Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Cappuccino & Black coffee.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Cappuccino & Black coffee."— Előadás másolata:

1 Cappuccino & Black coffee

2 Összetevők 1. Non-dairy Creamer (Palm milk powder) = Pálma tejpor
2. Arabica Instant Coffee = Azonnal oldódó kávé 3. Ganoderma Powder = Ganoderma gomba őrlemény 4. Collagen = Kollagén 5. Moringa Powder = Moringa őrlemény

3 Összetevők 6. Calcium L-threonate = Kálcium
7. L Carnitine L Tartrate = Karnitin 8. Coenzym Q 10 = Koenzim 9. Grape Seed Extract = szőlőmag kivonat 10. Kidney Bean Extract = bab kivonat

4 Összetevők 11. Cactus Extract = kaktusz kivonat
12. Gingseng extract = Ginzeng kivonat 13. Stevia = növényi édesítőszer

5 1. Non-dairy Creamer (Palm milk powder) = Pálma tejpor
A cappuccino tejet nem tartalmaz, pálma tejporral helyettesítik, így bátran fogyaszthatják a tejcukor érzékenyek is.

6 2. Arabica Instant Coffee = Azonnal oldódó kávé
Évszázadok óta a legkiválóbb kávéfajta magjából készített kávé az arabica kávé. Az ínyencek körében az arabica finomabb és a legjobb minőségű kávébab hírében áll. Ízében és aromájában felülmúlja bármelyik más kávéfajtát.

7 2. Arabica Instant Coffee = Azonnal oldódó kávé
Ezzel a kávéval megtapasztalhatjuk a kávézás tökéletességét és igényességét. A kávé fogyasztása esetén serkentő hatással van a központi idegrendszerre, a szívre, a véredényekre és vizelethajtó hatása miatt a vesékre is. A csersav stimulálólag hat az érrendszerre, kitágítja az érfalat.

8 3. Ganoderma Powder = Ganoderma gomba őrlemény
A Ganoderma lucidum - magyar nevén pecsétviaszgomba - legfontosabb hatóanyaga a poliszacharid és a szerves germánium. A Kínában több ezer éve használt növényt ma már nálunk is sikeresen alkalmazzák egészségügyi problémák kezelésében. A Ganoderma gomba segít helyreállítani a szervezet megbomlott egyensúlyát, megoldást jelent a túlsavasodás és a méreganyagok okozta betegségek sokaságára, mivel a panaszok kiváltó okát kezeli.

9 3. Ganoderma Powder = Ganoderma gomba őrlemény
Erősíti az immunrendszert, illetve támogatja a szervezet öngyógyító képességét. A Ganoderma gomba hasznos vegyületei támogatják, erősítik egyebek közt a szív- és keringési rendszert, a légzőszervek és az immunrendszer működését emellett gyulladás gátló és tumor ellenes hatással is bír.

10 3. Ganoderma Powder = Ganoderma gomba őrlemény
Segít a különféle emésztőrendszeri problémákon. A Ganoderma gomba értékes tápanyagokat, esszenciális aminosavakat, zsírsavakat, vitaminokat, polifenolokat, rostokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, valamint antioxidánsokat tartalmaz.

11 4. Collagen = Kollagén: Csökkenti az ízületi bántalmakat, javítja a bőrszövet minőségét. Elősegíti a csontok és az inak, porcok regenerációját. Lassítja az öregedést. Mia a kollagén? Egy nagy teherbírású rostos protein, amely az egyik legfontosabb alkotóeleme a csontnak, porcnak, ízületnek, inaknak, szalagoknak és egyéb kötőszövetnek (bőr, köröm, haj).

12 5. Moringa Powder = Moringa őrlemény
A moringafa leveléből készült kivonat a cappuccino és a fekete kávé egyik fő hatóanyaga. Természetes élénkitő hatása hosszan tartó, nem terheli a szervezetet. 90 -féle tápanyagot és 46 -féle antioxidánst tartalmaz. Immunerősítő, vérnyomásjavító, csökkenti az ízületi gyulladás tüneteit, jó hatású a vércukorszint szabályozásában. Magas C-vitamin és vastartalma a vérképzést segíti, a természetes calcium fontos szerepet játszik a csontanyagcserében, jó hatású csontritkulásban.

