Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Yess Plus A magyar mlm rendszer

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Yess Plus A magyar mlm rendszer"— Előadás másolata:

1 Yess Plus A magyar mlm rendszer
Tóth Zoltán Tibor ajánlásával Telefon: Skype: toth.zoltan.tibor

2 Mi az a YESS+? A Yess+ egy magyar internetes áruház, ami a Yess Europe Kft. tulajdona. 2005 február 10-én alapította 4 magyar hálózatépítő. A cég fő profilja a Holt tenger ásványaiból készült kozmetikumok, táplálék kiegészítők, egészség megőrző termékek, háztartási anyagok, élelmiszerek, Internetes és egyéb szolgáltatások értékesítése.

3 A cég működése A Yess Plus egyedi hálózatos marketing rendszerben működik. A hagyományos Multi Level Marketingtől (MLM) eltérően az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználja. Tagjai elérhető áron vásárolnak minőségi termékeket és szolgáltatásokat, valamint ezt az áruházat tovább ajánlják másoknak és ezzel jövedelemre tesznek szert.

4 Downliner A Downliner egy hálózatépítő szoftver és weboldal: a tagok ezen az oldalon regisztráltak, és ezután mindenki megkapta a saját névre szóló downliner oldalát. A Downliner kizárólag a Yessplus üzlet tagjai számára épít hálózatot. Tagjaink saját tagsági számra kódolt weboldalakat kapnak: , Az leendő partneredet a saját weboldaladról regisztrálod, így automatikusan hozzád tartozik. Ebből következik: bárki, aki rátalál a weboldaladra és regisztrál – partnered lesz, akár anélkül, hogy találkoznál vele.

5 Downliner Hogyan működik? Első szinten 3-as szélességű csoportod lesz.
Az alattad lévő partnereidnek is 3 közvetlen munkatársa lesz.

6 Downliner Hogyan működik?
Ha regisztrál a negyedik – ötödik stb. embered, azt a közvetlenül alattad lévő 3 partner valamelyike kapja. (ahol éppen van üres hely) Úgy is lesz partnered, hogy nem Te csatlakoztatod, hanem a szponzorod, aki fölötted van.

7 Downliner Mire jó ez? Hasonlítsuk össze a hagyományos mlm rendszert a Downliner-Yessplus rendszerrel! A hagyományos mlm rendszerben korlátlan szélességű csoportot lehet építeni. Vegyünk például egy 10-es szélességű csoportot első szinten.

8 Hagyományos MLM rendszer
A gyakorlat azt mutatja, hogy csatlakozás után átlagosan 10 partnerből 3 dolgozik aktívan. A többi 7 bent van ugyan, de sikertelen, nem talál új partnert, ezért elmegy a kedve, stb. A szponzoruk nem tudja motiválni őket semmi kézzelfogható dologgal, így idővel eltűnnek a rendszerből.

9 Hagyományos MLM rendszer
Szintén a gyakorlat mutatja, hogy átlagosan 10-ből 1 partnernek sikerül újabb 10 embert szponzorálni, akiknél ugyanez lesz az átlag.

10 Hagyományos MLM rendszer
A maradék 7 ember tehát eljutott oda, hogy álmodott egy nagyot, befizette a csatlakozási díjat, megrendelte a kötelező termékcsomagot (50-100ezer Ft), tartott néhány termékbemutatót, majd mivel nem tudta eladni az ismerőseinek a termékeket és partnert sem talált – abbahagyta. Belőlük épült fel hazánkban is az MLM-ellenzők népes tábora. Különös ismertetőjelük a „Jaj hagyjál már békén!” felkiáltás, amikor meghallanak egy újabb mlm ajánlatot. 

11 YessPlus hálózat A YessPlus üzletben az aktív tagok aránya sokkal magasabb, mint a hagyományos mlm hálózatokban. Ez abból adódik, hogy a csoportodba többféle módon kerülhetnek be új partnerek: Saját magad által csatlakoztatott partnerek A hozzád csatlakoztatott üzlettársak által behozott új tagok A felső vonalad (szponzoraid) által javasolt partnerek A Downliner által csatlakoztatott érdeklődők

12 YessPlus hálózat Nézzünk egy példát!
Ha Te, mint szponzor behozol 10 embert, akkor így fog kinézni a hálózatod: Ez az üzlettárs kapott 3 embert. De csak akkor kap jutalékot a csoportja forgalma után, ha aktív. Az aktivitás személyes vásárlást jelent. A vásárlás pedig forgalmat.

