Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC A life for two, full of tenderness, obtains happiness as they get closer to heaven. Az élet kettesben.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC A life for two, full of tenderness, obtains happiness as they get closer to heaven. Az élet kettesben."— Előadás másolata:

1

2 Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC A life for two, full of tenderness, obtains happiness as they get closer to heaven. Az élet kettesben hasonlít a Mennyországhoz.

3

4

5

6

7 This morning, when God opened a window to heaven, he saw me and asked, « My child, what is your greatest wish for today? » Ma reggel mikor az Isten kinyitotta a Menny ablakát, meglátott, és megkérdezte tőlem: „Gyermekem, mi ma a legnagobb kívánságod?”

8

9

10

11

12 I answered, « God, I pray that you take care of the person who is reading this message as well as his family and his good friends. They deserve it and I love them very much. » The love of God is like an ocean, you can see from where it comes but you can never see where it ends. Ezt válaszoltam „Istenem, vigyázz arra a személyre, aki ezt az üzenetet elolvassa, valamint annak a családjára és a jó barátaira is. Mindannyian megérdemlik, és én nagyon szeretem őket.” Az Isten szeretete olyan mint az oceán; csak a kezdete látható de a vége nem.

13

14

15

16

17

18

19

20

21 Angles exist, but sometimes they don’t have wings…. We call them « friends ». Az Angyalok léteznek, de néha nincsennek szárnyaik. Ezeket « barátok-nak » nevezzük.

22

23

24

25

26 Send this message to your friends, so they could forward it to their friends. Küld el ezt az üzenetet barátaidnak, hogy azok továbíthassák az ő barátainak.

27

28

29

30

31

32

33

34

35 S M I L E MOSOLYOGJ

36 And now, a picture of YOU? És most, egy féykép RÓLAD ?


Letölteni ppt "Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC A life for two, full of tenderness, obtains happiness as they get closer to heaven. Az élet kettesben."

Hasonló előadás


Google Hirdetések