13 5. Moringa Powder = Moringa őrlemény
A-vitaminja szükséges a jó látáshoz, magas rosttartalma emésztésjavító, székletrendező, jó hatású magas vérnyomásban, cukorbetegségben. A moringa jótékony hatásai: Növeli a szervezet természetes védekező rendszerét Javítja az agy és a szemek vérellátását Elősegíti az anyagcserét Javítja a test sejtszerkezetét Halványítja a ráncokat, szépíti a bőrt

14 5. Moringa Powder = Moringa őrlemény
A moringa jótékony hatásai: Javítja a vese és a máj működését Energiát ad Segíti az emésztést Gyulladáscsökkentő Javítja az általános közérzetet Szabályozza a vércukorszintet

15 6. Calcium L-threonate = Kálcium:
Segít fenntartani a porc - és ízületi porc szerkezetét. Segíti a kötőszövet karbantartását. Részt vesz a csontképződésben. Elsődleges hatása a csontok és a fogak felépülése és épen tartása. Erős csontozat és fogazat csak elegendő kalcium jelenlétében alakulhat ki. Szerepet játszik az idegrendszer működésében, az izmok összehúzódásában, segít a szervezetnek például a szabályos szívműködésben, a mélyebb alvásban, az idegrendszer megerősítésében. Előnyösen hat az enzimek működésére, mérsékli a légúti allergiás tünetek erősségét. Szükséges továbbá a véralvadáshoz, hasznos lehet hát- és derékfájásban szenvedők számára.

16 7. L Carnitine L Tartrate = Karnitin
A szívizom számára, valamint a növekedéshez, fejlődéséhez, és az izomzat fejlődéséhez nélkülözhetetlen. Helyreállítja a normális szívműködést, javítja az izomzat oxigénellátását. Szívbetegségek megelőzésére használható. A már kialakult szívbetegség esetén javítja a szív teljesítményét, segít a normális működés helyreállításában.

17 7. L Carnitine L Tartrate = Karnitin
Nagy mértékben csökkenti a koszorúér- elmeszesedésből származó szorító fájdalmat, mely a vér szállítóképességének csökkenéséből ered. Ezt nevezik anginának. Légzési elégtelenség, illetve nehézségek esetében is segít, mivel növeli az izmok oxigénellátását. Nagyon jelentős zsírégető hatása, melynek következtében sok fogyókúrás termék lényeges összetevője.

18 7. L Carnitine L Tartrate = Karnitin
Az L-karnitin hatása, jótékony tulajdonságai: Az L-karnitin megakadályozza a zsírok lerakódását; energiává alakítja a testben tárolt zsírokat = növeli az energiaszintet; javítja a szervezet teljesítőképességét, csökkenti a kimerültséget; csökkenti a testtömeg indexet (BMI), és segíti a sovány izomzat kiépítését; megköti az anyagcsere során létrejövő savakat; ( L- karnitin hiánya esetén a savakat a zsírszövet elraktározza, ami nehezíti a fogyást) csökkenti a szervezet tápanyagigényét ( alacsony L- karnitin szintnél nő a szervezet tápanyagigénye)

19 8. Coenzym Q 10 = Koenzim: A Q10 koenzimről széleskörűen ismert, fokozza a sejtek energiaszintjét. A szénhidrátokból a szervezetben energia képződik, ebben a folyamatban nélkülözhetetlen a Coenzym Q10, mely egyben az egyik legfontosabb antioxidáns a vérben. A Coenzym Q10 a legnagyobb energiaigényű szervekben, az izmokban és a májban található legnagyobb mennyiségben. A Coenzym Q10 termelődése a szervezetben a 20. életév után fokozatosan csökken, ezért egyre jobban rá vagyunk utalva a táplálékkal bevitt forrásokra.

20 9. Grape Seed Extract = szőlőmag kivonat
Fontos antioxidánsok a szervezet számára Erős antioxidáns, szabad gyökmegkötő hatása 18-szor jobb, mint a C-vitaminnak. Erősíti a hajszálerek falait, és véd a meszesedéstől, ezért kiváló szív-, és érrendszeri betegségek megelőzésére. Jótékonyan hat a koleszterin szintre is. Védi a sejtek genetikai anyagát, ezért gátolja a rákos sejtek kialakulását. Javítja a látást. Gyulladás gátló hatással is bír, hasznos reumatikus és ízületi problémák estén. Felvértezi a szervezetet a stressz ellen, lassítja az öregedési folyamatokat, agyér elmeszesedésben szenvedőknél is javíthatja a memóriát. Szépíti a bőrt és a hajat.

