Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MIT TEHETEK ÉRTED?.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MIT TEHETEK ÉRTED?."— Előadás másolata:

1 MIT TEHETEK ÉRTED?

2 „Én nem születtem varázslónak,
csodát tenni nem tudok, És azt hiszem, már észrevetted, a jótündér nem én vagyok. De ha eltűnne az arcodról ez a sötét szomorúság, Úgy érezném, vannak még csodák.

3 Mit tehetnék érted, hogy elűzzem a bánatod, Hogy lelked mélyén megtörjem a gonosz varázslatot? Mit tehetnék érted, hogy a szívedben öröm legyen? Mit tehetnék, áruld el nekem.

4 Nincsen varázspálcám, mellyel bármit eltüntethetek És annyi minden van jelen, mit megszüntetni nem lehet De ha eltűnne az arcodról ez a sötét szomorúság, Úgy érezném, vannak még csodák.

5 Mit tehetnék érted, hogy elűzzem a bánatod, Hogy lelked mélyén megtörjem a gonosz varázslatot? Mit tehetnék érted, hogy a szívedben öröm legyen? Mit tehetnék, áruld el nekem.

6 Nincsen hétmérföldes csizmám,
nincsen varázsköpenyem Hogy holnap is még veled leszek, sajnos, nem ígérhetem. De ha eltűnne az arcodról ez a sötét szomorúság, Úgy érezném, vannak még csodák.

7 Mit tehetnék érted, hogy elűzzem a bánatod, Hogy lelked mélyén megtörjem a gonosz varázslatot? Mit tehetnék érted, hogy a szívedben öröm legyen? Mit tehetnék, áruld el nekem.

8 Mit tehetnék, áruld el nekem. Hát mit tehetnék, áruld el nekem."

9 Zene: Bródy János Énekel: Halász Judit


Letölteni ppt "MIT TEHETEK ÉRTED?."

Hasonló előadás


Google Hirdetések