Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kedves Állatbarát! A Mancs-Rancs Állatmentő Alapítvány az élőlények kiszolgáltatottságát látva 2004. óta próbál segíteni a bajbajutott állatokon. Ez.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kedves Állatbarát! A Mancs-Rancs Állatmentő Alapítvány az élőlények kiszolgáltatottságát látva 2004. óta próbál segíteni a bajbajutott állatokon. Ez."— Előadás másolata:

1

2

3 Kedves Állatbarát! A Mancs-Rancs Állatmentő Alapítvány az élőlények kiszolgáltatottságát látva 2004. óta próbál segíteni a bajbajutott állatokon. Ez idő alatt több, mint 320 kutyát fogadtunk be és juttattunk szerető gazdához. Ne feledd, a felelőtlen emberek miatt utcán kóborló, üldözött, kitaszított kutyák nem maguk választották a sorsukat! Nekik is joguk van az élethez. Segítsünk hát nekik, hogy végleges otthonra leljenek! A következőkben az alapítványunk gondozásában lévő, gazdátlan kutyák közül mutatunk be néhányat, akik - saját állatotthon híján - ideiglenes örökbefogadóknál, illetve panziókban várják új gazdájuk jelentkezését! Együtt talán megmenthetjük őket is!

4 MONI 1 év körüli kopó keverék, ivartalanított szuka. Mozgékony, eleven, mindene a séta. Érzékeny és intelligens, fokozottan igényli a tanítást, törődést. Jó jelző, érdemes rá odafigyelni, ha ugat. A gyerekeket valósággal imádja, bárkinek jó szívvel ajánljuk, aki sok időt tud vele foglalkozni! Százszorosan viszonozza a szeretetet, mert CSUPA- CSUPA-CSUPA SZÍV!

5 DINGÓ 6-8 hónap körüli kan kutyus. Erd ő ben találtuk egy fához kötve, ennek dacára az emberben a megment ő jét látja. Végtelenül hálás,emberszeret ő, rajong a gyerekekért. Hozza-viszi a labdát, futkos az ember körül egész nap. H ű séges, kedves társat kap a személyében az, aki örökbe fogadja.

6 SZANDY 4 hónapos, spániel-szetter keverék szuka kölyök. Nagyon édes, meglátja az embert, rohan oda, mókás fülei röpködnek, bújik, simul, puha, selymes szőrével. Ideális családi kedvenc. Szívesen játszik kutyákkal, cicákkal, a gyerekeket valósággal imádja, és igényli az ember társaságát. Kertes házat keresünk neki bejárási lehetőséggel, és olyan gazdit, aki szereti, ha a kutyája a közelében van.

7 BUBI Folti tesója, 10 hónap körüli, mutatós, jó kiállású, apricot színű, közepes méretű, keverék kan kutya. Jó házőrző, játékos, kedves, emberszerető kutya. Szeretnénk találni számára egy igazi kertes otthont, ahol többé nem kell fölöslegesnek éreznie magát. Nagyon szeretné közelgő 1 éves szülinapját igazi családban ünnepelni.

8 POLLY 6 hónapos, németjuhász keverék szuka kutyus. Intelligens, jól tanítható, kecses mozgású, mozgékony, kertbe való kis ház ő rz ő palánta. Nem túl temperamentumos, inkább kiegyensúlyozott, megfontolt. Kedves, bújós, örül a társaságnak, emellett jó jelz ő is. Egyedüli kutyának, vagy nála valamivel id ő sebb kutya mellé ajánljuk!

9 RUDY 1-1,5 év közötti, foxi-tacsimix kan kutyus. Beköltözött egy lakóparkba, de valaki ezt nem vette jó néven, és kővel megdobálta. Pedig csak gazdát szeretett volna magának, azt hitte, egy jó ember végre magához veszi... Ugyanis ragaszkodó, érzékeny, tanulékony kis kutya, az ember közelsége roppant fontos a számára.Szeretetre éhes kétlábút keres, aki értékeli őt!

10 LILLY 3 éves, szelíd, jóindulatú, ivartalanított szuka kutya. Szeret rohangálni a kertben, de leginkább a szeretett gazdi mellett érzi magát biztonságban, akinek szinte mindig a nyomában van. Ideális társ egy sokat otthon tartózkodó gazdi számára!

11 Tud tüneményes lenni, a gyönyörű gomb szemeivel esdeklően nézni, de meg is tud sértődni. Sportos embereknek ajánljuk őt (megmászhatatlan kerítéssel), akik minden nap mozgatják, hétvégén pedig kirándulnak vele. A lényeg, hogy szellemileg és testileg is lekössék az energiáit! CIMBI 2 éves ivartalanított kan kutyus, igazi falusi keverék. Gyerekekkel, kutyákkal jól kijön, de (enyhén szólva) nem macskabarát! Viszont jó házőrző, jön-megy intézkedik!

12 LOLKA 2,5 éves dobermann küllemű, ivartalanított keverék szuka. Érzékeny, jólelkű, eleinte visszahúzódó, de hamar barátságos, ragaszkodó lakótárssá válik. Lakásba is ajánlható, jól kijön más kutyákkal. A házőrzés nem az erőssége, de a családját biztosan védelmezi majd! Aki ugyanis egyszer elnyeri a bizalmát, amellett hűségesen kitart.

