Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Kelet-Közép-Európai régió első főzőcsatornája!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Kelet-Közép-Európai régió első főzőcsatornája!"— Előadás másolata:

1

2 A Kelet-Közép-Európai régió első főzőcsatornája!
TV Paprika Tartalom, ami mindenkit érdekel, hiszen enni mindenki szeret! Gazdag programválaszték: Magyar, Román, Cseh, Francia, Brit, Amerikai, Ausztrál, Spanyol és Ázsiai műsorok Receptgyűjtemények Praktikus, hasznos konyhai tippek és tanácsok 24 órában a hét minden napján A Kelet-Közép-Európai régió első főzőcsatornája!

3 CÉLCSOPORT ÉS LEFEDETTSÉG
A csatorna elsődleges célcsoportja: éves férfiak és nők Minőség orientált Magas vásárlóerővel rendelkező Saját házzal/lakással rendelkező Családos Magas színvonalat igénylő LEFEDETTSÉG A Tv Paprika több, mint 4 millió háztartásban elérhető a Kelet-Közép-Európai régióban. Magyarország: háztartás Cseh Köztársaság: háztartás Románia: háztartás

4 PROGRAM STRATÉGIA Hosszú formátumok fix műsorsávokban.
Sztárséfek a fókuszban: Jamie Oliver, Nigella Lawson, Heston Blumenthal és Gordon Ramsay. Saját gyártású műsorok minden nap a TV Paprika arcaival. A minőség garantálása érdekében olyan nagy múltú disztribútoroktól vásárolunk, mint a BBC vagy a Fremantle. A csatorna több szinten is interaktív: saját weboldalt működtet, aktív facebook profillal rendelkezik és branded magazint jelentet meg (Reader’s Digest kooperáció).

5 2011-es siker sorozatok Jamie 30 perces kajái Formátum: 40x30’
A Fickó F-el 5. évad Formátum: 13x60’ Ramsay és a nagy sikerű Fickó F-fel sorozat készítői újra lendületben. Legújabb küldetésük, hogy megtalálják Nagy-Britannia legjobb családi vendéglőjét. Jamie 30 perces kajái Formátum: 40x30’ Jamie 30 perces kajái egy gyors tempójú, 40 részes sorozat, amiben Jamie Oliver hasznos tanácsokkal látja el a konyhában járatlan nézőket. Heston Blumenthal zseniális lakomái 2. Évad Formátum: 7x60’ Heston visszatér egy második évadra, hogy fantasztikus lakomáival ezúttal is elkápráztasson bennünket. Tartsanak velünk, hogy megcsodálhassák sztárszakácsunk Willie Wonka, Hófehérke és a hét törpe, Hamupipőke, Jancsi és Juliska vagy éppen Frankenstein, Dracula és Dr Jekyll és Mr Hyde stílusában komponált vacsorakölteményeit.

6 2011-es siker sorozatok Gordon Ramsay: A nagy szökés 2. évad
Formátum: 4x60’ A sorozat második évadjában Gordon újra útrakel, hogy azzal foglalkozhasson, amit a legjobban szeret csinálni: felkutatni a világ legjobb ételeit és próbára tenni saját magát szélsőséges körülmények között. Ezúttal nem csak egy országba látogat el, kalandvágytól hajtva beutazza Dél-Kelet Ázsia legizgalmasabb kulináris állomásait: Tájföldet, Kambodzsát, Malájziát és Vietnámot. Gordon Ramsay: Étterem életre-halálra Formátum: 11x30’ Gordon Ramsay legújabb sorozatában fáradtságot nem kímélve körbeutazza az Egyesült Királyságot olyan kiváló éttermek után kutatva, amelyek a gasztronómia legfelsőbb fokát képviselik. Utazása során végiglátogatja a különböző népek ízeit képviselő konyhákat és kőkemény próbáknak veti alá őket. A tesztek nem szimplán megterhelőek, Gordon minden étterem rémálmait szabadítja a jelöltekre: türelmetlen turistacsoportok, szőrszálhasogató, álcázott ételkritikusok majd mindezek tetőzése képen az adott ország konyhájának hírneves szakértői térnek be versenyzőinkhez. Tartson velünk, hogy megtudja melyikük bizonyult érdemesnek Ramsay Legjobb Étterem címének elnyerésére!