13 YessPlus hálózat előnyei
Az inaktív tagokat aktivizálni tudjuk. Forgalom generálódik, mivel személyes vásárlás a jutalék-jogosultság feltétele. Havi kötelező rendelés nincs. Unilevel mélységi jutalékok vannak. (nem különbözeti!) A cég a termékek pontértéke alapján 49%-ot oszt szét a munkatársak között 7 szinten. Karrier terv itt:

14 Honnan jön a pénz? A jövedelmed a csoportod termékforgalmából keletkezik. A tagok a Yessplus webáruház termékeit vásárolják. A termékek árát magyar viszonyokra szabták. A webáruházban a saját forgalmazású (exkluzív) termékek mellett megtalálhatóak már ismert márkás termékek, amelyeket egyébként is nap, mint nap használunk.

15 Aranykolloid Exkluzív termékek - Kolloidok
Az aranyoldattól az agynak olyan területei lépnek működésbe, melyek addig hallgattak … Mivel az arany a legjobb vezető, ezért „felvillanyozza” a szervezetet, segít átadni az energiát. Nélkülözhetetlen a szervezetünkben. Az idegrendszerben és a teljes szervezetben átadja az ingerületet két idegsejt és a sejtek között. Amint a modern tudósok és orvosok felfedik mindazt, amit úgy tűnik, őseink mindig is tudtak, lassan, de biztosan újra felfedezzük az arany csodálatos gyógyító tulajdonságait. Az aranyat már évszázadok óta használják az ízületi betegségek kezelésében. Ma is protokoll szerűen szerepel a sokízületi gyulladás terápiájában.   A jó minőségű aranykolloid oldatnak soha semmilyen mellékhatását nem tapasztalták!  Az arany oldat: Teljesen tisztított vízben csak egy ásvány, az arany van jelen. Mérete a milliméter milliomod része. Ha a vírus egy ötemeletes ház nagyságú lenne, hozzá képest a fémszemcse, mint egy emberi ököl, olyan pici.

16 Ezüstkolloid http://www.yessaruhaz.hu/H-28144
Exkluzív termékek - Kolloidok Ezüstkolloid Legerősebb, legbiztonságosabb, széles körben alkalmazható antibiotikum Az ezüst kiváló antibakteriális hatása már az ókor óta ismert. Az ezüst kolloid oldat világszerte népszerű, és széles körben használt természetes antibakteriális készítmény. Orvostudományilag bizonyított, hogy a kolloidszemcse méretű ezüst rendkívül hatásosan pusztítja a baktériumokat, vírusokat. Míg az antibiotikumok legjobb esetben is csak 5-10 organizmust képesek elpusztítani, addig az ezüst kolloid közel 650-et!

17 Ezüstkolloid http://www.yessaruhaz.hu/H-28144
Exkluzív termékek - Kolloidok Ezüstkolloid Legerősebb, legbiztonságosabb, széles körben alkalmazható antibiotikum Használata javasolt az összes testfelszínen lévő és a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén, hatásos csontregeneráló, elősegíti a bőr újraképződését. Alkalmazható herpesz, gombásodás, szifilisz, napégés, ekcéma, allergia, torokgyulladás, influenza, reuma, pattanások, gyomorfekély, szemgyulladás, horzsolás esetén külsőleg és belsőleg is. Nem tartalmaz vegyszert, stabilizátort, kötőanyagot, festéket vagy bármilyen más adalékot sem!

18 Dr.Hummel Zoltán Mikrorostos Biogél
Exkluzív termékek – Egyéb élelmiszerek Dr.Hummel Zoltán Mikrorostos Biogél Mikrobiológiai eredetű cellulóz étkezési rost tartalmú élelmiszer készítmény Hatása: regenerálja az élő bélflórát (14 szervezetbarát mikroorganizmust tartalmaz), nyálkahártyapótló probiotikum, méregtelenít, elősegíti a hatékony tápanyag-, egyenletes vitamin- és nyomelem felszívódást, a patogén kórokozók szaporodását gátolja, erősíti az immunrendszert a „jótékony” bélflóra megerősítése által, a vastagbélben semlegesíti a szabadgyököket, így kisebb az esélye a ráknak és az öregedésnek!

