Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
KiadtaEndre Szőke Megváltozta több, mint 10 éve
1
Alcím mintájának szerkesztése 2009. 12. 23. A kínai konyhaművészet Készítette: Buslig Szonja Andrea
2
2009. 12. 23. A kínai konyha alapvető eszközei
3
2009. 12. 23. A kínai konyha alapvető eszközei Wok 炒菜锅
4
2009. 12. 23. A kínai konyha alapvető eszközei Bambusz pároló edények 竹蒸茏
5
2009. 12. 23. A kínai konyha alapvető eszközei Kínai lapátka 锅铲
6
2009. 12. 23. A kínai konyha alapvető eszközei Kínai szűrők 漏勺、笊篱
7
2009. 12. 23. A kínai konyha alapvető eszközei Kínai vaslap 铁盘
8
2009. 12. 23. A kínai konyha alapvető eszközei Agyagedények 砂锅、汽锅
9
2009. 12. 23. A kínai konyha alapvető eszközei Hosszú evőpálcák 长筷子
10
2009. 12. 23. A kínai konyha alapvető eszközei Vágódeszka 切菜板
11
2009. 12. 23. A kínai konyha alapvető eszközei Bárd 菜刀
12
2009. 12. 23. A kínai konyha ételkészítési módjai
13
2009. 12. 23. A kínai konyha ételkészítése módjai Sütés 烤
14
2009. 12. 23. A kínai konyha ételkészítése módjai Főzés 煮
15
2009. 12. 23. A kínai konyha ételkészítése módjai 煎 Sütés kevés olajban
16
2009. 12. 23. A kínai konyha ételkészítése módjai 炖 Párolás
17
2009. 12. 23. A kínai konyha ételkészítése módjai 红烧 Vörösre párolás
18
2009. 12. 23. A kínai konyha ételkészítése módjai Tisztára párolás 熬
19
2009. 12. 23. A kínai konyha ételkészítése módjai Dobva-rázva sütés 炒
20
2009. 12. 23. A kínai konyha ételkészítése módjai Bő olajban sütés 油炸
21
2009. 12. 23. A kínai konyha ételkészítése módjai Gőzölés 蒸
22
2009. 12. 23. A kínai konyha ételkészítése módjai Dupla gőzölés 蒸
23
2009. 12. 23. A kínai konyha ételkészítése módjai - Sózás - Savanyítás - Kovászolás - Szárítás - Összefőzés - Fröcskölés - Merítés - Öblítés - Füstölés
24
2009. 12. 23. Köszönöm a figyelmet!
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.