7 2011-es siker sorozatok TEHETSÉGKUTATÓ VERSENYEK
2011-ES PROGRAMAJÁNLAT, SAJÁT GYÁRTÁSÚ MŰSOROK TEHETSÉGKUTATÓ VERSENYEK Absolute chef – Vajon ki lesz a TV Paprika új cseh séfje? Casting – A tehetségkutató műsor végigköveti és bemutatja azt a folyamatot, ahogy több száz jelentkező közül kikerül a TV Paprika új szakácsa. FEDEZZE FEL FRANCIAORSZÁGOT ÉS OLASZORSZÁGOT! Christophe Provance-ban – Christope Deparday francia mesterszakács új sorozatában Provence-ba, Franciaország egyik legromantikusabb vidékére repíti a nézőket. Olasz meló – Itália kulináris szempontból legérdekesebb helyszíneit ízig-vérig helyi „szakértőkkel” járjuk körbe!

8 2011- ES SAJÁT GYÁRTÁSÚ MŰSOROK
SPECIÁLIS NÉZŐI CSOPORTRA CÉLZOTT MŰSOROK Miniséf – Fiatal séfjeink segítségével olyan ételek receptjeit tanulhatják meg a gyerekek, amiket felnőttek segítsége nélkül, maguk is egyszerűen és biztonságosan el tudnak készíteni. Ahoj Halország – sorozatunkban Szlovákia és Csehország legjobb vizei, és persze legfinomabb halai kerülnek terítékre. Bódi Margó ízvilága – Margó első önálló főzősorozatában a családi kedvenceket készíti el a sógornője, Ági segítségével. Bandi a hegyen – sorozatunkból kiderül, miért jó túrázni, milyen alapvető eszközökre van szüksége egy természetjárónak, hogyan építhetünk halcsapdát, hogyan rakjunk tüzet nedves fából, és hol főzzünk, ha esik az eső. Legénykonyha – Egy műsor agglegényekről, de nem csak agglegényeknek.

9 2011-ES SAJÁT GYÁRTÁSÚ MŰSOROK
Receptdaráló 50 órás stúdiósorozat 200x15” A Receptdaráló két állandó műsorvezetője, Bede Róbert és Serényi Zsolt új műsorában a praktikumé és a hétköznapi kreativitásé a főszerep. A Receptdaráló ugyanis olyan ételek elkészítését mutatja be, ami megkönnyíti a háziasszonyok dolgát a család heti menüjének összeállításában. Serényi Zsolt Magyar sztárséf Béres Alexandra Magyar fitnessbajnok Bede Róbert A Magyar konyha szakértő séfje

10 2011-ES SAJÁT GYÁRTÁSÚ MŰSOROK
2011-ES PROGRAMAJÁNLAT, SAJÁT GYÁRTÁSÚ MŰSOROK Fitt-térítők 1. és 2. évad 12 órás sorozat 25x30” Megszületett az elhatározása, hogy egészségesebb életet éljen? Fitt-térítőink, Béres Alexandra és Serényi Zsolt személyre szabott tanácsokkal és receptekkel segítenek megváltoztatni életmódját! Béres Alexandra Magyar fitnessbajnok Serényi Zsolt Magyar sztárséf

11 2011-ES SAJÁT GYÁRTÁSÚ MŰSOROK
Sztárok a pácban 12 órás stúdiósorozat 25x30” Sztárjainkra rájár a rúd – vagy ez esetben inkább a nyújtófa. Nem elég, hogy szórakoztatnak bennünket hivatásukkal, legyen az színészet, zene vagy tánc, mi egyre többet követelünk tőlük – most éppen azt, hogy egy gyors példa után utánozzák le egy profi szakács főztjét mindössze húsz perc alatt egy stúdiónyi éhes közönség előtt. Kíváncsi rá hogy áll a serpenyő Ganxsta Zolee kezében vagy hogy mit kezd Komár Laci egy fasírttal? Akkor kapcsoljon a TV Paprikára és kövesse nyomon híres emberek vívódásait a konyhában Bede Róbert új sorozatában! Bede Róbert A Magyar konyha szakértő séfje

12 2012 Programing Donna Hay – Frissen, gyorsan, egyszerűen
Fremantle 13x30min Mad Hungry with Lucinda Scala Quinn Fremantle 40x30min

13 2012 - Desszertsáv Baking Made Easy Glamour Puds s1 & s2
Fremantle – 6x30min Glamour Puds s1 & s2 Electric Sky – 10x30min + 10x30min Cupcake Wars S1 Passion – 9x60min

14 Receptdaráló Receptdaráló Magyar, cseh és lengyel formátum

15 atmedia Kft. 1139 Budapest Pap Károly street 4-6 tel fax


Letölteni ppt "A Kelet-Közép-Európai régió első főzőcsatornája!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések