Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A politikai bátorságról Az én generációmnak a szocializmus alatt volt ideje megtanulni hogy, igen, széllel szemben is lehet pisilni. Egy titka van: nem.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A politikai bátorságról Az én generációmnak a szocializmus alatt volt ideje megtanulni hogy, igen, széllel szemben is lehet pisilni. Egy titka van: nem."— Előadás másolata:

1 A politikai bátorságról Az én generációmnak a szocializmus alatt volt ideje megtanulni hogy, igen, széllel szemben is lehet pisilni. Egy titka van: nem szabad kigombolni a sliccet. Kincses Gyula, 2007.

2 A politika igényessége Ne feledjétek: A politika soha nem magától hülye: mindig a mi (vélt) elvárásainknak kíván megfelelni.

3 Népszavazási kérdés „Egyetért-e Ön azzal, hogy miután a dihidrogénoxid a tüdőbe jutva súlyos károsodást okozhat, így a lakosság egészségi állapotának védelme érdekében azonnal be kell tiltani a magyarországi forgalmazását, és ezért az Országgyűlés alkosson erről törvényt” Dihidrogénoxid = H2O, azaz víz… Kincses Gyula, 2008.

4 Ma Lenin forradalommal jutott hatalomra. Sztálin belső puccsal, bozótharcos kabinetpolitikával került hatalomra. De Hitlert demokratikusan megválasztották. Kincses Gyula, 2009.


Letölteni ppt "A politikai bátorságról Az én generációmnak a szocializmus alatt volt ideje megtanulni hogy, igen, széllel szemben is lehet pisilni. Egy titka van: nem."

Hasonló előadás


Google Hirdetések