Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A slambuc receptje.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A slambuc receptje."— Előadás másolata:

1 A slambuc receptje

2 Hozzávalók (5 főre) 40 dkg vöröshagyma 20 dkg füstölt szalonna
2 kg burgonya 20 dkg lebbencstészta 1 ek. só 2 dl víz

3 1. lépés A szalonnát apró kockákra vágjuk.
A hagymát megpucoljuk és apró kockákra vágjuk. A burgonyát is megpucoljuk, majd vékony szeletekre daraboljuk.

4 2. lépés A szalonnát forró edénybe tesszük, néhány percig sütjük.
A hagymát beletesszük a kisült zsírba és üvegesre pároljuk.

5 3. lépés Beletesszük a burgonyát, folyamatos keverés közben pirítjuk néhány percig. Hozzáadjuk a vizet, ízlés szerint sózzuk, majd betakarjuk és kis ideig várunk, hogy megpuhuljon.

6 4. lépés Végül hozzáadjuk az apróra tört tésztát, többször megkeverjük amíg a tészta puhára nem fő.

7 5. lépés Megterítünk, jó étvággyal elfogyasztjuk.

8 Köszönjük a figyelmet!


Letölteni ppt "A slambuc receptje."

Hasonló előadás


Google Hirdetések