21 10. Kidney Bean Extract = bab kivonat
Erős antioxidáns hatása van. Segíti a vércukor szabályozását, védi a sejteket. A vesebab kivonat gátolja az alfa-amiláz emésztőenzim működését, amely fontos szerepet játszik az emésztési folyamatokban. Mint emésztőenzim, az alfa-amiláz felelős a keményítőtartalmú szénhidrátok lebontásáért, mely folyamat során a keményítőt megfelelő formátumúvá alakítja az emésztőrendszer számára.

22 11. Cactus Extract = kaktusz kivonat
Salaktalanít, emésztő serkentő hatása van. A kaktusz kivonat támogatja a cukor- és zsíranyagcserét, ezzel segítve a testsúly kontrollt.

23 12. Gingseng extract = Ginzeng kivonat
A sokoldalú ginzeng elismert gyógynövény. A hatásért felelős vegyületek, a ginzenozidok a stressz által okozott tüneteket szüntetik meg, és növelik a szellemi, fizikai teljesítőképességet. A ginzeng alkalmazható a munkateljesítmény fokozására, a koncentráló képesség növelésére, betegség utáni lábadozásokban, fáradtságérzet, kimerültség esetén. Egyéb összetevők a panaxanok, melyek a vércukorszintet csökkentik, és a poliszacharidok, melyek immunerősítő hatásúak.

24 12. Gingseng extract = Ginzeng kivonat
Tanulmányok szerint a ginzeng egyes frakciói antioxidáns hatással rendelkeznek, és jelentős szerepet játszhatnak az érelmeszesedés, a máj és a szembetegségek kialakulásának megelőzésében. A szakértők egyértelműen elismerik a ginzeng általános szervezeterősítő hatását. A ginzeng kivonat pozitív hatást gyakorol az energiaháztartásra – elsősorban azáltal, hogy növeli a szervezet oxigénfelvevő képességét –, és így csökkenti a napi fáradtságérzet. A kivonat a központi idegrendszerre is kedvezően hat, segít a stressz oldásában, enyhíti a testi és szellemi feszültséget, ezen kívül immunrendszer-erősítő hatása is van.

25 13. Stevia = növényi édesítőszer
A Paraguay-ból származó növényt dél-amerikai indiánok már évszázadokkal ezelőtt felfedezték. A stevia egy olyan természetes édesítőszer, melyet a világ számos táján évszázadok óta fogyasztanak, melynek levele 30-szor édesebb a cukornál. Figyelemre méltó, hogy fogszuvasodást nem okoz. Csökkenti a vérnyomást, azon kívül, hogy nem emeli a vércukor szintet és nulla kalóriás, nagyon sok jótékony hatását állapították meg a kutatók.

26 13. Stevia = növényi édesítőszer
Emellett kiderült, hogy ennek a növénynek baktériumölő hatása van. Gombaölő hatása miatt kiválóan HASZNÁLHATÓ Candida kúra alatti édesítésre. A gyulladásos bőrbetegségekre is kiválóan alkalmas. A stevia szénhidrát tartalma nulla, ennek köszönhetően azok az emberek is fogyaszthatják, akik nem fogyaszthatnak finomított cukrot. Mivel nem tartalmaz szénhidrátot, így nem befolyásolja a hasnyálmirigy inzulintermelését, vagyis normál szinten tartja azt.

27 13. Stevia = növényi édesítőszer
Fontos azt is megjegyezni, hogy a stevia a véráramba kerülése során képes csökkenteni a glükóz mennyiségét, vagyis a hasnyálmirigy működését segíti elő. Növeli a glókoztoleranciát és serkenti az inzulintermelést, így mindkét típusú cukorbetegség kezelésében nagy szerepet játszik. A steviát tehát be lehet építeni az állandó étrendbe is, hiszen a cukorbetegek és a diétázók számára is előnyös tulajdonságokkal bír, valamint a fent említett betegségek megelőzésében is szerepet játszhat.

