Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kakukktojás - Kiforgató. tündérboszorkányanyókaördög kunyhóÓperenciás-tengerüveghegykacsalábon forgó vár Fanyűvőgriffmadárhollósárkány borbocskorköpönyegostor.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kakukktojás - Kiforgató. tündérboszorkányanyókaördög kunyhóÓperenciás-tengerüveghegykacsalábon forgó vár Fanyűvőgriffmadárhollósárkány borbocskorköpönyegostor."— Előadás másolata:

1 Kakukktojás - Kiforgató

2 tündérboszorkányanyókaördög kunyhóÓperenciás-tengerüveghegykacsalábon forgó vár Fanyűvőgriffmadárhollósárkány borbocskorköpönyegostor Kakukktojások:

3 csodálatos lények mesei vándorlás Elek griffmadár híres nép varázsszám nehezedő próbák mese mesebeli helyszín gyűjtő volt. KIFORGATÓ Óperenciás-tenger Benedek hét

4 Vén farkast a bárány is neveti. Farkasnak soha sem lesz bárány fia. Nehéz a bárányt farkassal összebékéltetni. Ember embernek farkasa. Csak akkor nem eszi meg farkas a bárányt, ha el nem éri. Nem bízzák farkasra a bárányt. Báránybőrbe bújt farkas. Az öregség erőtlenné tesz. Nem tagadhatjuk meg szüleinket. Az ősi ellentétek nehezen békíthetők ki. Az emberek közt gyakori az ellenségeskedés A rossz csak a megfelelő alkalomra vár. Körültekintően bízd javaidat másra! Kétszínű, alakoskodó


Letölteni ppt "Kakukktojás - Kiforgató. tündérboszorkányanyókaördög kunyhóÓperenciás-tengerüveghegykacsalábon forgó vár Fanyűvőgriffmadárhollósárkány borbocskorköpönyegostor."

Hasonló előadás


Google Hirdetések