Előadást letölteni
Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon
KiadtaGizella Oroszné Megváltozta több, mint 10 éve
1
Élelmiszerszínezékek Vincze Eszter Corvin Mátyás Vendéglátóipari Szakiskola Hódmezővásárhely Felkészítő tanár: Csaláné Böngyik Edit
2
E-számok Élelmiszerszínezékek: -Természetes -Természetazonos -Mesterséges
3
E-171: Titán Dioxid Korlátozás nélkül Nem emészthető Hő-, fény-, saválló Nem oldódik
4
E-120: Kármin Egyetlen állati eredetű Piros szín Kaktusztetű: Coccus Cacti
5
E-120: Kármin Édességek Kolbász Égetett szeszesitalok Lekvár, dzsem
6
E-172: Vas-oxid (rozsda) Mennyiségi korlátozás nincs(!) Barna szín Nem veszi fel a szervezet
7
E-153: Szén Festékipar feketéje Fa égetésével Élemiszerekben:95% tiszta szén Sajtburkolatok Kozmetikumok Drazsék Gyógyszeripar
8
E-173: Alumínium Csomagolóanyag Gyógyszeripar Alzheimer-kór Konyhai eszközök
9
E-174: Ezüst, E-175 Arany Nem oldódik Kiválasztódik Szépségipar Gyógyszeripar Mennyiségi korlátozás nélkül: Édesség bevonatok Likőrök Ivóvíz csíramentesítés Szervezet raktározza
10
E-161g: Kantaxantin Karotinoidok (A-vitamin) Falmingó, rákok, lazac Takarmány Kozmetikumok Barnítótabletta Látászavar Saucisses de Strasbourg
11
Köszönöm a figyelmet!
Hasonló előadás
© 2024 SlidePlayer.hu Inc.
All rights reserved.