Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Zilahi Református Wesselényi Kollégiumban ! 2009 február 24.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Zilahi Református Wesselényi Kollégiumban ! 2009 február 24."— Előadás másolata:

1 A Zilahi Református Wesselényi Kollégiumban ! 2009 február 24

2 4 Meghívottak: 4 1. Sojka Attila János, 4 2. Szabó Vilmos, 4 3. Horváth Beáta, Zilah alpolgármestere festőművész nevelési tanácsadó

3

4

5

6 Résztvev ő k: 4T4Tanárok: 8 tanár, és közöttük volt a kollégiumunk aligazgatója Bara Lajos István és iskolalelkésze Kánya Zsolt Attila is. 4D4Diákok: 22 diák 4P4Program 4K4Klubtevékenységek!

7 A meghívottak és tanáraink!

8

9 A klub megnyitó programja

10 Klubtevékenységek! 4 2009 március 6-án a klubtagok meglátogatták a polgármes- teri hivatalt. 4 Beszámoló: 4 Az esémeny 2009. III. 06-án volt megrendezve, amin részt vettek a ZRWK YOOTOO CLUB-os diákjai, és az iskola informatika tanárn ő je, aki Sojka Attila alpolgármester meghivására igent mondva a diákokkal meglátogatta a polgármesteri hivatalt, ahol az alpolgármester bemutatta az egész hivatalt és elmagyarázta az ottani tevékenységeket. Az alpolgármester beszélt a munkájáról, azaz a településgazdálkodási tevékenységekr ő l és a város problémáiról, amibe beletartozik a vizellátás, szennyvizelvezetés, áramellátás, hulladékeltávolítás, stb.

11 Klubtevékenységek! 2009. 03. 11. Környezetvédelem: A marosvasarhelyi református diákok tartottak egy bemutatót arról, hogy mi a gond ezzel a világgal és mit kellene tegyünk ennek megmentése érdekében!!! Ezek közül felsorolok egy néhányat: például nagyon nagy gondot csinálnak a nagy gyárkémények, amik éjjel nappal kibocsájtják a káros szennyez ő déseket, vagy a sok szemetet nem kellene eldobni, mint, ahogyan azt sokan teszik, hanem be kell tenni az annak kinevezett szemetesládába, vagy a papiroknak mind a két felére kellene írjunk, hogy ne keljen kivágni sok fát, mert mint tudjuk, sok káros szenyez ő dést beszívnak a növények. Egyel ő re ennyit szeretnék mondani rövíden, de érdemes volt elmenni arra az el ő adásra, mert sok jót és fontos információt elmondtak, nem csak annyit, amennyit én felsoroltam. Csak annyit szeretnék hozzáf ű zni, hogy mi is kell tegyünk a környezetünkért, mert mi, lehet, hogy elélünk benne, de az is megtörténhet, hogy a gyermekeink vagy az unokáink már nem. Egy idézettel szeretnék zárni: “ A Földet nem a szüleinkt ő l kaptuk örökbe, hanem az el ő deinkt ő l kölcsön!!”

12 2009 március 24-én: 4 a „Ziua por ţ ilor deschise al poli ţ iei” din Zal ă u rendezvényen is résztvettek a YooToo klubtagok, majd ezt követte a 26-án megszervezett „INTEGRÁLÓDÁS”-ról szólló kerekasztal megbeszélés. Lásd a meghívót a következ ő oldalon.

13 Gál Szilárd Kátai Timea Katona Brigitta Király Mózes Lakatos Rolland Lakatos Tamás Pap Andrea Anita Balog Anetta Bántó Dániel Benedek Zoltán Boda Levente Bonczidai Boglárka Domokos József Domokos Norbert Püsök Gábor Szatmári Renáta Szikszai Helga Tordai Boglárka Varga Tibor Vári Balázs Vincze Noémi 2009 március 26-án du 15 órai kezdettel a YooToo klubtagok szeretettel várnak minden érdekl ő d ő t a kerekasztal megbeszélésre. Meghívottak: 1.Csillag Tünde – pszihológus 2.Pa ş ca Gheorghe és Ardelean Sorin rend ő rök (képek)

14 Képek az „INTEGRÁLÓDÁS”-ról

15  Fonts:  1. Brad  2. Acoustic Bass  3. BASEHEAD  4. Poor Richard


Letölteni ppt "A Zilahi Református Wesselényi Kollégiumban ! 2009 február 24."

Hasonló előadás


Google Hirdetések