Kedvenc ételem Bajcsi Ágnes 9.b. Rántott sajt Hozzávalók Rántani való sajt Rántani való sajt Liszt Liszt Tojás Tojás Zsemlemorzsa Zsemlemorzsa Hasábburgonya.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kedvenc ételem Bajcsi Ágnes 9.b. Rántott sajt Hozzávalók Rántani való sajt Rántani való sajt Liszt Liszt Tojás Tojás Zsemlemorzsa Zsemlemorzsa Hasábburgonya."— Előadás másolata:

1 Kedvenc ételem Bajcsi Ágnes 9.b

2 Rántott sajt

3 Hozzávalók Rántani való sajt Rántani való sajt Liszt Liszt Tojás Tojás Zsemlemorzsa Zsemlemorzsa Hasábburgonya Hasábburgonya Majonéz vagy tatármártás Majonéz vagy tatármártás

4 Elkészítése A sajtból vágj 5-6 mm-es szeleteket A sajtból vágj 5-6 mm-es szeleteket Panírozd be a következőképpen: liszt > tojás > liszt > tojás > zsemlemorzsa Panírozd be a következőképpen: liszt > tojás > liszt > tojás > zsemlemorzsa Bő, forró olajban süsd. Bő, forró olajban süsd.

5 Köret  Hasábburgon ya  Majonéz  Tartármártás

6 Kalória tartalom Megnevezés pannónia sajt160438211604382 zsemlemorzsa143134211431342 búzaliszt (finomított)154036811540368 burgonya38592138592 coca-cola18043236086 vaj302672413026724 tojás (1db=40 g)27666127666 Összesen:8622 kJ 2060 kcal (kJ) egy adagra (kcal) egy adagra (kJ) össze- sen (kcal) Összes- en adag

7 Jó étvágyat!!!


Letölteni ppt "Kedvenc ételem Bajcsi Ágnes 9.b. Rántott sajt Hozzávalók Rántani való sajt Rántani való sajt Liszt Liszt Tojás Tojás Zsemlemorzsa Zsemlemorzsa Hasábburgonya."
Google Hirdetések