Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Utility Week 2013 Amsterdam Bertalan Zsolt. A RENDEZVÉNYRŐL 2 Jelen Az átviteltől a végfelhasználóig lefedi a teljes értékláncot Idén újdonság a megújulók.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Utility Week 2013 Amsterdam Bertalan Zsolt. A RENDEZVÉNYRŐL 2 Jelen Az átviteltől a végfelhasználóig lefedi a teljes értékláncot Idén újdonság a megújulók."— Előadás másolata:

1 Utility Week 2013 Amsterdam Bertalan Zsolt

2 A RENDEZVÉNYRŐL 2 Jelen Az átviteltől a végfelhasználóig lefedi a teljes értékláncot Idén újdonság a megújulók integrációja és a tárolás 36 órányi prezentáció ahol az iparági vezetők megosztják gondolataikat 350 kiállító További négy újszerű módja az kapcsolatépítésnek és a téma megismerésének: 4 Innovation & Technology Platforms, the Energy Experience, networking események és Amsterdam Smart City látogatás 8000+ smart energy professionals (including representatives of over 300 utilities). Előzmény Metering, Billing/CRM Europe, Transmission & Distribution/Smart Grids Europe and Smart Homes

3 A KONFERENCIA 3

4 A KIÁLLÍTÁS 4

5 THE ENERGY EXPERIENCE 5 European Utility Week Future City

6 TANULSÁGOK 6 Jövő Nincs megállás, de útkeresés Komplex megközelítések az igazán sikeresek (VaasaETT) Együttműködések A FOGYASZTÓ került a középpontba (Customer Engagement) Cyber Security Branding

7 LEGSIKERESEBB PROJEKTEK 7

8 Köszönöm a figyelmet


Letölteni ppt "Utility Week 2013 Amsterdam Bertalan Zsolt. A RENDEZVÉNYRŐL 2 Jelen Az átviteltől a végfelhasználóig lefedi a teljes értékláncot Idén újdonság a megújulók."

Hasonló előadás


Google Hirdetések