Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Www.hu-srb-ipa.com A z előadás tartalmáért teljes mértékben az ATI-VIZIG vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Www.hu-srb-ipa.com A z előadás tartalmáért teljes mértékben az ATI-VIZIG vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az."— Előadás másolata:

1 www.hu-srb-ipa.com A z előadás tartalmáért teljes mértékben az ATI-VIZIG vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak. HUSRB/1203/121/237 “e-WAM” ” Environmentally friendly water management in plain areas” Ea: Vidács Lívia 27. mart 2014.

2 www.hu-srb-ipa.com A z előadás tartalmáért teljes mértékben az ATI-VIZIG vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak. Hungary became a member of the European Union on 1 May 2004, and the Water Framework Directive, i.e. "The policy of Water Management within the Actions of the European Communities", as the European Parliament and the Council adopted on 23 October 2000 as Directive 2000/60/EC, is valid for both the members of the EU and Hungary.

3 www.hu-srb-ipa.com A z előadás tartalmáért teljes mértékben az ATI-VIZIG vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak. Providing protection for all types of water, both surface and groundwater Prescribing strict quality levels in order to by 2015 all waters meet the requirements of "good status" Organisation of water management, the establishment of water catchment areas Demanding CBC Reduction and control of pollution caused by agriculture, industry, settlements, etc.. Prescribing the "polluter pays" Establishing a balance between environment and society The objectives of Water Framework Directive

4 www.hu-srb-ipa.com A z előadás tartalmáért teljes mértékben az ATI-VIZIG vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak. Kurca River unit(2-19) 17 plain - lime - medium nice confluence with medium and low rainfall

5 www.hu-srb-ipa.com A z előadás tartalmáért teljes mértékben az ATI-VIZIG vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak. Actions plan HA2:Maintenance of tapes for water conservation by the streams HA3:Construction and maintenance of tapes for water conservation in the lane next to the bank of standing water TA3:Water retention in areas that are vulnerable to drainage, without using the system for drainage, but changing the method and branches of cultivation TA4:Management of precipitation, increasing infiltration in other areas TA5: Modification of drainage systems, taking into account the aspect of water retention HM2:Rehabilitation of plain water beds on small and medium-sized watercourses HM5: Reconstruction of parts of the river beds in case of watercourses next to settlements and recreational places HM7:Rehabilitation of standing water banks DU1:Change of dam operation from the point of view of downstream and longitudinal permeability DU2:Changing the locks work on the principles of minimal intervention and longitudinal permeability SZ1:Solving the water purification by Wastewater Programme PT2:Change in the direct release of thermal wastewater into surface water recipients VT1:Assessment of habitat, preparing measures FA2: Returning the water which had been used for the purposes of energy

6 www.hu-srb-ipa.com A z előadás tartalmáért teljes mértékben az ATI-VIZIG vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak. Regulations In 1995 LVII Law on Water Resources 72/1996 standard (V 22) Decision of the government on the implementation of the government jurisdiction on water resources 18/1996 (VI 13) KHVM provision on the application and annex for water regulation permitting process 219/2004 (VII 21) Government Decision on the protection of groundwater 347/2006 (Xii 23) Government Decision on the election of the execution of administrative tasks of environmental protection, nature conservation and water management 482/2013 (Xii 17) the Government Decision on the management of water management, and the selection of authority for the execution of water power engineering tasks

7 www.hu-srb-ipa.com A z előadás tartalmáért teljes mértékben az ATI-VIZIG vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak. Test for assessing the impact on the environment On 314 / 2005 (XII 23) Decision of the Government of the test method for assessing and the impact on the process of integrated licensing of the environmental usage Environmental impacts are not significant Inspection approves the issuance of the license Environmental effects are significant Conducting a test to assess the impact Suspension of the proceedings with a basic license Based on Item 139 of Annex number 3 (Organisation courses (except those held for mud removal to restore the ability of draining) 1 km from the river, in the protected areas of 5 km from the river, the protected natural areas without limitation of the watercourse) test to assess the impact on environment is required, it is necessary to make a preliminary examination of the documents.

8 www.hu-srb-ipa.com A z előadás tartalmáért teljes mértékben az ATI-VIZIG vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak. Substantial requirements They can be prepared by a professional with appropriate permissions Show previous events and objectives of the planned actions Research and testing of planned activities Brief description of the planned activities, the basic data Changes The impact of planned activities on the environment (protection from noise, waste, emissions) (laboratory protocol, maps)

9 www.hu-srb-ipa.com A z előadás tartalmáért teljes mértékben az ATI-VIZIG vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak. The Habitats Directive Territory of Natura 2000: EU ecological network, which is a chosen territory by two EU directives 92/43/EGK - Habitats Directive (SCI) 79/409/EGK - Directive on the Protection of Birds (SPA) Proclamation of local Natura 2000 territories: 275/2004 (X. 8) The decision of the Government, 45 / 2006th (Xii 8) KvVM Decision Objective: protection of biodiversity, conservation, maintenance and restoration of habitat favorable position, providing the necessary conditions for demarcation of the natural territory of Natura 2000 and providing the conditions for the economy. In order to meet the directive, members are preparing plans to maintain the territory Natura 2000 sites. In these plans, nature conservation objectives and regulations for the implementation in cooperation with the users of the land, whose basis can be a possible agri-environment payment to certain territories, are being fixed.

10 www.hu-srb-ipa.com A z előadás tartalmáért teljes mértékben az ATI-VIZIG vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak. HUKM20031

11 www.hu-srb-ipa.com A z előadás tartalmáért teljes mértékben az ATI-VIZIG vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.

12 www.hu-srb-ipa.com A z előadás tartalmáért teljes mértékben az ATI-VIZIG vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.

13 www.hu-srb-ipa.com A z előadás tartalmáért teljes mértékben az ATI-VIZIG vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.

14 www.hu-srb-ipa.com A z előadás tartalmáért teljes mértékben az ATI-VIZIG vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak. Thank you!


Letölteni ppt "Www.hu-srb-ipa.com A z előadás tartalmáért teljes mértékben az ATI-VIZIG vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az."

Hasonló előadás


Google Hirdetések