával, folyamatosan aktualizált képzési tájékoztató kiadványainkkal népszerűsítjük nyilvánosság előtti szereplésünket. Saját honlappal rendelkezünk. A hazai és nemzetközi kiállításokon, konferenciákon és különböző rendezvényeken való aktív részvételünk is a tájékoztatást segíti. Hírnevünk és tevékenységünk népszerűsítése számszerűsíthető vagyon, amely közvetve nyereséggé alakul.

20 VSZF konferencia MKIK Budapest 2004 10 10 Nemzetközi kapcsolataink MGUKI Moszkva ZDZKIELCE Adu RO. Gyergyó. WAK Leipzig

21 VSZF konferencia MKIK Budapest 2004 10 10

22 Kérdések és válaszok

23 Viszontlátásra !


Letölteni ppt "Esettanulmány Adu Oktatási Központ VSZF konferencia MKIK Budapest 2004 10 10 Az előadás tartalma Kik vagyunk? Milyen vállalkozásunk van? Milyen felelős."

Hasonló előadás


Google Hirdetések