19 Pannonicum termékek Exkluzív termékek – Egyéb élelmiszerek
Egy szenzációs magyar szabadalom, melyet levédett technológiával gyártanak A PANNONICUM zöldségek és gyümölcsök aktív pora, víztartalom nélkül. Ellenőrzött MAGYAR gazdaságok, maximális érettségi fokon szüretelt, BIO-tanúsítvánnyal rendelkező nyers gyümölcseiből és zöldségeiből készül, meghagyva természetes kötésben a bennük található biológiailag aktív anyagokat. Tehát nem hatóanyag-koncentrátumokat tartalmaz, hanem enzimeket, vitaminokat, ásványi anyagokat, rostokat és mindent, ami a zöldségekben és gyümölcsökben értékes.

20 Dr. Dörnyei József – Vitamin Komplexum
Exkluzív termékek – Egyéb élelmiszerek Dr. Dörnyei József – Vitamin Komplexum Homoktövis gyümölcshús olaj, szőlőmag olaj, tökmag olaj egy kapszulában magas vitamin- és ásványi anyag tartalom (A,E,F,C,D,K vitamin, kalcium, cink) kedvező hatása van a gyomor- és nyombélfekélyre erősíti az immunrendszert, fokozza a vérkeringést

21 Tiszta Forrás Tea http://www.yessaruhaz.hu/H-28144 Exkluzív termékek
Méregtelenítés, lugosítás Nature Life -Tiszta Forrás Tea (filteres) Nagyon hatékony sokféle egészségi probléma kezelésében, mivel sejtszinten MÉREGTELENÍTI és LÚGOSÍTJA (8-as PH- értékű) a szervezetet, és FOGYASZTÓ hatással is rendelkezik! Rendkívül finom ízű, illatos teakeverék, magyar gyógynövényekből és zöldteából készült. A Tiszta Forrás Tea tetőtől talpig az összes szervrendszerünkre hat, kipucolja az egész szervezetet, a szívtől a májig. Szervezetünkben az évek során sok lerakódás gyülemlik fel. Olyan gyorsan és sűrűn mérgezzük magunkat (városi levegő, tartósítószerek, édes üdítők stb.), hogy elengedhetetlenül szükségessé vált a rendszeres és folyamatos méregtelenítés. A szervezetnek nincs ideje kitisztulni, egyedül nem képes közömbösíteni a méreganyagokat. Az ismert és megszokott eljárások helyett (beöntés, gyümölcsnap, léböjtkúra stb.) a Tiszta Forrás Tea fogyasztásával kiküszöbölhetjük a kellemetlenségeket.

22 Jericho Holt tengeri kozmetikumok
Exkluzív termékek Jericho Holt tengeri kozmetikumok A HOLT-TENGERI NATÚR KOZMETIKUMOK  megoldást nyújthatnak különböző bőrbetegségek, psoriazis (pikkelysömör), akne, stb. kezelésére is. Közel-Keleten Jordánia és Izrael határán, hazánktól 2200 km-re terül el. A föld legmélyebb pontja, a tengerszint alatt 397 m mélységben rejti a természet egyedülálló kincseit. A rendkívül magas, 30-33%-os sótartalmú vizében nem élnek élőlények, még mikrobák sem. Különleges sós vizéből sóoszlopok meredeznek. Partján nincsenek fák, nem zajonganak madarak, még a szél sem fúj. A környező hegyek időről időre eltűnnek, amikor a nyári forróság sófátyolba burkolja az egész tájat. E, szinte élettelen táj, a Holt-tenger.  A Holt-tenger a szépség és egészség forrása, vizében kétmillió év alatt 25 féle ásványi anyag és nyomelem halmozódott fel, igen nagy mennyiségben, és rendkívüli összetételben. Hidratáló, ránctalanító, bőrkisimító, bőrpuhító, fiatalító hatása mellett ismeretes gyógyító hatása is. Bőrbetegségekre (pikkelysömör (psoriasis), ekcéma, pattanásos bőr (akne), allergiás bőrkiütések, napallergia kezelésére, érzékeny bőr ápolására kiválóak a Holt-tengeri készítmények, reumára, izületi kopásra, izületi gyulladás utókezelésére is ajánlott. Izomfájdalmakra, sportsérülésekre, izomhúzódásra is kiváló.

