Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

BEMUTATKOZÓ. A SZAKKOLLÉGIUMRÓL A KommON 2012-ben alakult a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, elődszervezetei, a Mesterhallgatók Tanszéki.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "BEMUTATKOZÓ. A SZAKKOLLÉGIUMRÓL A KommON 2012-ben alakult a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, elődszervezetei, a Mesterhallgatók Tanszéki."— Előadás másolata:

1 BEMUTATKOZÓ

2 A SZAKKOLLÉGIUMRÓL A KommON 2012-ben alakult a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, elődszervezetei, a Mesterhallgatók Tanszéki Munkacsoportja és a Tekhné csoport közreműködésével. Célja a kommunikáció és médiatudomány szakos hallgatók, és a kommunikáció, illetve a média iránt érdeklődők tanulmányainak gyakorlati kibővítése. „Sok kis ember sok kis helyen, miközben sok kis dolgot megtesz, megváltoztathatja a világot.” (Mandinka szólás, Afrika)

3 MUNKACSOPORTOK

4 GAZDASÁGI MUNKACSOPORT  Szakkollégium gazdálkodásának vezetése  Az aktuális félév költségvetésének meghatározása  Szponzorok felkutatása, az azokkal való kapcsolattartás „A megvalósításért”

5 HUMÁNERŐFORRÁS MUNKACSPORT  A szakkollégiumi tagjaira vonatkozó kritériumrendszer kialakítása  Leendő szakkollégiumi tagok felvételének lebonyolítása  Tagtoborzás „Ahol a legjobbakat választják”

6 KOMMUNIKÁCIÓ, MARKETING és PR MUNKACSOPORT  Külső, illetve belső kommunikáció lebonyolítása  Tájékoztatás a szakkollégium programjairól  Kapcsolattartás a médiával, médiafigyelés  Arculat kiépítése  Tagtoborzás „A kommunikálás, mint elsődleges feladat”

7 KARRIER MUNKACSOPORT  Szakkollégiumi tagok képességeinek felmérése, azok fejlesztése  Pályázatfigyelés: szakmai gyakorlatok, ösztöndíjprogramok, álláslehetőségek „Híd a szakkollégium és a munkaerőpiac között”

8 OKTATÁSI MUNKACSOPORT  Oktatási tevékenységek megszervezése  Kurzusok és szakmai estek szervezése és lebonyolítása „Ahol a legjobbakat képzik”

9 RENDEZVÉNYSZERVEZŐ MUNKACSOPORT  Szakkollégium rendezvényeinek lebonyolítása  Szakkollégiumi táborok és szakmai estek szervezése  Aktuális félévre szóló programtervezet elkészítése „Pontosság, precizitás és hatékonyság”

10 MŰHELY MUNKACSOPORT  Kreatív közösség  Médiumokban megjelenő alkotások elemzése és értékelése  Önálló alkotások létrehozása „Alkotni vágyás és kreativitás”

11 EDDIGI TEVÉKENYSÉGEINK

12 Kalmár Tibor, az RTL Klub Online főszerkesztő- lapigazgatójának előadása konvergens média témában.

13 Pánczél Andrea, a MOL Nyrt. magyarországi kommunikációs igazgatójának előadása a vállalati kommunikáció kihívásairól.

14 Márta Irén, a Holcim Hungária Zrt. kommunikációs igazgatójának előadása a társadalmi felelősségvállalásról

15 Takách Zsuzsanna, A Magyar Tudományos Akadémia kommunikációs főosztályvezetőjének előadása a tudomány kommunikációjáról

16 Haász Ferenc, a világítástechnológia és világításkultúra specialistájának előadása a fény építészetben betöltött szerepéről

17 Győrfi Pál, Az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének előadása a szervezet kommunikációs kihívásairól

18 A Passport Control során fiatalok által készített filmek és a Mediawave Best Of válogatása. Vendégünk Hartyándi Jenő, a Mediwave Fesztivál igazgatója volt FILMKLUB

19 A KommON első szakkollégiumi csapatépítő tábora Budapesten.

20 KommON az EFOTT-on

21 KURZUSOK  angol nyelvi,  webszerkesztői,  újságírói „Az embernek előbb kissé mindig bele kell piszkálnia a dolgokba ahhoz, hogy elkezdhessen bármit is megérteni azokból. ” (Terry Pratchett)

22 TERVEINK A JÖVŐRE

23  Szakmai estek – Pécsi Sörgyár, dr. Aczél Petra, Puzsér Róbert, Máté Krisztina  Szakestek  Kurzusok – angol nyelvi kurzus, photoshop, politikai kommunikáció  Konferencia – más felsőoktatási intézmények hallgatóinak részvételével

24  Vitaklub  Esettanulmányi verseny  Tréningek  Filmklub

25 KÖSZÖNJÜK A FIGYELMET!


Letölteni ppt "BEMUTATKOZÓ. A SZAKKOLLÉGIUMRÓL A KommON 2012-ben alakult a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, elődszervezetei, a Mesterhallgatók Tanszéki."

Hasonló előadás


Google Hirdetések