Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

INVITEL INNOMAX DÍJ 2010. I. KATEGÓRIA 5-19 fős vállalkozások.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "INVITEL INNOMAX DÍJ 2010. I. KATEGÓRIA 5-19 fős vállalkozások."— Előadás másolata:

1 INVITEL INNOMAX DÍJ 2010

2 I. KATEGÓRIA 5-19 fős vállalkozások

3 A kategória győztese: GISDATA Kft. (ESRI Magyarország Kft.) Fejlesztés: GISearch térkép-alapú keresőmotor

4 GISDATA Kft. Leírás: A személyre szabott reklám jelenleg ismert leghatékonyabb módszere az internetes keresőmotorok alkalmazása. A GISearch technológia a keresőmotorokat kiterjeszti a térbeli vetülettel. A keresések nem relevancia, hanem földrajzi közelség alapján kerülnek rangsorolásra, így a mobileszközökön tipikus, helyzetalapú keresések végrehajthatóvá válnak. Eredmények: A keresőmotor nem csupán végfelhasználói szolgáltatásra lesz alkalmas, hanem automatizált POI adatbázis-szolgáltatások nyújtására is.

5 A kategória különdíjasa: Mg Park Fejlesztés: Kertépítés online támogatással

6 Mg Park A KÜRT Zrt. különdíja elsősorban az innovatív szemléletet a személyiséget díjazza. Azt az attitűdöt, hogy egy egyszemélyes kertészettel foglalkozó mikrocég vezetője felismeri, hogy muszáj egy szinttel feljebb lépnie vállalkozásának és képes saját erejéből megtanulni, hogy hogyan kell alkalmazni az internetet. Leírás: Manapság elengedhetetlen az internet, az e-mail és a weboldalak használata. A vállalkozás előrelendítésében nagyon sokat segített a levelezőrendszer használata és a weboldal fejlesztése. Eredmények: Közvetlen és gyors elérés, azonnali reagálási lehetőség, írásbeliség. Ezzel az újítással a vállalkozás az egész ország területéről elérhetővé vált. A weboldalon lehetőség van a vizuális megjelenítésre, aminek nagyon nagy hatása van.

7 II. KATEGÓRIA 20-69 fős vállalkozások

8 A kategória győztese: NETLOCK Kft. Fejlesztés: Hiteles Elektronikus Taggyűlés

9 NETLOCK Kft. Leírás: A Hiteles Elektronikus Taggyűlés (Public Key Infrastructure) rendszer egyedülálló módon ötvöz több különálló távkonferencia funkciót. Egyszerre biztosítja találkozók, megbeszélések, gyűlések menetének és eredményeinek hiteles rögzítését, a jogszabályi megfelelést, szem előtt tartva a rugalmas és költségkímélő használatot. Eredmények: A piacon létezik többféle megoldás gyűlések elektronikus eszközökön történő megtartására. Azonban egyik sem biztosítja a döntések teljes bizonyító erejű (azaz valós joghatással bíró), akár közjegyző által is elfogadható hitelességet.

10 III. KATEGÓRIA 70-250 fős vállalkozások

11 A kategória győztese: NEXON Kft. Fejlesztés: Költséghatékony komplex humán erőforrás menedzsment és vállalatirányítási megoldás

12 NEXON Kft. Leírás: Az utóbbi években népszerűvé váltak a SaaS formájában kínált megoldások. A koncepció az elmúlt években leginkább a vállalatirányítási rendszerek (ERP), illetve az emberi erőforrás-kezelés (HRMS) területén terjedt el. A NEXON piacvezető alkalmazásai teljes körű megoldást jelentenek a humánerőforrás menedzsment területén. Eredmények: A megoldás lehetővé teszi, hogy jelentős informatikai üzemeletetési és beruházási költségeket megspórolva a KKV szektor szereplői is hozzájussanak a legkorszerűbb ERP és HRMS rendszerekhez, felzárkózva ezzel a nagyvállalati szegmensben lévő versenytársaikhoz.

13 INVITEL INNOAPPS DÍJ 2010

14 „NE SZÓRAKOZZ!” KATEGÓRIA

15 A kategória győztese: Huszár Csaba Fejlesztés: Car GPS alkalmazás

16 HUSZÁR CSABA – Car GPS alkalmazás Leírás: Az alkalmazás képes lementeni az autó koordinátáit, majd oda-vissza tud navigálni a Google Maps segítségével. Ugyanígy képes bármilyen helyszín koordinátáinak lementésére és utólag visszanavigálni bennünket. A programban twitter kliens is van, így meg tudjuk osztani másokkal azt, hogy épp hol vagyunk. Eredmények: Sokkal könnyebb lesz megtalálni a különböző helyeket illetve parkolóhelyeket, mert a programon belül két érintés után már látjuk, hogy pontosan hol is parkoltunk le.

17 „SZÓRAKOZZ!” KATEGÓRIA

18 A kategória győztese: Ivády Zsolt Fejlesztés: Gondolkodj okosan

19 A Gondolkodj Okosan egy kvíz alapú online játék amely 4, minden magyar ember számára fontos témakört ölel fel. Segítségével megmutathatjuk, hogy mennyire vagyunk jártasak a jog, a KRESZ, az etika, vagy magyar történelem terén. Ivády Zsolt - Gondolkodj okosan

20 A kategória győztese: Kátai Imre József Fejlesztés: CoverWall

21 A CoverWall alkalmazás egy eszköz arra, hogy újra felfedezzük rég elfeledett zenei albumainkat. Segítségével mozgó, interaktív háttérképet varázsolhatunk számítógépünkre, amely segít felidézni a régen hallgatott albumokat, vagy kiválasztani, hogy mit hallgassunk akkor, amikor éppen nincs ötletünk, hogy mihez is lenne kedvünk. Kátai Imre József - CoverWall


Letölteni ppt "INVITEL INNOMAX DÍJ 2010. I. KATEGÓRIA 5-19 fős vállalkozások."

Hasonló előadás


Google Hirdetések