Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A telefon ÁFA visszaigénylési lehetőségei. Nincs térítés / továbbszámlázás Nincs magáncélú használat Nincs közteher (Bizonyítani kell!) Az előzetesen.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A telefon ÁFA visszaigénylési lehetőségei. Nincs térítés / továbbszámlázás Nincs magáncélú használat Nincs közteher (Bizonyítani kell!) Az előzetesen."— Előadás másolata:

1 A telefon ÁFA visszaigénylési lehetőségei

2 Nincs térítés / továbbszámlázás Nincs magáncélú használat Nincs közteher (Bizonyítani kell!) Az előzetesen felszámított ÁFA 70%-a visszaigényelhető, 30%-a nem. Vélelmezett, 20%-os magáncélú használat Nem kell bizonyítani Vannak közterhek Az előzetesen felszámított ÁFA 70%-a visszaigényelhető, 30%-a nem DE: ha bizonyítják ellenőrzés során a magánhasználatot, akkor már adóhiány léphet fel! Tételes kigyűjtéssel a magáncélú használat megállapítása, de tovább nem téríttetése Bizonyítani kell Vannak közterhek Visszaigényelhető ÁFA kiszámítása: Nincs közteher, nincs magánhasználat Van magánhasználat, van közteher, de nem térítik

3 Van térítés Tételes kigyűjtés és továbbszámlázás A teljes magánhasználatot továbbszámlázzák A magánhasználatnak csak egy részét számlázzák tovább; van közteher! A továbbszámlázás a számla 30%-át elérinem éri el Az előzetes ÁFA teljes összege visszaigényelhető. Az előzetes ÁFA 70%-a visszaigényelhető, 30%-a nem. A meg nem térített magánhasználatra jutó ÁFA-t le kell vonni a számlában szereplő ÁFA-ból. A továbbszámlázás a számla 30%-át elérinem éri el A meg nem térített magáncélú beszélgetésre jutó ÁFA-val csökkentett előzetes ÁFA teljes egészében visszaigényelhető. A meg nem térített magáncélú beszélgetésre jutó ÁFA-val csökkentett előzetes ÁFA 70%-a vissazigényelhető, 30%-a nem.


Letölteni ppt "A telefon ÁFA visszaigénylési lehetőségei. Nincs térítés / továbbszámlázás Nincs magáncélú használat Nincs közteher (Bizonyítani kell!) Az előzetesen."

Hasonló előadás


Google Hirdetések