23 További termékek a webáruházból Exkluzív termékek: Webáruház termékek:
Reformélelmiszerek Wellnes termékek Szépség ápoló termékek Könyvek Cd, DVD Üzletépítési segédletek Szolgáltatások …. További termékek Exkluzív termékek: Yess oldatok Egyéb élelmiszerek Jericho Holt tengeri kozmetikumok Yess száj és arc kozmetikumok Yess háztartási felület fertőtlenítők Étrend kiegészítők …. Minden termék és szolgáltatás ára illetve pontértéke megtekinthető itt:

24 Webplus weblapkészítő
Szolgáltatás Webplus weblapkészítő Szeretnél egy saját honlapot az interneten? A WebPlus a YessPlus Üzletrendszer részeként olyan komplett szolgáltatást kínál, amely teljes értékű Internetes megjelenést biztosít Neked. Tetszés szerinti célra használhatod, legyen az személyes, családi, hobbi vagy üzleti honlap. Saját magad készítheted el, szerkesztheted, módosíthatod bármikor - anélkül, hogy bármiféle programozói szaktudásra vagy közreműködésre lenne szükséged. Havi díjas szolgáltatás (2000Ft), aminek a pontértéke beleszámít a havi személyes aktivitásba és állandó, biztos forgalmat jelent a hálózatodban.(VIP tagoknak ingyenes)

25 Webplus - weblapszerkesztő
Szolgáltatás Webplus - weblapszerkesztő Miért jó az internetes megjelenés? Lehetőséget ad arra, hogy a honlapod akkor is dolgozzon, amikor Te éppen alszol, eszel, mással foglalkozol. Látogatók százai találhatnak rá az oldaladra, ahol a saját ízlésed szerint mutatod be az üzletedet, vállalkozásodat, legyen az akár YessPlus, akár más vállalkozás. Manapság kétféle üzleti vállalkozás létezik: az egyik ott van az interneten, a másik nincs. A lehetőség a kezedben van. Dönts okosan!

26 Költségek és feladatok
Összehasonlítás Hagyományos hálózat Belépési költségek: csatlakozási díj, első kötelező termékcsomag, első rendezvény részvételi díja, mappa, termékkatalógus stb. 50ezer – 150ezer (jobb esetben) Feladatok: névlista telefonálás termékbemutató (hirdetés, internetes ügyfélszerzés többnyire kizárva!)

27 Költségek és feladatok
Összehasonlítás Yessplus Üzletrendszer Belépési költségek Háromféle lehetőség közül választhatsz: Mindhárom belépési csomag a sikeres üzlet elindítását szolgálja. 1. Click Tábor regisztrációs csomag 40 pont(CSAP) Ft Mit kapsz ezért a pénzért? - 4 havi WebPlus honlapkészítő Extra csomag használata CSAP (Csoportos AjándékPont), amellyel minimum wellness hétvége, de akár laptop, gőzkabin vagy autóhasználat érhető el évente. - részvétel a ClickTábor programban (részesedési lehetőség a program bevételéből) részletek:

28 Költségek és feladatok Összehasonlítás Yessplus Üzletrendszer Belépési költségek
2. Üzleti Plussz Marketing csomag 40 pont (CSAP) Ft Mit kapsz ezért a pénzért? • Üzleti Infó csomag: o 1db üzleti katalógus o 1 db termék katalógus o 1db Infó Füzet o A mindenkori aktuális üzleti szórólapok • 10 db üzleti CD (nem szabadon választható!). • 20 db 500 Ft-os Üzleti (Gyorsasági) kupon. • 20 db 500 Ft-os VIP (Gyorsasági) kupon. • Havonta bármely 2 üzleti és/vagy termék CD árából 30% engedmény. • A YessDay-belépők árából 30% engedmény, akár a rendezvény napján is. • 40 CSAP (Csoportos AjándékPont), amellyel minimum wellness hétvége, de akár laptop, gőzkabin vagy autóhasználat érhető el évente. • VIP-ajánló bónuszok: a VIP-ajánlók számára szánt ajándékok kedvezőbb beszerzési lehetősége. (Plusz: a Cég sorsolást tart azon ajánlók között, akik több személyt is ajánlanak.) • 2 gyorsasági bónusz választható a következők közül (amennyiben a regisztráció hónapjában megvásárlásra kerül ez a csomag): o Üzleti (Gyorsasági) kupon. o AjándékPont o tanulmány folytatás >>

