Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Magyarországi kis és középvállalatok szerepvállalása a gazdasági növekedés előmozdításában Az Információs Társadalom Parlamentje 2011. Június 1-2.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Magyarországi kis és középvállalatok szerepvállalása a gazdasági növekedés előmozdításában Az Információs Társadalom Parlamentje 2011. Június 1-2."— Előadás másolata:

1 Magyarországi kis és középvállalatok szerepvállalása a gazdasági növekedés előmozdításában Az Információs Társadalom Parlamentje 2011. Június 1-2.

2 Kérdések - Témafelvetés i. Informatika ma Magyarországon=Kereskedelem? ii. Kitörési pontok iii. Új exportpiacok-bővítés iv. K+F+I igazi tartalommal-drasztikusan növelt megvalósulási arányok v. 2014-2020 EU költségvetés magyar oldala, mit és hogyan fejlesztünk- IKT szektor bevonása vi. Magyar vállalkozók fejlesztése vii. Foglalkoztatás, munkahelyteremtés

3 Irányok i. Fejlesszünk, hogy fejlődhessünk ii. Lépjünk túl a szétforgácsolt rendszereken iii. Szoftver és alkalmazásfejlesztés iv. Piacra jutás elősegítése v. Fenntarthatóság és egyensúly-globális szereplők és hazai vállalkozások vi. Privatizációs vakvágányok-mai hatások vii. Egyszerűbb, olcsóbb üzemeltetés-hatékonyabb állam, a változást ki kell kényszeríteni ha nincs más mód viii. Hozzá merünk e nyúlni a régi struktúrákhoz?

4 ix. Ne vesszünk el a számháború dzsungelében-világos mutatók, megtérülések x. Stratégiai gondolkodás, ne féljünk a gazdasági szféra bevonásától a fejlesztési elképzelésekbe xi. Akkreditált klaszterek és az IVSz szerepének fontossága xii. Tervezett, tudatos stratégia, hatékony kormányzati fellépés- Digitális Megújulás Cselekvési Terv töretlen megvalósítása Irányok

5 Tudás. Bizalom. Fejlődés. – MetalCom Zrt. Köszönöm megtisztelő figyelmüket! Fábián Attila Üzletfejlesztési igazgató, Metalcom Zrt. attila.fabian@metalcomzrt.eu


Letölteni ppt "Magyarországi kis és középvállalatok szerepvállalása a gazdasági növekedés előmozdításában Az Információs Társadalom Parlamentje 2011. Június 1-2."

Hasonló előadás


Google Hirdetések