28 „Legyél szabad és gondtalan!”

29 Ayura Herbal cappuccinoról és
Orvosi vélemények az Ayura Herbal cappuccinoról és fekete kávéról

30 Dr. Szomolya Zoltán – Belgyógyász véleménye az Ayura Herbal Cappuccinoról és Fekete Kávéról
Dr. Szomolya Zoltán vagyok. Szeretném elmondani véleményemet az Ayura Herbal Cappuccinoról és Fekete Kávéról illetve azok összetevőiről. Megpróbálom egy orvos szemével elemezni, mégis közérthetően elmondani ennek a terméknek a tulajdonságait, miért tartom ezket az italokat, a legjobb cappuccinonak és fekete kávénak, amivel eddig találkoztam.

31 Dr. Szomolya Zoltán – Belgyógyász véleménye az Ayura Herbal Cappuccinoról és Fekete Kávéról
A termékek az ayurvéda gyógynövénytudományának több ezer éves tapasztalatán alapszik. Egyesíti a kávé természetes élvezeti hatását a növények gyógyító erejével. Közismert, hogy a coffein emeli a vérnyomást és a pulzusszámot, ezért sokan káros szenvedélynek tekintik. Ha ehhez hozzávesszük a hozzáadott tejet és cukrot, igazat adok nekik.

32 Dr. Szomolya Zoltán – Belgyógyász véleménye az Ayura Herbal Cappuccinoról és Fekete Kávéról
A népesség egy része tejcukor-érzékeny, de a tehéntejben található testidegen fehérjék, enzimek, hormonok sok olyan betegséget idézhetnek elő, amelyekről igazán soha nem derül ki, hogy végső soron a tej okozza, ezért veszélyesek.

33 Dr. Szomolya Zoltán – Belgyógyász véleménye az Ayura Herbal Cappuccinoról és Fekete Kávéról
Orvosként rendkívül sokszor találkozom a népesség kb.10-12%-át érintő cukorbetegség számos szövődményével, az ingadozó vércukorszint által okozott érszűkület, szem-, vese- és végtagi keringészavar okozta károsodásokkal. A diabetes gyakorisága a statisztikák szerint egyértelmű növekedést mutat. Nehezen kezelhető betegség, a szövődmények megjelenése a legszigorúbb diéta és gyógyszeres terápia ellenére igen nagy százalékban jelentkezik.

34 Dr. Szomolya Zoltán – Belgyógyász véleménye az Ayura Herbal Cappuccinoról és Fekete Kávéról
Az Ayura cappuccinoban és fekete kávéban, ezeket a potenciális betegségforrásokat tökéletesen kiiktatták, sőt több gyógynövénynek kedvező hatása van a vércukorszintre, ezen keresztül pedig a cukorbetegségre. Először: is a cappuccino tejet nem tartalmaz, pálma tejporral helyettesítik, Másodszor: a cappuccino illetve a fekete kávé nem tartalmaznak cukrot, helyette steviát használnak, ami egy dél-amerikai növény, melynek levele 30-szor édesebb a cukornál. Ennek ellenére a vércukorszintet nem emeli, segíti a hasnyálmirigy inzulintermelését, ezért cukorbetegek is fogyaszthatják, nem okoz fogszuvasodást, baktérium-és gombaölő hatása van, a vérnyomást is csökkenti.

35 Dr. Szomolya Zoltán – Belgyógyász véleménye az Ayura Herbal Cappuccinoról és Fekete Kávéról
A termékekben megtalálható vesebab kivonat lassítja a szénhidrátok felszívódását, ami csökkenti a vércukorszint ingadozását. A szőlőmag-kivonat érvédő hatásai lassítják az érelmeszesedés kialakulását és javítják a keringést. A cappuccino és a fekete kávé élénkítő hatását több összetevő biztosítja. Az arabica kávé az egyik legfinomabb, legaromásabb kávébabból készül.