29 Költségek és feladatok Összehasonlítás Yessplus Üzletrendszer Belépési költségek
ÜPM csomag tartalmának folytatása: A csomag további Online része: • ÜPM-s (kibővített) Online webiroda használata • Üzletépítő kézikönyv (.pdf formátumban) • YessPlus üzleti aloldal és Yess Áruház használata saját tagszámra kódolva • YessPlus-os hírlevél használata saját tagszámra kódolva • Értékes tanulmányok (amelyeket ajándékként lehet adni saját honlapon) • WebPlus honlapszerkesztő használata 1 hétig díjmentesen + Online kézikönyv (.pdf formátumban) • Prémium honlapok: (néhány hírlevéllel, statisztikával együtt) o o o o • DM-kampányok (kérésre) • A YessPlus üzleti al oldalon a 2 gyorsasági bónuszt le lehet majd cserélni: (új honlap motor átadása után) o gyorsasági kuponra, vagy o ajándékpontra vagy o tanulmányra - Üzleti Garancia

30 Költségek és feladatok Összehasonlítás Yessplus Üzletrendszer Belépési költségek
3. Az 1. és 2. Belépési csomag együttesen a nagyon eltökéltek számára Click Tábor belépési csomag és Üzleti Plussz Marketing csomag együtt 80 pont (CSAP) Ft

31 Költségek és feladatok
Összehasonlítás YessPlus Üzletrendszer Feladatok: Mutasd meg az üzletet minél több embernek. Partnereket nagyon sokféleképpen kereshetsz, mert nincs megkötés: személyesen, interneten, apróhirdetésekben, telefonon, -ben és minden egyéb módon, ami eszedbe jut. A lényeg, hogy a leendő partnered a te downliner vagy yessplus lapodon lévő regisztráció gombra kattintson és regisztráljon! Tedd látogatottá a saját downliner és yessplus lapodat, vagy ha nem értesz hozzá – csatlakoztass magad alá néhány olyan embert (pl.: informatikus), aki tudja hogyan kell. Ők elkezdik építeni a saját hálózatukat – ami egyben a tiéd is lesz! A szponzoraid nem hagynak magadra, mindenben segíteni fognak – nem csak azért mert jó fejek vagyunk, hanem mert nekünk is érdekünk, hogy te sikeres legyél.

32 3 – 2 – 1 – START! Első lépés tehát a regisztráció!
Ezt annak a partnernek a linkjéről tedd, akitől ezt a bemutatót kaptad – ő lesz a szponzorod: Ha még bizonytalankodsz és tele vagy kérdéssel („akkor most mennyi az annyi?” „tényleg működik ez?” stb.), kérdezz a leendő szponzorodtól! Válaszolni fogunk. Néhány adat a létszámról: 2005 november 27.: 465 fő 2006 február 02.: fő 2006 december 31.: fő 2007. Június 21.: fő 2007. December 30.: fő 2008. Február 03.: fő 2008. Március 14.: fő 2008. Június fő 2009. Február 15.: fő Ez a tagsági számokból derül ki. Még nagyon az elején járunk, de látszik mekkora dinamikával nő a hálózat. Ne halogasd a döntést, ha tetszik amit láttál, olvastál, vágj bele! Segítünk. Nincs kockázat.

33 Kapcsolat Tóth Zoltán Tibor E-mail: tothzoltantibor@gmail.com
Skype: toth.zoltan.tibor Tel: web oldal: üzleti weboldal(regisztráció): Törzsvásárlói regisztráció: Blog (értékes információkkal):

34 Célunk Távlati célunk egy olyan emberi kapcsolatokra épülő nemzetközi fogyasztói hálózat kiépítése, amely nemcsak a pénzről szól, hanem elsősorban egymás segítéséről, az egészséges életvitelről, anyagi és szellemi függetlenségről, önmagunk és álmaink megvalósításáról, az értelmes és szabad emberi tevékenységről.     


Letölteni ppt "Yess Plus A magyar mlm rendszer"

Hasonló előadás


Google Hirdetések