13 ALI 6 év körüli tacskó keverék kan kutya. Az úton találták elütve, már szépen felépült, bár jobb első lába soha nem lesz a régi. Az ismerőseivel kedves, idegenekkel azonban tartózkodó. Lakásban is szívesen élne, nem ugatós, de gyerekek mellé nem ajánljuk! Meleg, szeretetteljes otthont keres, ahol tiszteletben tartják, hogy ő egy egyéniség!

14 YODA 1 év körüli ivartalanított szuka kutyus, aki olyan, mint egy álruhás tacsi. Az ideális hely számára egy kertes ház, ahol másik kutya társaságát is élvezheti. A gyerekeket szereti, a macskákat némileg tolerálja. Nagyon ragaszkodó, kiköveteli magának, hogy foglalkoznak vele, ezért jó, ha a gazdája sokat van otthon. Ha unatkozik, esetleg kertészkedni kezd, és bár nem szökős, de magas kerítést igényel.

15 KHÁN 4 éves németjuhász-collie keverék ivartalanított kan kutya. Szereti a gyerekeket, alkalmazkodó, és jó jelző. Nyugodt szuka mellé ajánljuk! Khán türelmes, jó szándékú gazdit keres, aki időt szán arra, hogy összebarátkozzanak. Aki finom falatokkal, játékkal a zsebében néhányszor meglátogatja őt, elviszi sétálni, játszik vele, mielőtt hazaviszi. Ha elnyeri a bizalmát, megtapasztalhatja, milyen is az igazi kutyahűség!

16 SZUSZÓ 5 hónapos sétatéri keverék kutyalány, feltehetően magas lesz. Igazi kölyök, kajláskodik, ugra- bugrál egész nap az udvaron, igazi bohócka. Mindenképpen kell mellé egy kutyapajtás, mert óriási a játékigénye. Elég érzékeny lelkű, ezért csak olyan gazdi jelentkezzen érte, aki szép szavakkal, türelemmel tanítgatja őt az együttélés szabályaira.

17 BILL 1 év körüli ivartalanított staffi keverék kan kutya. Egy tanyán élt, volt is gazdája, meg nem is. Kallódása alatt sokan szeretgették, etették, mert nagyon jó természetű, emberszerető kutya. Végre felelős, hozzáértő gazdát szeretne, aki ismeri és szereti ezt a fajtát. Kifejezetten mutatós, jó kiállású kutya. Egyedüli kutyának ajánljuk kertes házba! Ragaszkodó, okos, fogékony. Tanítással, odafigyeléssel csodákat lehet művelni vele!

18 SZISZI 1 éves staffi keverék szuka kutya, aki a fajtát ismerő és szerető gazdit keres!!! Nagyon kedves, barátságos, játékos. Olyan otthont keresünk a számára, ahol őrizheti a házat, a következetes nevelés, tanítás mellett pedig sok-sok szeretetet is kap. Ivartalanítva adjuk örökbe! Jelenlegi helyén sajnos láncon tartják, ezért mielőbb végleges OTTHONT keres!

19 REXI 6-8 hónapos kan kutyus, akit kocsiból tettek ki az útra három csirkefarháttal. Rexinek nem az ennivaló, hanem a szeretet hiányzik az életéből. Nagyon meg van szeppenve, nem érti, mit vétett, hogy így váltak meg tőle. Felelősségteljes gazdit keres, aki visszaszerzi a bizalmát, és bebizonyítja, hogy a kutya életre szóló társa az embernek!

20 BOLKA 2,5 éves ivartalanított szuka. Embercentrikus, nyugodt, kiegyensúlyozott. Más kutyákkal tartózkodó, cicákkal kijön. Szereti és igényli a sétáltatást, pórázon nem húz. Szívesen élne egyedüli kutyaként vagy kiegyensúlyozott kan mellett, akár lakásban is, rendszeres sétáltatással. A házőrzés amúgy sem az erőssége.

21 Szűkösen vagyunk, de meghúzzuk magunkat! A szereteten sokan osztozunk, de nem zúgolódunk! Átmeneti szállás ez, ebben BÍZUNK! Régóta így élünk, de REMÉNYKEDÜNK! a Mancs-Rancs Alapítvány árva kutyái

22 A Mancs-Rancs Állatmentő Alapítvány célja egy kulturált kutya-otthon létrehozása, ahol a kóbor, gazdátlan kutyák testi-lelki rehabilitációja folyhat, amíg megfelelő gazdát keresünk a számukra. Szeretnénk a munkánkkal elősegíteni, hogy a modern társadalom tagjait is áthassa az élet mindenekfölött való tisztelete, természeti környezetünk értékeinek a megóvása. Ezért arra kérünk, ajánld fel adód 1%-át a Mancs-Rancs Állatmentő Alapítványnak, hogy a munkánkat folytathassuk. Az adószámunk, amelyet fel kell tüntetned a nyilatkozaton: 18705645-1-13

23 06(30)311-9701, 06(30)267-3801 www.mancsrancs.hu eva.sterk@mancsrancs.hu Biatorbágy és Vidéke Takarékszövetkezet 64500065-16660483 A megmentett állatok nevében köszönjük a támogatásodat! Sterk Éva A bemutató 2008.04.20-án készült e-mail-es terjesztésre!


Letölteni ppt "Kedves Állatbarát! A Mancs-Rancs Állatmentő Alapítvány az élőlények kiszolgáltatottságát látva 2004. óta próbál segíteni a bajbajutott állatokon. Ez."

Hasonló előadás


Google Hirdetések