36 Dr. Szomolya Zoltán – Belgyógyász véleménye az Ayura Herbal Cappuccinoról és Fekete Kávéról
A moringafa leveléből készült kivonat a cappuccino és a fekete kávé egyik fő hatóanyaga. Természetes élénkitő hatása hosszan tartó, nem terheli a szervezetet. 90 -féle tápanyagot és 46 -féle antioxidánst tartalmaz, immunerősítő, vérnyomásjavító, csökkenti az ízületi gyulladás tüneteit, jó hatású a vércukorszint szabályozásában. Magas C-vitamin és vastartalma a vérképzést segíti, a természetes calcium fontos szerepet játszik a csontanyagcserében, jó hatású csontritkulásban. A- vitaminja szükséges a jó látáshoz, magas rosttartalma emésztésjavító, székletrendező, jó hatású magas vérnyomásban, cukorbetegségben.

37 Dr. Szomolya Zoltán – Belgyógyász véleménye az Ayura Herbal Cappuccinoról és Fekete Kávéról
A moringa jótékony hatásai: Növeli a szervezet természetes védekező rendszerét Javítja az agy és a szemek vérellátását Elősegíti az anyagcserét Javítja a test sejtszerkezetét Halványítja a ráncokat, szépíti a bőrt Javítja a vese és a máj működését Energiát ad Segíti az emésztést Gyulladáscsökkentő Javítja az általános közérzetet Szabályozza a vércukorszintet

38 Dr. Szomolya Zoltán – Belgyógyász véleménye az Ayura Herbal Cappuccinoról és Fekete Kávéról
A ginzeng-kivonat általános élénkítő, frissítő, fiatalosító hatását mindenki ismeri. Ezt a növényt már éve használják gyógyításra. Erősíti az immunrendszert, segít leküzdeni a kimerültséget, stresszt, depressziót. Étvágygerjesztő, segíti az emésztést, stimulálja a belső elválasztású mirigyeket, javítja a vércukorszintet. A ginzenggyökér számos tápanyagot, E- és B-vitamint, ásványi anyagokat (mangán, réz, cink) és poliszacharidokat, továbbá szterineket, flavonoidokat, illóolajokat tartalmaz.

39 Dr. Szomolya Zoltán – Belgyógyász véleménye az Ayura Herbal Cappuccinoról és Fekete Kávéról
A Ganoderma alkotórészei: 1) POLISZACHARIDOK Fő funkciói: immunrendszer erősítő antioxidáns hatású koleszterin szint csökkentő

40 Dr. Szomolya Zoltán – Belgyógyász véleménye az Ayura Herbal Cappuccinoról és Fekete Kávéról
2) TRITERPÉNEK Fő funkciói: koleszterin szint csökkentő magas vérnyomás csökkentő stressz tűrőképesség növelése

41 Dr. Szomolya Zoltán – Belgyógyász véleménye az Ayura Herbal Cappuccinoról és Fekete Kávéról
3. ADENOSEIN: Fő funkciók: meggátolja a vérlemezkék összetapadását megjavítja a vérkeringést erősíti az idegi és az agyi funkciókat

42 Dr. Szomolya Zoltán – Belgyógyász véleménye az Ayura Herbal Cappuccinoról és Fekete Kávéról
4. SZERVES GERMANIUM: Fő funkciók: megjavítja a sejtek oxigén ellátását immunrendszer erősítő

43 Dr. Szomolya Zoltán – Belgyógyász véleménye az Ayura Herbal Cappuccinoról és Fekete Kávéról
A készítmények ezeken kívül tartalmaz még Q10 vitamint, ami a szív legfontosabb energiaforrása, kollagént, ami fő összetevője a bőrnek és fontos az ízületek rugalmasságának megőrzésében. L-karnitint, ami energiát ad az izmoknak és segíti a lerakódott zsír lebontását, és kaktusz kivonatot, mely az emésztést javítja és méregtelenítő hatása is van. A jól összeválogatott gyógynövények a legtöbb, gyakori betegségre jótékony hatásúak, ezzel párosítva a kávé általános frissítő hatását, igazán egészséges italt kapunk. Találtam egy olyan élvezeti cikket, amit nyugodtan fogyasztható káros mellékhatások nélkül, sőt még gyógyulok is közben. Érdemes kipróbálni, az ayurvedikus gyógynövények hatása garancia a termék minőségére. Egészségünkre!


Letölteni ppt "Cappuccino & Black coffee."

Hasonló előadás


Google Hirdetések